Veliko praznično presenečenje – 15 x letna vinjeta za 0 € ! Generali Zavarovalnica in 1nadan.si podarjata 15 letnih vinjet za 0 €! Za udobno in predvsem varno vožnjo v letu 2013.

S klikom na "kupi kupon" pri tej ponudbi ne kupiš kupona, ampak pokažeš zgolj interes za letno vinjeto za 0 €, s čimer pridobiš šifro kupona. Izmed vseh šifer bomo 31. 12. 2012 naključno izbrali 15, ki bodo dobili letno vinjeto BREZPLAČNO!

0,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
95,00 €
-100%
Prihranek:
95,00 €
 
 

Generali d.d. je prva zavarovalnica, ki varnim voznikom vrne 10 % kasko premije avtomobilskega zavarovanja Do danes smo vrnili že več kot 2.000.000 EUR premij! Novost v naši ponudbi tudi brezplačna ugodnost »Zamrznitev bonusa«, saj se zavedamo, da nesreča nikoli ne počiva in ne prizanaša tudi najbolj varnim voznikom.

Tudi če ne boste imeli sreče v žrebu, je pri Generali Zavarovalnici letna vinjeta lahko vaša že za samo 55 EUR! Akcija poteka od 3.12.2012 do 31.1.2013. Nov zavarovalec (fizična oseba - varni voznik), ki v času trajanja akcije sklene letno zavarovalno pogodbo za osebno vozilo (zavarovanje avtomobilske odgovornosti - AO, zavarovanje AO-plus in nezgodno zavarovanje voznika in potnikov), prejme vrednostno kartico izdajatelja Petrol d.d. z dobroimetjem 40 EUR (unovčljivo tudi za vinjeto na bencinskih servisih Petrol do 01. 06. 2013), oz. na izbranih tehničnih pregledih vrednostni bon za 40 EUR za nakup letne vinjete ob sklenitvi zavarovanja. Velja tudi za obstoječe avto zavarovance, ki obnovijo Generali avto zavarovanje in sklenejo klasično življenjsko zavarovanje z minimalnim mesečnim obrokom premije 40 EUR.

Več o ponudbi si lahko preberete TUKAJ.

O izboru petnajstih izžrebancev letne vinjete za 0 €:
Organizator nagradne igre je Generali Zavarovalnica d.d., Ljubljana, izvajalec MEDIA LAB d. o. o.. Žrebanje bo potekalo na naslovu MEDIA LAB d.o.o. pod nadzorom tričlanske komisije. Žrebanje bo iz e-bobna za žreb naključno izvedel računalniški sistem. Predsednik komisije bo pripravil zapisnik, ki bo vseboval tudi seznam nagrajencev. Zapisnik morajo podpisati vsi člani komisije. Zapisnik se bo leto dni hranil na naslovu MEDIA LAB d. o. o.

Žreb bo potekal v ponedeljek, dne 31. 12. 2012. Izžrebanci bodo o nagradi obveščeni po elektronski pošti. Letno vinjeto pošlje Generali Zavarovalnica po pošti. Nagrajenec/ka je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Organizator bo od tržne vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo, ali zahtevati denarne protivrednosti. Varovanje osebnih podatkov: izvajalec MEDIA LAB d. o. o. bo s skrbnostjo dobrega strokovnjaka in v skladu z zakonodajo varoval osebne podatke sodelujočih in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Organizator si ne pridržuje pravic do uporabe osebnih podatkov sodelujočih, razen petnajstih (15) nagrajencev, za namen podelitve nagrad. Nagrajenci se strinjajo, da jih organizator in izvajalec po koncu žreba objavita kot nagrajence na svojih spletnih straneh ali Facebook-u z imenom in priimkom.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Pula, Hrvaška

Luksuzna sprostitev v Istri, v Grand Hotelu Brioni 5* v Puli

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Popolno prestižno sproščanje v Puli! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Medulin, Hrvaška

Prvomajski oddih s polpenzionom v Arena hotelu Holiday 3* v Medulinu

Izjemna destinacija za nepozaben dopust!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rabac, Hrvaška

Pomladno-poletni oddih v dvoje, Rabac Sunny Hotel & Residence 3*

MEGA dopust na vzhodni obali Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Laško, Slovenija

Odlično termalno razvajanje v Hotelu Zdravilišče Laško 4*

Vrednost kupona je 45,00 €. Razliko 255,00 € do polne cene (300,00 €) plačate direktno ponudniku.