Dolina zelenega zlata! SUPER CENA za jesensko-zimski oddih za 2 osebi v novem hotelu Grof na Vranskem: 1x nočitev z zajtrkom v superior sobi brez balkona + 1x 2 urni vstop v savne za 2 osebi + neomejena uporaba fitnesa + wi fi + brezplačno parkirišče!

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 78 € do polne cene (88 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom ali bonom21!

Hotel Grof 4*, Vransko: turistični boni
Hotel Grof 4*, Vransko: turistični boni
Hotel Grof 4*, Vransko: turistični boni
Hotel Grof 4*, Vransko: turistični boni
10,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
78,00 €
Super cena
 
 

Prestižni hotel, ki je povezan z gostilno Grof, ki je že dolga leta poznana po odlični hrani, je novejša pridobitev Vranskega, priročno lociran ob avtocesti ponuja moderno opremljene, elegantne sobe, fitnes in wellnes, kot tudi izposojo koles. Lokacija hotela omogoča odličen dostop do številnih lokalnih znamenitosti v Savinjski dolini. Za številne boste kot gost hotela prejeli tudi posebne popuste.

Sobe
V novem hotelu je na razpolago 34 elegantno in moderno opremljenih sob, z umirjenim in modernim notranjim dizajnom ter podaljšanimi posteljami, vsaka s svojo kopalnico s tušem ter z veliko dnevne svetlobe, 16 od njih tudi z balkonom.

SPA in fitnes
Fitnes je opremljen z vrhunskim izborom naprav za aerobno vadbo »Technogym«, na razpolago pa sta tudi večnamenska naprava za moč ter izbor t. i. »life fitness« opreme. 
Vsem ljubiteljem sproščanja sta na voljo zeliščno-finska savna in infrardeča savna. V prostoru za sprostitev so vam poleg čudovitega in sproščujočega pogleda na zelena polja in gozdove na razpolago tudi sveže pripravljeni čaj, voda in sveže sadje. Na razpolago so tudi številne masaže, med katerimi lahko izbirajo gostje hotela, kot tudi zunanji gostje.

Kulinarika
Gostilna Grof, s stoletno tradicijo velja za zakladnico okusov, ki jo navdihujejo lokalne sestavine in sezonski izdelki. Hrana je srce Grofa in z različnimi meniji poskrbimo za vse okuse in različne priložnosti. Naše vodilo so kakovostna ponudba in zadovoljni gostje, ki se vedno znova vračajo k nam.

Kolesarski hotel
Hotel Grof kolesarjem prijazen hotel. V hotelu nudijo: Kolesarski kotiček z turističnimi informacijami okolice,  brezplačne kolesarske karte in dostop do interneta, vodene kolesarske ture vsak dan v tednu in možnost rezervacije kolesarskega vodnika za individualno turo, kolesarnico za varno hranjenje vaših koles in prostor za hranjenje vaše kolesarske prtljage, najem koles različnih velikosti in kategorij, možnost polnjenja baterij za vaša električna kolesa ter polnjenje zračnic, servis in popravilo koles ter izposojo kolesarskega orodja, pranje koles in oblačil, zračnice in standardni rezervni deli za nakup, GPS napravo za izposojo, brezplačne transferje, kolesarjem ustrezno gostinsko ponudbo (lunch paketi, kolesarske pijače, energijski paket, energetske tablice ipd).  Na recepciji boste prejeli vse dodatne  potrebne informacije, ki jih potrebujete za doživetje vašega popolnega kolesarskega dne.

Kam na izlet?

Grad Žovnek Braslovče
Ruševine gradu Žovnek pričajo o enem najstarejših gradov na Slovenskem. Njegova zgodovina sega najmanj v 12. stoletje. Njegovi lastniki so bili konec 12.stoletja Žovneški gospodje, katerih nasledniki so se leta 1333 preselili v Celje in se povzeli do naziva grofov Celjskih. Iz gradu se razteza prelep razgled na Žovneško jezero in okoliške hribe, vse do Celja.

Muzej motociklov Vransko
Muzej motociklov Grom je odprt od leta 1997 ter prikazuje zgodovino in razvoj slovenskega in svetovnega motociklizma. V zbirki je 140 motociklov in drugih redkih predmetov, ki datirajo v čas od začetka razvoja motociklizma do devetdesetih let 20.stoletja. Izstopajo Puchovi motocikli ter redki primeri znamk Indian, Harley-Davidson, Motto Guzzi, Ariel in Ner-a-Car. V zbirki je tudi Pohorc - prvi motocikel, ki je bil izdelan v Jugoslaviji. 

Celjski Grad
Grad je s prenovo dobil tudi sodoben Turistično informacijski center in Kavarno Veronika ter tako postal atraktivna turistična točka, ki ponuja prelep razgled na mesto in okolico. Mogočni grad z obzidjem, ki že stoletja vlada na griču nad mestom, vas bo že od daleč pustil brez besed. Ko ga boste obiskali, vam bo v spominu ostal za vedno. 

Logarska dolina
Logarska dolina je ena najlepših alpskih ledeniških dolin v Evropi. Oddih v mirnem okolju krajinskega parka lahko izkoristite za pohodništvo, kolesarjenje, jahanje ali fotolov. Dolina je znana tudi po številnih slapovih, med katerimi je še posebej znamenit 90-meterski slap Rinka. 

Golte in Mozirski gaj
Krajinski park Golte je eno izmed večjih zimsko-letnih gorskih središč v Sloveniji. V zimskem času privablja predvsem ljubitelje zimskih športov, v poletnem času pa je priljubljena točka pohodnikov, gorskih kolesarjev, jadralnih padalcev in drugih ljubiteljev narave. Mozirski gaj je park cvetja, v katerem si lahko ogledate cvetoče gredice, etnografske objekte, se povzpnete na 18-metrski razgledni stolp, si ogledate lesene skulpture, papige in še mnogo več. 

Jama Pekel
Sprehodite se po čarobni kraški jami, polni zanimivih kapnikov, ki s kančkom domišljije v naših očeh pričarajo vrsto zanimivih podob. Že ob vstopu v jamo, se nam nad vhodom pričara podoba hudiča, po katerem je jama dobila ime. Znotraj jame pa lahko vidimo številne stalaktite, brzice potoka Peklenščica in številne manjše slapove.

Rimska Nekropola
Nekropola leži v središču Šempetra v Savinjski dolini in je muzej na prostem. Združuje mogočne grobnice Rimljanov, le-te pa številne zanimive zgodbe rimske mitologije. Ostanki grobišča spadajo med najlepše ohranjene spomenike rimske dobe v Sloveniji in Srednji Evropi.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Puntižela, Hrvaška

Najem mobilne hiške za do 5 oseb v Brioni Sunny Kampingu, Puntižela

Ne spreglejte vseh tipov mobilnih hišk v Brioni Sunny Kampingu** v Puntiželi med dodatnimi možnostmi ponudbe!