Oddih v v apartmajski hiši Premantura DOM! SUPER CENA za 4-dnevni najem (3x nočitev) sodobno opremljenega, klimatiziranega apartmaja tipa C za 2 odrasla in 3 otroke (2 otroka do 17,99 let in 1 otrok do 5,99 let) ali 3 odrasle + wi-fi!

Ne spreglejte vseh opcij bivanja in terminov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Premantura DOM: 4-dnevni najem apartmaja
Premantura DOM: 4-dnevni najem apartmaja
Premantura DOM: 4-dnevni najem apartmaja
Premantura DOM: 4-dnevni najem apartmaja
225,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Premanturo obdaja narava, s katero se lahko pohvalijo le redke destinacije. Južno od mesta je rt Kamenjak, zaščiteno področje, dolgo 9,5 km in široko 1,5 km, s skupno 30 km razgobane obale. Ni ga mesta na svetu s tako sinjim, čistim morjem, kot je ta na skrajnem jugu Istre, kjer lahko uživate tako na številnih skalnatih plažah kot v prodnatih zalivčkih. Na relativno majhnem področju živi 520 vrst rastlin, med katerimi je 20 vrst orhidej, nekatere med temi, pa rastejo samo tam. To je tudi glavni razlog, da na rtu ni nobenega kampa, hotela ali kakršnekoli druge zgradbe. Ko boste obiskali rt Kamenjak, se vsekakor odpravite do najbolj južnega dela, kjer so največja atrakcija skoki v vodo z baklami z visokih pečin.

TIP C – Apartma z dvema spalnicama
To je največji tip apartmaja, površine cca 90 m2. Sestiji iz dveh hodnikov, dveh kopalnic, dveh spalnic, dnevne sobe s kuhinjo in dveh balkonov. V obeh spalnicah je zakonska postelja (160x200 cm), garderobna omara in dve nočni omarici. Obe kopalnici imata prho, bide, umivalnik in toaleto. V dnevni sobi je raztegljivi kavč za dve osebi (140/160x190/200 cm) in dodatni raztegljivi fotelj za eno osebo ter televizijski sprejemnik s satelitskim sprejemnikom. Na balkonu je miza s stoli. V dnevnem prostoru je polno opremljena kuhinja z vsemi pripomočki in jedilno mizo. Apartma je primeren za do 7 oseb.

Apartmaji imajo veliko nadzorovano parkirišče, v Villi Magnolia pa je tudi restavracija, kjer so za doplačilo na voljo dnevni obroki.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!