Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rogaška Slatina, Slovenija

Pomladne počitnice za 2 osebi s polpenzionom v Grand hotelu Sava 4*

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

SUPER CENA za 3-dnevni RAZKOŠNI oddih za 2 osebi v Rogaški Slatini: 2x nočitev z zajtrkom v sobi Superior v Grand hotelu Sava 4* superior + GRATIS večerja + vstop v hotelski bazen in savne Lotus + bogat animacijski program + številne dodatne ugodnosti!

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 210 € do polne cene (220 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Grand hotel Sava 4* sup, Rogaška Slatina turistični bon
Grand hotel Sava 4* sup, Rogaška Slatina turistični bon
Grand hotel Sava 4* sup, Rogaška Slatina turistični bon
10,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
210,00 €
Super cena
 
 

GRAND HOTEL SAVA ****Superior
S cvetočim parkom in zeleno naravo obdan hotel
Nepozabno doživetje lepot Rogaške Slatine lahko preživite z nastanitvijo v sobah Superior. Bivanje v tem tipu sobe nudi popolno udobnost in sproščenost, ki jo v času dopusta potrebujemo. Lokacija hotela v središču cvetličnega parka omogoča, da je bivanje v sobah kar se da mirno in sproščujoče. Svoje brbončice boste lahko razvajali z opojnimi okusi kave kot tudi z različnimi napitki in vrhunskimi sladicami v hotelski kavarni. V hotelu se nahaja restavracija Kristal, a la carte restavracija Kaiser (ki se uvršča med deset najboljših hotelskih restavracij v Sloveniji), ROI Medico & SPA center z številnimi postopki za nego in zdravje obraza ter telesa. Na voljo vam je razvajanje v hotelskem termalnem bazenu Lotus z jacuzziji in savnami ter zunanjo teraso za sončenje. Za povrnitev življenjske energije priporočajo obisk luksuznega ROI Spa centra s savnami, zunanjo teraso in zunanjim ohlajevalnim bazenom - vstop je možen proti doplačilu.

Sobe in suite Superior
Opremljenost sob: Hotel ponuja 120 sob superior in 11 privlačnih Suit,  opremljenih s stilnim pohištvom. Vse sobe so opremljene s kopalnico (tuš), toaletnim prostorom, sat LCD, telefonom, mini-barom, sefom, kopalnim plaščem in brisačam, klimatsko naprava, brezplačnim WI FI, večina sob ima balkon.

ROI MEDICO & SPA
Center z doplačilom nudi velnes postopke: masaže, nege obraza in telesa, kozmetične tretmaje, različne kopeli, itd. 

Zdravilna rogaška naravna mineralna voda – edinstvena na svetu 
»Tu, kjer stojiš, je vir zdravja in resnična božja moč. Namesto Hippocrene pij Roitschocrene, rogaški vrelec, ki je pred teboj!« je dejal Grški bog Apolon in naročil krilatemu konju Pegasus, da udari s kopitom v tla, da priteče čudežna zdravilna voda.Najpomembnejši element zdravilne mineralne vode je magnezij, ki ga najdemo v najbolj pristni naravni obliki. En liter zdravilne mineralne vode vsebuje kar 13 g suhe snovi, od tega več kot 1.000 mg magnezija. Zaradi bogastva magnezija in mineralnih snovi je zdravilna mineralna voda postal simbol prenove telesa ter tako nepogrešljiv pri težavah, kot so zaprtje, zgaga, sladkorne bolezni, povišan krvni tlak, nosečnost in stres. Zaradi visoke vsebnosti za zdravo življenje potrebnih rudninskih snovi je čudežna voda ena najbogatejših mineralnih pitnih voda z magnezijem na svetu. 

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!