SUPER CENA za krasne poletne počitnice za do 5 oseb v mobilni hiški Campinga Stobreč Split: 4 dni, 3x nočitev v mobilni hišici Comfort + brezplačno koriščenje bazenske cone in športnih vsebin + obisk fitnessa na plaži, izposoja pedalina ali 2 kajakov + posteljnina + wi-fi in parking!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije in termini bivanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Camping Stobrec Split: mobilna hišica
Camping Stobrec Split: mobilna hišica
Camping Stobrec Split: mobilna hišica
Camping Stobrec Split: mobilna hišica
202,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Iščete popolno mobilno hiško v sredozemskem avtokampu, na Hrvaškem? Vas privlači Dalmacija? Odpravite se v klimatizirane mobilne hišice s teraso ob obali Jadranskega morja.   
Hiške boste našli v naravnem hladu borovega gozda, v neposredni bližini prodnate plaže Campinga Stobreč Split.   
Odvisno od izbranega tipa hiške so te opremljene z eno ali dvema ločenima spalnicama, kopalnico in veliko dnevno sobo z opremljeno kuhinjo. Vsaka mobilna hišica ima vrt s teraso in nadstrešnico.  
Avto lahko pustite na parkirišču, namenjenem samo gostom mobilnih hišic.

Poletje v Splitu pronaša veliko sončnih dni, kopanje v morju in druge poletne radosti. Kamp Stobreč Split je avtokamp s štirimi zvezdicami, v katerem boste našli vse, kar potrebujete za prijeten oddih v harmoniji narave, kulture in zabave. Od zgodovinskega jedra Splita in Dioklecianove palače ter arheološkega kompleksa Salona je oddaljen le 7 km. Kamp je ima odlične prometne povezave, avtobusna postaja pa je tik pred vhodom, če se odločite uporabiti taksi ali osebni avto, pa boste v center Splita prispeli v približno 10 minutah.
Poleg lepo urejenih zelenih površin vas bodo v kampu gotovo navdušili novourejena bazenska cona in restavracija, različne športne vsebine pa bodo še dodatni popestrile vaš oddih. Kamp Stobreč Split je tudi odlično izhodišče za različne izlete ter odkrivanje novih, razburljivih lokacij.
Bivanje v Kampu Stobreč Split prinaša tudi številne dodatne možnosti, kot so brezplačno koriščenje bazenske cone z ležalniki in senčniki ter koriščenje različnih športnih vsebin, kot so malo igrišče za nogomet (cageball), odbojkarsko in košarkarsko grišče, mize in oprema za namizni tenis ter dve otroški igrišči.
Kamp Stobreč Split v sklopu te ponudbe nudi tudi eno gratis koriščenje fitness beach objekta (telovadnice na plaži) na osebo ter brezplačno enourno koriščenje 1 pedalina ali 2 kajakov.
Če želite poskusiti nekaj novega ali izpopolniti svoje veščine, pa je v kampu na voljo tudi potapljaški klub, izposodite pa si lahko tudi SUP ali rezervirate SUP turo.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Puntižela, Hrvaška

Najem mobilne hiške za do 5 oseb v Brioni Sunny Kampingu, Puntižela

Ne spreglejte vseh tipov mobilnih hišk v Brioni Sunny Kampingu** v Puntiželi med dodatnimi možnostmi ponudbe!