Dotik narave in prestiža v luksuznih aparmajih na prekrasnih Plitvičkih jezerih! SUPER CENA za popoln 3-dnevni oddih za 2 osebi: 2x nočitev z zajtrkom v luksuznem apartmaju studio deluxe + 1-urno zasebno koriščenje spa cone + wi-fi in parking!

Preživite sanjski oddih, ker narava in luksuz hodita z roko v roki! Ne spreglejte vseh opcij bivanja in terminov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Fenomen Plitvice 4*, Plitvicka jezera: 3-dnevni oddih
Fenomen Plitvice 4*, Plitvicka jezera: 3-dnevni oddih
Fenomen Plitvice 4*, Plitvicka jezera: 3-dnevni oddih
Fenomen Plitvice 4*, Plitvicka jezera: 3-dnevni oddih
199,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Naravni Fenomen
Naselje Fenomen Plitvice stoji znotraj področja Nacionalnega parka Plitvice, prvega parka na svetu, ki je bil uvrščen na Unescov seznam Svetovne naravne dediščine. Na svetu je le peščica krajev, ki dajejo občutek, da so skorajda neresnična, saj so preveč lepa in osupljiva, da bi verjeli, da lahko kaj takšnega sploh obstaja. Takšne kraje resnično lahko imenujemo za fenomene narave. Eden od njih je vsekakor Plitvička jezera s svojo naravno ubranostjo, neprecenljivo, impresivno estetiko in očarljivo okolico. Kamor koli pogledate, vse, kar slišite, vsak vonj in dotik vam bo pričaral nov nivo zveze s samim bistvom narave. Pridite in svojim čutom dovolite, da uživajo v najboljših trenutkih vašega življenja!

Oddahnite si v čudovitem apartmaju s pogledom na prekrasni narodni park!

Oddaljenost od NP Plitvička jezera:
- vhod 1: 10 km
- vhod 2: 13 km

Voda in narava. Moč in lepota.
Nacionalni Park Plitvička jezera je svetovno znana naravna dediščina, ki jo sestavlja 16 jezer, povezanih s številnimi slapovi in kaskadami, z bogatim rastlinskim in živalskim svetom, številnimi endemskimi vrstami, globokimi gozdovi, ki so prepleteni s pašniki in travniki ... Plitvice so bile leta 1949 proglašene za Nacionalni park, leta 1979 pa jih je UNESCO dodal na seznam Svetovne naravne dediščine kot prvi park v celotni Evropi. Danes so Plitvice popolna destinacija za ljubitelje naravnih lepot in zdravega načina življenja.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!