Doživetje na hrvaški obali! SUPER CENA za prijeten oddih za do 4 osebe v Villi Bionda na top lokaciji, le 50 m od morja in v samem centru Novigrada: 2x nočitev v obnovljenem luksuznem apartmaju Aria ali Stella + darilo dobrodošlice!

Vrednost kupona je 50 €. Razliko 200 € do polne cene (250 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Villa Bionda, Novigrad: lukusuzni apartma
Villa Bionda, Novigrad: lukusuzni apartma
Villa Bionda, Novigrad: lukusuzni apartma
Villa Bionda, Novigrad: lukusuzni apartma
50,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
200,00 €
Super cena
 
 

Villa Bionda je prava izbira za romantike, tiste, ki ne marajo množice in so ljubitelji istrskih specialitet! Pričakuje vas prijetno bivanje.

Novigrad - romanca, tišina, sprehod ob morju, nepozaben sončni zahod ... so le del asociacij, ki jih povezujemo s tem istrskim mestecem z dušo.

Vsi apartmaji imajo TV/SAT v spalnici in dnevni sobi.

APARTMA STELLA
(75 m2), z balkonom, s pogledom na morje in park
Glavna spalnica je klimatizirana, opremljena s king size posteljami iz masivnega lesa z izjemno udobnimi vzmetnicami (24 cm višine) in antialergijskimi blazinami. Za varnost vaših dragocenosti skrbi vgrajen elektronski sef. Soba ima neposreden izhod na teraso.
Dnevna soba je klimatizirana; poleg raztegljivega troseda je tudi kavč dovolj velik, da se boste na njem počutili udobno, če na počitnice pridete z otroki ali prijatelji. LED UHD TV (138 cm) vam bo omogočil, da si v miru ogledate športna dogajanja, filme ali uživate v glasbi med kosilom ali pred večerjo. Dnevna soba ima neposreden izhod na teraso.
Kuhinja ima vse, kar bi lahko potrebovali, poleg standardne opreme (hladilnik, pečica, štedilnik) so vam na voljo: mikrovalovna pečica z žarom, kavni aparati (filter/americano, mocca, espresso), kuhalnik za jajca, kuhalnik vode, opekač, ledomat.
Kopalnica ima vse potrebno za osvežitev po kopanju, sprehodu ali kolesarjenju. Večerni izhod prav tako zahteva udoben prostor z velikim ogledalom, odlično osvetljenostjo, sušilnikom za lase, udobnim stolom...
Velika terasa (15 m2) s pogledom na glavni mestni trg, cerkev Sv. Pelagija, park in morje vam bo zagotovila edinstven pogled na nepozabni novigradski sončni zahod. Za popolno doživetje so na razpolago udobni ležalniki in žar.

APARTMA ARIA (60 m2), z balkonom, s pogledom na morje in center
Glavna spalnica ima masivno posteljo z izjemno udobnimi vzmetnicami (višina 24 cm) in hipoalergenimi vzglavniki. Vgrajen elektronski trezor varuje vaše dragocenosti. Soba ima direkten dostop do terase.
Dnevna soba je klimatizirana in ima raztegljivo sedežno garnituro, ki pa je dovolj velika, da je udobna, ko pridete na dopust z otroki ali prijatelji. LED UHD TV (148 cm) ponuja športne dogodke, filme in glasbo za kosilo ali večerjo. Dnevna soba ima direkten izhod na teraso z veliko mizo in ležalniki.
Kuhinja ima vse, kar potrebujete, poleg standardne opreme (hladilnik, pečica, štedilnik) pa še: mikrovalovna pečica z žarom, kavni aparati (filter kava/americano, mocha, espresso, turška), kuhalnik jajc, grelnik vode, toaster, ledomat.
Kopalnica nudi vse, kar potrebujete za osvežitev po plavanju, pohodu ali kolesarjenju. Za večerno srečanje je na voljo tudi prijetna soba z velikim ogledalom, odlično razsvetljavo, sušilcem za lase, pralnim strojem, udobno mizo ...
Velika terasa (50 m2) s pogledom na park in morje, glavni mestni trg, cerkev sv. Pelagia, ponuja edinstven pogled na nepozaben novigradski sončni zahod. Za popolno doživetje so na voljo udobni ležalniki in oprema za peko na žaru.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!