Nepozabno praznično doživetje za otroke! - 60 % na zgodbo, ki jo pripovedujejo Božiček, Dedek Mraz ali Miklavž! Zaželijo vam vesele in čarobne praznike in otrokom predajo posebno sporočilo.

Naj bodo tudi letošnji prazniki čarobni!

Video zgodba Božička, Dedka Mraza ali Miklavža za otrok
Video zgodba Božička, Dedka Mraza ali Miklavža za otrok
Video zgodba Božička, Dedka Mraza ali Miklavža za otrok
Video zgodba Božička, Dedka Mraza ali Miklavža za otrok
6,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
15,00 €
-60%
Prihranek:
9,00 €
 
 

Video zgodba Božička, Dedka Mraza ali Miklavža za otroke.
Popolno darilo za vaše otroke, vnuke, prijatelje. Video zgodba, ki jo pripoveduje dobri mož. Naj bodo tudi letošnji prazniki čarobni!

Letošnje darilo za vaše otroke, vnuke ali prijatelje obogatite z zgodbo dobrega moža. Naj otroci tudi letos doživijo pravo praznično pričakovanje in čarobnost.
Izbirate lahko med
- Božična zgodba (zgodbo pripoveduje Božiček)
- Zimska zgodba (zgodbo pripoveduje Dedek Mraz)
- Miklavževa zgodba (zgodbo pripoveduje Miklavž)

Zimska zgodba
Dedek Mraz ima za otroke pripravljeno zelo zabavno zgodbo. Podelil bo tudi nekaj nasvetov za čudovito praznovanje in zaželel vesele, mirne in nagajive praznike. Video zgodbo prejmete na email naslov in za vedno ostane vaša. Babica Zima in živali vsako leto Dedku Mrazu pomagajo pri prebiranju pisem. Tako je bilo tudi letos. Vse je potekalo kot po tekočem traku, dokler ni zapihal veter … To zanimivo zgodbo vam bo zaupal sam Dedek Mraz, ki najraje poseda na svojem fotelju pred kaminom, kjer pije topel čaj in si prepeva najljubše pesmi. Otrokom pa bo predal tudi posebno sporočilo in zaželel srečno novo leto.
Trajanje: 6:38 min
Kvaliteta videa: HD

Miklavževa zgodba
Miklavž bo otroke prijazno pozdravil in jim zaupal zanimivo zgodbo, kjer bodo lahko začutili pristnost in čarobnost. Video zgodbo prejmete na e-mail naslov in za vedno ostane vaša. Kljub temu, da so parkeljni večinoma samo za zgago pa še kako prav pridejo pri peki piškotov. Poskrbijo namreč, da so peči dovolj tople. Tudi letos so se lotili peke piškotov, a se je kmalu nekaj zalomilo. Miklavž vam bo zaupal kako so vse skupaj rešili in spekli odlične piškote s skrivno sestavino. Zaželel vam bo lepe in mirne praznike in vam predal posebno sporočilo.
Trajanje: 5:35 min
Kvaliteta videa: HD

Božična zgodba 
Božiček je pripravil zanimivo zgodbo, ki jo pripoveduje pred kaminom. V njej se čuti decembrska igrivost in čarobnost. Video zgodbo prejmete na email naslov in za vedno ostane vaša. Božiček ima vsako leto toliko zabavnih prigod, da je letos komaj izbral tisto, ki vam jo bo zaupal. Lani so se s škrati odpravili razdeljevat darila. Sedli so na sani in se odpeljali … Šele na poti pa je Božiček ugotovil, da na saneh sedi kar v spodnjicah in majici. V njegovi humorni zgodbi nastopi tudi Škrat Neroda, ki ga z razlogom kličejo tako. Božiček vsem skupaj zaželi še vesele božične praznike. 
Trajanje: 6:12 min 
Kvaliteta videa: HD

Izsek iz Božične zgodbe:

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Škofije, Slovenija

HIFU - nekirurški lifting tretma za 1 osebo

HIFU terapija je najnaprednejši tretma! To je nova tehnologija, ki ima velik potencial da nadomesti tradicionalni kirurški facelift.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Koper, Slovenija

60-minutna antistresna masaža celega telesa z bambusovimi palicami

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! v ceno vštete slike in videoposnetki izleta v vrednosti 20€

-55%
NOVO

Individualno online svetovanje in priprava načrta za diplomsko nalogo

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!