SUPER CENA za 3-dnevni wellness oddih za 2 v zdraviliškem hostlu Toplice Lešće: 2x nočitev za 2 osebi s polpenzionom v sobi s termalno vodo + celodnevno kopanje v termalni vodi (33 °C ) in nočno kopanje + uporaba kopalnih plaščev + uporaba naprave za magnetno terapijo + najem koles!

Idealno za počitek, rekreacijo in kopanje!

Hostel Toplice Lešce: termalni oddih za 2
Hostel Toplice Lešce: termalni oddih za 2
Hostel Toplice Lešce: termalni oddih za 2
Hostel Toplice Lešce: termalni oddih za 2
110,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Mesto Lešće, ki leži na reki Dobri, nedaleč od naselja Generalski Stol, vam ponuja prijeten kraj za počitek, rekreacijo in kopanje.

Terme Lešće,
skupaj z idilično naravo, omogočajo, da se boste počutili čim bolj udobno, zato vas bodo pričakali s pestro ponudbo wellnessa, notranjim in zunanjim bazenom z izvirsko termalno vodo ter udobno nastanitvijo v sobah, kjer boste lahko uživali tudi v termalni vodi z uporabo masažnih kadi ali hidromasažnih stebrov. Temperatura vode 33 ºC velja za blago toplo kopel in je izjemno ugodna za delovanje venske in limfne cirkulacije ter zdravi artrozo, spondilozo in degenerativne bolezni lokomotornega sistema ter revmatoidni artritis. Vzporedno s tem pride do sprememb v delu srca, ledvic, dihanja, plavanje ali vadba v termalni vodi pa izboljša splošno zdravje in kondicijo. Blagodejno vpliva na človeški nevrološki sistem, zato je učinkovit tudi za zdravljenje bolnikov z nevrastenijo.

Toplice Lešće vam ponujajo namestitev v lepo opremljenih eno in dvoposteljnih sobah. Vsaka soba je opremljena s televizijo in zasebno kopalnico, z masažnimi kadmi ali masažnimi stebri, z edinstveno termalno vodo v vseh sobah.

Restavracija "Toplica Lešće" vas bo sprejela z različnimi kulinaričnimi specialitetami in pripravo jedi iz lokalnih sestavin. Prijeten ambient s 100 sedeži je idealen kraj za vaše družinske ali poslovne priložnosti, poslovna kosila, šminke, bankete, poroke ali promocije.  Delovni čas restavracije: vsak dan od 07.00 do 22.00.

Toplice Lešće vas bodo pričakale s pestro wellness ponudbo ter notranjimi in zunanjimi bazeni z originalno termalno vodo. Temperatura 33 ºC velja za rahlo toplo kopel in je izjemno ugodna za delovanje venske in limfne cirkulacije ter zdravi artrozo, spondilozo in degenerativne bolezni lokomotornega sistema ter revmatoidni artritis. Poleg različnih rekreativnih vaj, kot je vodna aerobika, spa ponuja sprostitev v wellness oddelku z uporabo infrardeče savne in različnih arom masaže ter plavanje in sprostitev v hidromasažnem mini bazenu (jacuzzi).Gostje lahko skozi celo leto uživajo v prednostih termalne vode in si tako zagotovijo zdrave in aktivne počitnice ter trenutke zabave in sprostitve, zaradi česar so "Toplice Lešće" edinstvena in privlačna turistična destinacija. 

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Karlobag, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom za 2 osebi v hotelu Zagreb 3* v Karlobagu

Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja čez celotno sezono med dodatnimi možnostmi ponudbe!