Doživite zimsko pravljico ob Plitviških jezerih! SUPER CENA za čaroben oddih za 2 osebi v Plitvice Holiday Resortu: 1x nočitev z zajtrkom v hišici ob jezeru + GRATIS 1h minigolfa + wi-fi in parking.

Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Caroben oddih v neokrnjeni naravi Plitviških jezer
Caroben oddih v neokrnjeni naravi Plitviških jezer
Caroben oddih v neokrnjeni naravi Plitviških jezer
Caroben oddih v neokrnjeni naravi Plitviških jezer
Caroben oddih v neokrnjeni naravi Plitviških jezer
121,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Plitvice Holiday Resort, ki leži ob Nacionalnem parku Plitviška jezera, nudi idealno kombinacijo naravnih atrakcij, kulturnih lepot ter aktivnega in pasivnega oddiha za vse, ki iščete destinacijo za dobro zabavo. Na skupno 50.000 kvadratnih metrih ponuja namestitev v kampu, 22 udobnih sobah, enem luksuznem apartmaju, 10 mobilnih hišicah, 6 indijanskih šotorih, 9 hišicah ob jezeru in 5 hišicah v krošnjah.
Odkrijte edinstvene hišice ob jezeru. Udoben interijer, eleganten dekor in šarmantno vzdušje za edinstven, a prefinjen pobeg od vsakodnevnega mestnega vrveža in ponovno povezovanje z naravo. Devet hišk stoji tik ob jezeru, kjer boste sanjski oddih preživeli ob pomirjujočem šumu slapov. Večina hišic ima neposreden dostop do jezera z majhno plažo, tako da se lahko gostje ohladijo med vročimi poletnimi dnevi v senci veličastnih dreves in se povežejo z naravo kar na pragu svoje hišice! Hišice so na voljo skozi vse leto.
Hišica ob jezeru ima eno sobo z zakonsko posteljo (160x200 cm), kopalnico s tuš kabino in WC-jem, klimatsko napravo, SAT TV, minibar, teraso z vrtno garnituro za 2 osebi, brezplačen wi-fi, posteljnino, brisače in sušilnik za lase.

Restavracija Plitvice Holiday Resorta ponuja bogat nabor jedi tradicionalne liške kot sodobne hrvaške kuhinje. Gostom resorta so na voljo vsakodnevni bogati meniji po promocijskih cenah ter a la carte ponudba, ki jo streže prijazno osebje. Restavracija ima 80 sedišč v zaprtem delu in 120 na terasi.  
Grabovac leži na meji med kopensko in gorsko Hrvaško in ima mikroklimo s prijetnimi in sončnimi poletji ter belimi in hladnimi zimami. Posebne ponudbe športno-rekreativnih vsebin na prostem ter gastronomske specialitete so razlog, zakaj je Plitvice Holiday Resort popolna destinacija za oddih.  
Plitvice Holiday Resort je svoje prve goste pričakal že davnega leta 1968. Skozi vse leto ga obiskujejo gostje, željni aktivnih počitnic, naravnih lepot in dobre zabave, v poletnih mesecih pa je neizogibna postojanka na poti proti morju ali vrnitvi z letnega dopusta.

Nacionalni park Plitviška jezera

Legenda pravi, da so Plitviška jezera nastala po veliki suši. Rastline, živali in ljudje so prosili za nujno potrebno vodo. Odrešitev je prišla, ko se je pojavila Črna kraljica, ki je s pomočjo vetra, strel in grmenja sprožila obilno deževje, deževalo je toliko časa, da so se oblikovala jezera.
Plitvička jezera zavzemajo površino 192 kvadratnih kilometrov. V njem je šestnajst jezer, ki se počasi prelivajo preko slapov drug v drugega in se nazadnje izlijejo v Korano, katere večji del, vsaj v sušnih obdobjih, ponikne v ponorni podzemni jami Golubnjači. Plitviška jezera so poznana po svoji značilnih barvah, od azurne, modre in zelene, ki ustvarjajo čudovito »simfonijo« barv, ki je odvisna od količine sončnih žarkov, od mineralov in organizmov v vodi. Plitvička jezera se delijo na Gornja jezera (Proščansko jezero, Ciginovac, Okrugljak, Batinovac, Veliko jezero, Malo jezero, Vir, Galovac, Milino jezero, Gradinsko jezero, Veliki Burget in Kozjak)  in Spodnja jezera (Milanovac, Gavanovac, Kaluđerovac in Novakoviča Brod ). Znamenitost Plitviških jezer (poleg jezer) predstavlja oseminsedemdeset metrov visok slap, ki se imenuje kar Veliki slap.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Karlobag, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom za 2 osebi v hotelu Zagreb 3* v Karlobagu

Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja čez celotno sezono med dodatnimi možnostmi ponudbe!