Zagotovite si popoln oddih na Braču, enem najbolj priljubljenih hrvaških otokov! SUPER CENA za 4-dnevni oddih za do 4 osebe v klimatiziranih apartmajih Finka v Supetarju na Braču: 3x nočitev + wi-fi in parking!

Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja v apartmajih Finka med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Apartmaji Finka, Supetar, Brac: mega oddih
Apartmaji Finka, Supetar, Brac: mega oddih
Apartmaji Finka, Supetar, Brac: mega oddih
Apartmaji Finka, Supetar, Brac: mega oddih
150,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Supetar je malo mesto na otoku Braču in je hkrati tudi središče otoka. Mesto vas bo očaralo s preprostostjo in lepoto. Iz mesta pluje glavnina trajektov in hitrih ladij, ki Brač povezujejo s kopnim. Je idealna destinacija za vse, ki uživajo v odkrivanju bogate spomeniške dediščine in naravnih lepot. Otok je že od nekdaj je priljubljeno letovišče zaradi lepih in dolgih peščenih plaž, obdanih z borovimi gozdovi. Plaže v Supetarju so skalnate, prodnate in delno peščene. Supetar prav tako skriva številne uvale, kjer lahko uživate v kopanju, športnih aktivnostih ali v prekrasnem soncu, daleč od mestnega vrveža. Na otoku Braču lahko doživite marsikaj in uživate v številnih avanturah, zaradi katerih se boste radi vračali. Otok na primer ponuja pohodniške izlete do Dragonjine jame in puščave Blaca, sprehode po antičnih kamnolomih pod Škripom, deskanje po kanalu pri plaži Zlatni Rat, kopanje na krasnih plažah in še veliko več. V mestu Bol na Braču je tudi ena najlepših plaž na Jadranu - Zlatni Rat, peščena plaža, ki se razteza pol kilometra proti morju in predstavlja eno največjih atrakcij na Jadranu. Vrh plaže se spreminja z morskimi strujami in valovi.
Do Brača lahko pridete s trajekti iz Splita proti Supetarju, ki prevažajo avtomobile, ali s katamarani proti Milni in Bolu. Iz Makarske prav tako pluje trajekt, ki prevaža avtomobile, in sicer v Sumartin. Na teh linijah ladje vozijo vsak dan.

Ljubitelji zgodovinskih znamenitosti lahko obiščete in si ogledate župnijsko cerkev Marijinega oznanjenja, ob kateri je Leroj (zvonik z uro) in cerkveni muzej, spomenik Sv. Viktorja (ob vhodu v cerkveni muzej), spomenik Matere Tereze (ob vhodu v cerkveno dvorišče), zgornje krščanske mozaike iz 6. st. (poleg cerkve), neobizantinski mavzolej družine Petrinović in galerijo Ivana Rendića. Na otoku se splača obiskati puščavo Blaca, Vidovo goro, Zlatni Rat, Muzej otoka Brača v Škripu, kamnoseško šolo v Pučišćih ter številne naravne lepote in zgodovinske znamenitosti. Ljubitelji športa in aktivnega oddiha lahko uživate v skoraj vseh vodnih športih, kot so potapljanje, plavanje, paragliding, smučanje na vodi idr., na suhem pa se lahko ukvarjate s kolesarjenjem, pohodništvom, tenisom, nogometom, košarko, odbojko na pesku in številnih drugih aktivnostih. Sladokusci lahko poskusite specialitete otoka Brača in dalmatinsko kuhinjo v številnih restavracijah in konobah, ki so vam na voljo, kot so restavracije Zlatni Zalaz, Galeb ali Kaktus ter konobo Ranč Palute ali Vinotoka.

Apartmajska hiša Finka razpolaga s 5 apartmaji (2+3) in 2 sobama (2+1). Hiša stoji v mirnem delu Supetarja. Do centra in morja je 5 minut hoje. V krogu 100-300 m so trgovine, kavarne, restavracije, igrišča za tenic, bazeni, plaže (prodnate, peščene in kamnite), banka, pošta, park za otroke in centri za morske športe.

APARTMAJI
So primerni za 2+3 osebe, veliki cca 52 m2. Imajo 1 sobo z zakonsko posteljo, dnevno sobo (raztegljivi kavč, fotelj), polno opremljeno kuhinjo, kopalnico s tuš kabino, teraso, pogled na morje, dve klimatski napravi (v spalnici in dnevni sobi), SAT-TV, wi-fi, žar, parkirno mesto, pralni stroj na vprašanje.

KAKO DO TJA
Najlažja pot do Brača je odvisna od smeri, iz katere prihajate. Če potujete z avtom, avtobusom ali vlakom, odpotujte do Splita ali Makarske, od koder lahko nadaljujete s trajektom. Trajekti plujejo iz Splita proti Supetarju (prevažajo avtomobile), proti Milni (katamaran) in Bolu (katamaran).
Iz Makarske pluje trajekt, ki prevaža avtomobile in pluje proti Sumartinu na Braču.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Puntižela, Hrvaška

Najem mobilne hiške za do 5 oseb v Brioni Sunny Kampingu, Puntižela

Ne spreglejte vseh tipov mobilnih hišk v Brioni Sunny Kampingu** v Puntiželi med dodatnimi možnostmi ponudbe!