SUPER CENA za termalni oddih za do 5 oseb v Čebelarjevi hiški v kampu Natura***** Terme Olimia - Podčetrtek: 5x nočitev + kopalne karte za celodnevno kopanje v Wellness centru Termalija vključno z vstopom v kompleks Family Fun!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Čebelarjeva hiška, Kamp Natura, Terme Olimia
Čebelarjeva hiška, Kamp Natura, Terme Olimia
Čebelarjeva hiška, Kamp Natura, Terme Olimia
Čebelarjeva hiška, Kamp Natura, Terme Olimia
479,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 2,40€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Čebelarjeva hiška, Kamp Natura, Terme Olimia
Poglej ponudbo
199,00 €
Super cena
Čebelarjeva hiška, Kamp Natura, Terme Olimia
Poglej ponudbo
289,00 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za do 5 oseb.
  • Kuponi so unovčljivi do 20. 12. 2024, od nedelje do petka (koriščenje med vikendi, prazniki in šolskimi počitnicami ni možno).
  • Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 041 726 175 ali na e-mail: [email protected]. Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 7 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezno doplačilo: turistična taksa 3 €/osebo/noč; prijavnina 2 €/osebo; končno čiščenje z najemom posteljnine 55,50 €.
  • Brisače in kuhinjske krpe niso vključene v ceno.
  • Prijava od 13.00; odjava do 11.00.
  • Ponudba vsebuje: edinstven oddih v apartmaju Čebelarjeva hiška v kampu Natura, ob kompleksu zunanjih bazenov Aqualuna v Podčetrtku: 5x nočitev za do 5 oseb + brezplačno parkirišče + kopalne karte za celodnevno kopanje v Wellness centru Termalija vključno z vstopom v kompleks Family Fun.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Vas morda mika preživeti nekaj sprostitvenih dni v topli leseni brunarici in toplicah, kjer bi lahko uživali v bazenih, se sproščali v savnah, se zabavali na toboganu ali pa greli kosti v masažnem bazenu? Se vam po celodnevnem kopanju še da voziti več deset kilometrov do doma? Si želite nekajdnevni popolni odklop od dela in obveznosti? Izkoristite super ceno za oddih v apartmaju v kampu Natura. Privoščite sebi in svojim najdražjim sprostitveni oddih v Apartmaju »Čebelarjeva hiška«.

Vse to so si v Čebelarstvu Šauperl želeli tudi sami in si zato kupili in uredili Apartma »Čebelarjeva hiška«, ki ga zdaj ponujajo tudi vam. Čebelarjeva hiška se nahaja v kampu Natura ob kompleksu zunanjih bazenov Aqualuna v Podčetrtku. Resda se je zaključila sezona kopanja v zunanjih bazenih Aqualune, a le kratek sprehod ali 2 minuti vožnje in že smo pred vrati Oaze bazenov wellness centra Thermalija v Termah Olimie - Podčetrtek. Vstopnice za kopanje za vse goste so že vključene v ceno najema hiške. V kolikor pa bi želeli kakšen dan uživati v izvrstnih savnah ali luksuznem kompleksu Orhidelia, vam Terme Olimia kot gostu Čebelarstva Šauperl ponuja izjemen popust.
Apartma Čebelarjeva hiška je še posebej primeren za tiste, ki želite vrvež samo v bazenih, potem pa se želite umakniti v zavetje mirne in tople brunarice. Okolica vam omogoča neomejene sprehajalne in kolesarske poti. V bližini pa si lahko pogledate tudi Samostan Olimje, Čokoladnico Olimje, Kočo čarovnice, obiščete lahko Jelene na Jelenovem grebenu in degustirate vse mogoče dobrote, itd. In kaj lahko pričakujete v apartmaju? Dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico, Klip-klap kavčem in vso opremo (Sat TV, mikrovalovna, štedilnik, hladilnik, zamrzovalnik, posoda in pribor za 5 oseb, opekač, …), 2 x spalnica z zakonsko posteljo, wc in kopalnica s tušem. Vse skupaj je ogrevano s klimo in radiatorji. Čaka pa vas tudi lopata, če vas slučajno »od zgoraj« razveselijo s pošiljko snega.
Posteljnina vas bo že pričakala v apartmaju, brisače in kuhinjske krpe pa morate prinesti svoje, saj svoje je le svoje in šele takrat bo užitek popoln.

Možnost plačila s turističnimi boni, brez doplačila za Family Fun, organizirano zaključno čiščenje in popolna dezinfekcija apartmaja pred vašim prihodom, so ključne prednosti, ki veljajo v vseh opcijah bivanja v Čebelarjevi hiški!

Podrobnosti o ponudniku

PANIS, Tomaž Šauperl, s.p., Čebelarjeva hiška

Apartma F90 Zdraviliška cesta 12
3254 Podčetrtek
Slovenija

041 726 175
Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

JESEN! Oddih s polpenzionom in SPA v hotelu Lucija 3* v Portorožu ob promenadi!

Gostom hotela je na voljo SPA Lucija z notranjim bazenom ter savnami. Hotel se nahaja v neposredni bližini glavnega portoroškega sprehajališča.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.