SUPER CENA za aktivni oddih za 2 osebi v hotelu MontaNaro v Podveležju, nedaleč od Mostarja: 2x nočitev z zajtrkom + neomejena uporaba koles + 1x 1-urno jahanje konja + 1x 1-urna vožnja s štirikolesnikom + 1x spust po zip-linu Fortica ZipLine, največjem zip-linu v Hercegovini.

Vrednost kupona je 30,50 €. Razliko 122,00 € do polne cene (152,50 €) plačate direktno ponudniku.

Hotel & Restaurant MontaNaro, Mostar: aktivni oddih
Hotel & Restaurant MontaNaro, Mostar: aktivni oddih
Hotel & Restaurant MontaNaro, Mostar: aktivni oddih
Hotel & Restaurant MontaNaro, Mostar: aktivni oddih
Hotel & Restaurant MontaNaro, Mostar: aktivni oddih
30,50€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
122,00 €
Super cena
 
 

Hotel & Restaurant Montanaro
Hotel MontaNaro stoji ob vznožju planine Velež, ene najlepših planin v vzhodni Hercegovini, 22 km od centra Mostarja in reke Neretve. Hotel stoji v vasi Podvelež, na nadmorski višini 750 m. Obdan je z neokrnjeno naravo, zato lahko gostje uživajo v izjemni lepoti Podveležja.
Vse sobe imajo razgled na krasno pokrajino Podveležja. Opremljene so s TV-jem, sefom in kopalnico z WC-jem. Na voljo so sobe z zakonsko posteljo ali dvema ločenima posteljama.
V restavraciji Montanaro lahko uživate v bogati ponudbi hrane, pijače, sladic in specialitet tradicionalne hercegovske kuhinje. Meso, kuhane jedi in jedi z žara se tradicionalno pripravljajo že leta. Priprava na oglju iz bukovih drv in izbrano kvalitetno, vedno sveže meso dajejo posebno aromo in doživetje obroku. Na jedilniku boste našli tudi jedi, pripravljene po starih receptih babic.
Hotel & Restaurant Montanaro gostom ponuja različne aktivnosti, kot sta kolesarjenje (na voljo je možnost najema koles in otroških košar zanje), ki omogoča raziskovanje širše okolice, in jahanje, ki je ena od najbolj atraktivnih vsebin, saj se lahko ob pomoči strokovnega osebja spoznate s športom, naredite prve jahalne korake in se povežete s plemenitimi konji. Najmlajšim je na voljo igralnica na prostem pred samim hotelom, ki zagotavlja, da boste imeli otroke vedno varno na očeh.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!