Preživite čudovit dan v Ljubljani! SUPER CENA za družinsko vstopnico (2 odrasla + 1 otrok od 5 do 14,99 let) za ogled Hiše iluzij in 1-urno vožnjo po reki Ljubljanici z Barko Barjanko! Dogodivščina, ki je ne smete zamuditi!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge vstopnice, preverite med dodatnimi možnostmi!

Ogled Hiše iluzij, vožnja po Ljubljanici, družinska
Ogled Hiše iluzij, vožnja po Ljubljanici, družinska
40,68€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Preživite čudovit dan v Ljubljani - obiščite Hišo iluzij in zraven zabave spoznajte še marsikaj poučnega. Podajte se na 1-urno doživetje z Barko Barjanko po reki Ljubljanici, ki ponuja popolnoma drugačen pogled na staro mestno jedro, za konec pa se okrepčajte v eni izmed izbranih restavracij v centru mesta.

HIŠA ILUZIJ
Dogodivščina, ki je v Ljubljani ne smete zamuditi! Čaka vas več kot 40 eksponatov in interaktivnih sob, ki vas bodo neizmerno prevzeli in navdušili. Stojte na stropu in nasprotujte zakonu gravitacije, ponudite svojo glavo na pladnju, zamenjajte del obraza z nekom drugim, plešite v disko sobi, postanite velikan ali škrat ter se pogumno sprehodite skozi Vortex tunel. Izzivov v Hiši iluzij ne zmanjka! Zabavno in hkrati poučno odkrivanje ter nenehno razblinjanje lastnih percepcij videnega, na koncu pa še preizkus sivih celic z miselnimi igrami in sestavljankami v pametni igralnici. Primerno za vse generacije.
Več informacij na www.houseofillusions.si.
Delovni čas: vsak dan med ponedeljkom in nedeljo, vključno s prazniki, med 9. in 21. uro. Rezervacija ni potrebna, lahko pa preverite za skupinske obiske (nad 10 ljudi) po telefonu na številko +386 1 320 54 66 ali spletni pošti [email protected]
Naslov: Kongresni trg 13, Ljubljana

BARKA BARJANKA
Barka Barjanka vam nudi eno najlepših plovb po reki Ljubljanici, na katerih lahko opazujete izjemno paleto rastlinskih in živalskih vrst ter si ogledate mesto Ljubljana iz druge perspektive. Barka ima pristan na Dvornem trgu, 2 minuti hoje od Hiše iluzij. V enourni vožnji boste videli dela našega največjega arhitekta 20. stoletja Jožeta Plečnika (Tromostovje, Plečnikove arkade, Mesarski most, Zmajski most, zapornica na Ljubljanici) ter se zapeljali do Špice, kjer lahko uživate v miru in v opazovanju neokrnjene narave. Barka je ograjena s pleksi steklom, ki omogoča pogled na reko z več perspektiv, hkrati poleti ščiti pred vročino, v slabem vremenu pa pred dežjem in vetrom. Na voljo sta tudi bar in WC.
Več informacij na www.barjanka.si ali +386 40 213 046.
Delovni čas: vsak dan med ponedeljkom in nedeljo, vključno s prazniki, med 12. in 16. uro. Rezervacija ni potrebna.

GOSTINSKA PONUDBA

SLOVENSKA HIŠA
Slovenska hiša je stičišče podeželja in urbanega mestnega utripa s čudovito lokacijo ob Ljubljanici.
Menu sestavlja izključno domača slovenska hrana in pijača.
Več informacij na www.slovenskahisa.si.
Delovni čas: PON - ČET: 8.00-1.00, PET - SOB: 8.00-3.00, NED: 8.00-1.00
Naslov: Cankarjevo nabrežje 13, Ljubljana

FIGOVEC
Figovec je ena najstarejših gostiln v središču Ljubljane, ki ima zelo dolgo in bogato zgodovino gostilničarstva. Bogato tradicijo gostilne se čuti še danes, saj vam v Slovenski hiši - Figovec nudijo domačo slovensko hrano, jedi iz lokalnih surovin in širok nabor slovenskih vin iz vseh vinorodnih okolišev.
Več informacij na www.figovec.si.
Delovni čas: PON – NED: 8.00-23.00
Naslov: Gosposvetska cesta 1, Ljubljana

CENTRALNA POSTAJA
Centralna Postaja je stičišče glasbenega in kulturnega ustvarjanja. Ob koncu tedna se bodo za mešalkami nahajali novi, stari in legendarni mojstri urbanih ritmov.
Več informacij na www.centralnapostaja.com.
Delovni čas: PON-ČET: 8.00-1.00, PET: 8.00-3.00, SOB: 9.00 - 3.00
Naslov: Trubarjeva 23, Ljubljana

CANTINA MEXICANA CENTER
Restavracija Cantina Mexicana je zaradi vedno prijetnega vzdušja in sproščenega osebja priljubljeno zbirališče mladih in izkušenejših jedcev, k temu pa pripomoreta tudi barvit interer in umestitev v središče dogajanja. Pester izbor mehiških jedi, dobro obloženi krožniki, ponudba malic in kosil ter nepremagljivi koktejli so razlogi, da se naši gostje radi vračajo in preizkušajo vedno nove jedi.
Več informacij na www.cantina.si.
Delovni čas: PON, TOR, NED in PRAZNIKI: 10.00-1.00, SRE, ČET: 10.00-2.00, PET, SOB: 10.00-3.00
Naslov: Knafljev prehod 2, Ljubljana

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Škofije, Slovenija

HIFU - nekirurški lifting tretma za 1 osebo

HIFU terapija je najnaprednejši tretma! To je nova tehnologija, ki ima velik potencial da nadomesti tradicionalni kirurški facelift.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Koper, Slovenija

60-minutna antistresna masaža celega telesa z bambusovimi palicami

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! v ceno vštete slike in videoposnetki izleta v vrednosti 20€

-55%
NOVO

Individualno online svetovanje in priprava načrta za diplomsko nalogo

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!