Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom za 2 osebi v Boutique Hotelu Dobrna 4*

Sproščen termalni oddih v Termah Dobrna!

SUPER CENA za čudovit jesenski oddih za 2 osebi v Hotelu Vita 4*, v Termah Dobrna: 2x nočitev s polpenzionom + kopanje v bazenih z zdravilno termalno vodo + uporaba kopalnega plašča v času bivanja + parkirišče in wi-fi!

Vrednost kupona je 59,80 €. Razliko 239,20 € do polne cene (299,00 €) plačate direktno ponudniku.

Terma Dobrna, Hotel Vita 4*: jesenski oddih
Terma Dobrna, Hotel Vita 4*: jesenski oddih
Terma Dobrna, Hotel Vita 4*: jesenski oddih
Terma Dobrna, Hotel Vita 4*: jesenski oddih
Terma Dobrna, Hotel Vita 4*: jesenski oddih
59,80€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
239,20 €
Super cena
 
 

Hotel Vita **** kot osrednji hotel Term Dobrna združuje vso ponudbo pod eno streho, kjer so gostom na voljo termalno kopališče z notranjim in zunanjim  bazenom, Arbora SPA (savna, jacuzzi, relaxation area), LaVita masažno-lepotni center, a la carte Restavracija Kamin, kavarna Vita, samopostrežna restavracija Vita, Dobrna Medical, fitnes in hotelska trgovina LaVita. Gostom hotela je na voljo brezplačno parkirišče ter wi-fi dostop

Hotel nudi namestitev v  enoposteljnih, dvoposteljnih sobah ali družinskih sobah - suitah. Sobe so opremljene s TV, telefonom, sefom, minibarom, ogrevanjem/hlajenjem z osebno prilagoditvijo, delovno mizo, kopalnico (kad/tuš in WC), sušilnikom za lase ter možnost uporabe kopalnega plašča.

Termalni bazeni se nahajajo v 3. nadstropju hotela Vita in ponuja notranji bazen, notranji otroški bazen, zunanji bazen in zunanji otroški bazen s teraso za sončenje ter notranji whirlpool (zunanji del kopališča je sezonski).

Arbora Spa v 3. nadstropju hotela Vita nudi popolno doživetje za telo in duha. Tu se lahko razvajate v finskih, turški in infrardeči savni, v notranjem in zunanjih jacuzzijih ali pa preporsto uživate v počivalnici ob poslušanju glase. In poleg vsega še uživate v ponudbi self-service bara s ponudbo pijač, prigrizkov in sadja. https://www.terme-dobrna.si/wellness/arbora-spa

Masažno-lepotni center LaVita s svojo pisano ponudbo masaž in ritualov, ayurveda tretmajev, neg obraza, telesa, maderoterapijo ter drugimi lepotilnimi programi kot so podaljševanje trepalnic, permanentno lakiranje nohtov ipd. , bo postal nepogrešljiv sopotnik vašega razvajanja. NOVOST v ponudbi: karbonski piling obraza, trajno odstranjevanje dlak ter odstranjevanje tetovaž.

Ekskluzivna novost v ponudbi Term Dobrna so intravenozni vitaminski koktajli za eksplozivno regeneracijo telesa in duha, ki vam bodo pomagali, da si v kratkem času povrnete optimalno zdravje ter fizično in duševno počutje. Vitaminski koktajl vas bo napolnil z energijo, razstrupil bo vaše telo, počutili se boste veliko bolj zbrani, močnejši.

GOSTINSKA PONUDBAZa vse ljubitelje kulinaričnega razvajanja sta na voljo dve novi restavraciji: a la carte Restavracija Kamin v 1. nadstropju hotela Vita, ki v svoji ponudbi zajema a la carte ponudbo ter 4-hodni degustacijski meni https://www.terme-dobrna.si/kulinarika/la-carte-restavracija-kamin.
Vse, ki ste ljubitelji sočnih steak-ov in burgerjev, bo nova restavracija Steak & Burger Dobrna pod Vilo Higia zagotovo navdušila. V prijetnem ambientu nekdanje vinske kleti se ustvarjajo sočni okusi, ki bodo pustili nasmešek na vašem obrazu https://www.terme-dobrna.si/kulinarika/steak-burger-dobrna.

Zaradi svoje lokacije so Terme Dobrna odlična izhodiščna točka za izlete in potepanja po okolici : knežje mesto Celje, Velenje, Žalec in Pivska Fontana, center vesoljskih tehnologij Nordung, Rogla in Pot med krošnjami itd. Okolica Term Dobrna nudi številne možnosti preživljanja prostega časa v naravi. Gostom je na voljo gozdna trim steza in tenis igrišče, kot tudi številne pohodne in kolesarske poti, najmlajše goste pa v parku pričakujejo številna igrala.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Puntižela, Hrvaška

Najem mobilne hiške za do 5 oseb v Brioni Sunny Kampingu, Puntižela

Ne spreglejte vseh tipov mobilnih hišk v Brioni Sunny Kampingu** v Puntiželi med dodatnimi možnostmi ponudbe!