SUPER CENA za popoln 4-dnevni oddih za 2 osebi v vrhunski, okolju prijazni mobilni hišici Olivia Green Camping resorta v Tisnem: 3x nočitev z zajtrkom v mobilni hišici Luxury + 2-urni najem SUP-a + posteljnina in brisače + wi-fi in parkiranje!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja, tipi hišic in termini - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Olivia Green Camping: eko mobilne hišice v Dalmaciji
Olivia Green Camping: eko mobilne hišice v Dalmaciji
Olivia Green Camping: eko mobilne hišice v Dalmaciji
Olivia Green Camping: eko mobilne hišice v Dalmaciji
180,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Okolju prijazne počitnice
Olivia Green Camping Resort je družinsko podjetje, ki deluje po najvišjih etičnih standardih. Osredotočeno je na nenehna vlaganja, ne na najvišji dobiček, zato združujejo trajnostne tehnologije s čisto energijo, pridobljeno s solarnimi paneli, naprednim sistemom prečiščevanja vode in selektivnim recikliranjem odpadkov. Skupaj z uporabo lokalno pridelane hrane so to temelji vizije in vrednot podjetja.
Kamp odraža ljubezen do narave in globalnega pomena varovanja okolja, kar je privedlo do ustvarjanja avanture, ki vam bo spremenila življenje in vas resnično povezala z lepoto narave. Prijetne, udobne vile so zlite z neokrnjeno naravo Dalmacije in ponujajo okolju prijazne počitnice za vso družino.

Koncept Eco-Luxe
Eco-luxe kamp in resort Olivia je hkrati naraven in luksuzen. Kamping vile z bio zelenim certifikatom, izdelane iz naravnih materialov in tkanin, ponujajo čisto in elegantno namestitev. Solarna energija, sistemi za varčevanje z energijo in napredni, trajnostni sistemi za prečiščevanje vode zagotavljajo čisto in pametno upravljanje z energijo, ki je okolju prijazno in trajnostno.

Vse kamping vile so bile izdelane v skladu z najvišjimi eko standardi in imajo certifikate Bio Green in Bio Green + eco.
Kamp in resort ima na voljo 9 različnih tipov vil, primernih za kogar koli, od parov do družin ali skupin prijateljev. V vsakem primeru boste deležni vrhunske obravnave s 5 zvezdicami v luksuznih in sodobno zasnovanih kamp vilah oz. mobilnih hišicah. Vse vile so obrnjene proti morju, tako da se boste vsako utro zbudili v osupljiv pogled na morje. Vsaka vila ima veliko zasenčeno teraso s pogledom na morje, kjer lahko sproščeno preživljate dneve. Nekatere vile imajo deljen bazen, ki je na voljo za doplačilo.
Vile imajo tudi bio-green certifikat in so izdelane iz naravnih in reciklažnih materialov in tkanin, zato zagotavljajo čisto, elegantno in prijetno bivanje. Eko-združljivost vile se kaže v različnih oblikah na različnih področjih, od izbire materialov do življenjskega cikla končnega izdelka.

Luxury mobilna hišica s teraso s pogledom na morje

Udoben studio prostor z zakonsko posteljo, dvosedom, 1 kopalnico in teraso s pogledom na morje, primerna za 2 osebi, le kratek sprehod do morja.

- površina 34m² (24m² notranjost + 10m² terasa)
- kapaciteta 2 osebi
- pokrita terasa 10m² z vrtnim pohištvom in ležalniki
- skodelice in kozarci
- aparat za kavo na kapsule
- mini hladilnik
- vodni balon za hladno in vročo vodo
- klima
- posteljnina in brisače so vključeni v ceno
- brezplačen wi-fi
- brezplačno parkiranje
- hišni ljubljenčki so dovoljeni

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Pula, Hrvaška

Luksuzna sprostitev v Istri, v Grand Hotelu Brioni 5* v Puli

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Popolno prestižno sproščanje v Puli! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih z zajtrkom za 2 osebi v Boutique Hotelu Dobrna 4*

Sproščen termalni oddih v Termah Dobrna!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

POMLAD! Oddih s polpenzionom v depandansi Casa Rosa 4* v Portorožu s SPA-jem!

Depandansa se nahaja na vzpetini Sv. Lovrenca, v bližini plaže in je od centra oddaljena le nekaj minut hoje. Gostom je na voljo Metropol Pool Lounge in Metropol SPA z bazeni in savnami.