SUPER CENA za nepozaben oddih za do 4 osebe v prenovljenem kompleksu Goričko resort "Goričke iže": 2x nočitev v Konopljini iži (2+2) + uporaba zunanjega bazena 8sezonsko) + 1x wellness zakup jacuzzi (3h) + posteljnina in brisače + končno čiščenje + wi-fi in parkirno mesto!

Okolju prijazna hiška, ki kar kliče po pozornosti! Kuponi so unovčljivi vse do 23. 12. 2022!

Goričke iže, Križevci: oddih v ižah
Goričke iže, Križevci: oddih v ižah
Goričke iže, Križevci: oddih v ižah
Goričke iže, Križevci: oddih v ižah
240,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Sredi Krajinskega parka Goričko, v Križevcih v Prekmurju, stojijta prelepi gorički hiši: INDAŠNJA in VELBANA. Navdih zanje je bil način gradnje "kot nekoč", obnova z naravnimi materiali, ter KONOPLJINA IŽA, ki je novogradnja zgrajena iz KONOPLJE.

Hiše so vse v neposredni naravi, med gozdovi. Če zelo pozorno poslušate se slišijo veverice, ki plezajo po drevesih.Hiške so vsekakor primerne za vse, ki želijo pobegniti realnosti v svet miru, lepote in prelepe narave. Hiške Vam ponujajo pogled na vrt, zelenje, pokrajino, gozd, gore, podeželje, odprti pogled. Hiške so edinstvene. Zgrajene so bile z veliko ljubezni, truda in potrpljenja.  
Čakajo prav na vas, da se v unikatnem notranjem ambientu sprostite, zaplavate v bazeni v poletnih mesecih ter izkusite finsko savno v obnovljenem hrastovem sodu, ki je malo prej služil žlahtni vinski kapljici.

Konopljina iža je hiška, ki kliče po pozornosti zaradi arhitekturne zasnove, načina izgradnje iz konoplje in naravnih materialov ter edinstveni notranji razporeditvi.

Je ena izmed redkih hiš, pri kateri je glavno pri gradbenih materialih vlogo igral konopljin pezdir, ki se je mešal skupaj z apnom, ki je naravni diretizator. Hiša zaradi sten iz konoplje odporna na požar, uravnava idealno vlažnost v prostoru skozi celo leto in ter omejuje elektromagnetno sevanje. Hiša je pokrita z trstiko, ki predstavlja material , ki se je v tem okolju uporabljal že v preteklosti.

Konopljina iža ponuja predprostor, ki ima štiri barske stole in mizo. Ko pridete v hišo prvo zagledate stopnice, ki vodijo do postelje v zgornjem delu hiške. Popolnoma opremljeno kuhinjo, prekrasno – unikatno kopalnico z tušem in dnevno sobo z raztegljivim kavčem. Po stopnicah navzgor se pride do postelje, ki ponuja popolno udobje, saj je pogled skozi stekleno sprednjo steno, usmerjen naravnost v nebo. Ponoči se tako lahko gleda zvezde.

Hiša ponuja tudi uporabo bazena, jacuzzija ter savne. Če si želite pobeg od vsakdana v nekaj posebnega, je to za Vas prava stvar. Je prihodnost turizma, ki je hkrati zelo atraktivno kot tudi okolju prijazno.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Pula, Hrvaška

Luksuzna sprostitev v Istri, v Grand Hotelu Brioni 5* v Puli

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Popolno prestižno sproščanje v Puli! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Medulin, Hrvaška

Prvomajski oddih s polpenzionom v Arena hotelu Holiday 3* v Medulinu

Izjemna destinacija za nepozaben dopust!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rabac, Hrvaška

Pomladno-poletni oddih v dvoje, Rabac Sunny Hotel & Residence 3*

MEGA dopust na vzhodni obali Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Laško, Slovenija

Odlično termalno razvajanje v Hotelu Zdravilišče Laško 4*

Vrednost kupona je 45,00 €. Razliko 255,00 € do polne cene (300,00 €) plačate direktno ponudniku.