SUPER CENA za sproščujoč oddih za 2 osebi pod sencami vrb in v objemu narave, v Kozjanskem dvoru 3*: 1x nočitev s polpenzionom + pijača dobrodošlice + 1x 90-minutno koriščenje IR in finske savne + 1x 20-minutna delna klasična masaža za oba + 1x izposoja koles za oba + wi-fi in parking!

Popolni odklop v prekrasni naravi ob vrhunski kulinariki!

Kozjanski dvor 3*, Kozje, polpenzion
Kozjanski dvor 3*, Kozje, polpenzion
Kozjanski dvor 3*, Kozje, polpenzion
Kozjanski dvor 3*, Kozje, polpenzion
Kozjanski dvor 3*, Kozje, polpenzion
104,99€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Kozjanski dvor 3*
Kozjanski dvor leži v osrčju regijskega Kozjanskega parka, v idiličnem kraju Kozje, ki ima status MAB (Man and biosphere) UNESCO in Natura 2000. Nudijo aktiven in popolnoma sproščen oddih, pod sencami vrbe in narave, ki napolni telo in duha. Poleg pestre kulinarične ponudbe, poskrbijo, da vam ni dolgčas. V bližini je športni park, ki ima 2 tenis igrišči, igrišče za odbojko na mivki, velik in mali nogomet, vadbene postaje (fitnes na prostem) in fitnes v zaprtem prostoru. Lahko se povzpnete nad Kozje po tematski učni poti in si ogledate dolino s prečudovitim razgledom. V bližini so možnosti za ogled različnih kulturnih in naravnih znamenitosti (pranger, Grad Podsreda, Lurška jama, Gruska jama). V neposredni bližini pa je Podčetrtek in butična vas Olimje, kjer si lahko ogledate Samostan Olimje, Čokoladnico Olimje in Jelenov Greben.
Pripravljeni so vam ponuditi in organizirati tudi oglede različnih turističnih kmetij oz vam načrtovati izlet po prelepih krajih Kozjanskega in Obsotelja popolnoma zastonj.
Privoščite si oddih v objemu narave in si napolnite baterije.

Sobe Kozjanski dvor***
Kozjanski dvor*** razpolaga z 10 standardno opremljenimi sobami (1 enoposteljno, 4 dvoposteljnimi, 3 triposteljnimi, 2 štiriposteljnima). Vse sobe imajo posamezna ležišča in kopalnico s tušem, WC-jem in sušilnikom za lase. Sobe so v 1. nadstropju objekta. V predprostoru sobe je tudi garderobna omara. Hotelski del ima zasebni vhod, ki je ločen od restavracije.

Opremljenost:
- Brezplačen wi-fi
- Televizor
- Pospravljanje sobe
- Tuš
- WC

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH s polpenzionom v Casi Bel Moretto 4* v Portorožu!

LAST MINUTE PONUDBA!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Vodice, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom v hotelu Villa Arausana & Antonina 4* v Vodicah!

Hotel Villa Arausana & Antonina vas bo navdušil s svojim modernim slogom. Nahaja se le nekaj korakov stran od plaže, na voljo je zunanji sladkovodni bazen.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Rogla, Slovenija

POMLAD! Oddih s polpenzionom v hotelu Natura 4* na Rogli z neomejenim savnanjem!

V hotelu se prepletata tradicija in sodobnost, goste pa očarajo čudoviti razgledi, ki se odpirajo s teras. Dodana vrednost hotela sta neposredni dostop na smučarsko tekaške proge ter rolkarsko stezo.