Naredite ključni korak v vašem življenju! - 50 % na E-tečaj tapkanja po izbiri: LJUBEZEN ali DENAR ali ZDRAVJE ali HUJŠANJE ali POPOLNI Z EFT + potrdilo! Izberite si svojo želeno temo na kateri si najbolj želite napredovati!

Negativne vzorce v vaši podzavesti trajno spremenite v pozitivne in maksimalno napredujte na področju LJUBEZNI, ZDRAVJA, DENARJA ali HUJŠANJA!

E-tecaj tapkanja po izbiri + potrdilo
E-tecaj tapkanja po izbiri + potrdilo
E-tecaj tapkanja po izbiri + potrdilo
95,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
190,00 €
-50%
Prihranek:
95,00 €
 
 

Prava rešitev za vas je E-tečaj tapkanja, s katerim boste negativne vzorce v vaši podzavesti trajno spremenili v pozitivne, brez da bi morali zato obiskovati na stotine delavnic o denarju, zdravju, hujšanju in sprejemanju ter dajanju ljubezni.

Izberite si svojo želeno temo na kateri si najbolj želite napredovati in se naučite EFT tehnike - tapkanja iz udobja vašega naslonjača. Naredite ključni korak v vašem življenju in naročite E-tečaj tapkanja. Prejeli boste geslo in lahko boste takoj začeli z delom. Izkušena EFT specialistka Mojca Nendl vas bo z E-tečajem vodila korak za korakom do želenih rezultatov z natančnimi pisnimi in zvočnimi navodili. Celotno vsebino E-tečaja lahko izvajate ko imate čas, saj ga dobite v trajno last. Po uspešnem zaključku prejmete tudi potrdilo o uspešno opravljenem E-tečaju za izbrano temo.

E-tečaj tapkanja je na tržišču že več let in stranke z njim dosegajo izvrstne rezultate. Nekaj pričevanj strank si lahko preberete TUKAJ.

Kaj je EFT oz. tapkanje? 
EFT (Emotional Freedom Technique) oziroma tapkanje, je tehnika doseganja čustvene svobode, sproščanja in zmanjševanja stresa. EFT terapija je kombinacija moderne psihologije in starodavne akupunkture. Namesto zabadanja igel uporabljamo tapkanje s prsti na akupunkturne točke, med tem pa smo osredotočeni na negativne občutke, ki jih čutimo. Med tem sprostimo psihični stres in fizično bolečino. Ko uravnotežimo energijski sistem telesa, telo prevzame svojo naravno vlogo zdravljenja. EFT tehnika je enostavna, naravna in varna metoda zdravljenja. Deluje na zelo široki paleti različnih težav - poskusite jo lahko na vsem. EFT temelji na spoznanju, da je vzrok vsakega negativnega čustva neravnovesje/motnja v energijskem sistemu telesa. Postopek je tak, da s prsti tapkamo (rahlo udarjamo) na določene akupunkturne točke na telesu ter med tem govorimo o neprijetnem spominu in o različnih neprijetnih čustvih. EFT terapija je kratek, učinkovit postopek pri katerem ni treba pripovedovati življenjske zgodbe, če tega ne želite. Deluje hitro in učinkovito, brez zdravil in njeni učinki so trajni.

Ker EFT temelji na odkritju da neravnovesje/motnja v energijskem sistemu telesa povzroča težave oziroma motnje v telesnem in duševnem zdravju, lahko upravičeno sklepamo, da se telesno in duševno počutje izboljša, ko to neravnovesje/motnjo odpravimo. To storimo s tapkanjem, oziroma s stimuliranjem energijskih - akupunkturnih točk po obrazu in zgornjem delu telesa. Na ta način s tapkanjem znižamo raven stresnega hormona kortizola, ki ima nalogo, da telo pripravi na obrambo pred nevarnostjo (bolečina, beg, ohromelost). Ker imajo vsa negativna čustva isti vzrok za motnjo v energijskem sistemu telesa, za njih obstaja tudi ista rešitev. Zato je postopek tapkanja enak pa naj gre za posttravmatsko stresno motnjo, strah, jezo, žalost, prenajedanje, pomanjkanje samozavesti v poslu, tremo pri športu…

Več informacij in odgovori na pogosta vprašanja o E-tečaju tapkanja

ČE PROTI TEŽAVAM NIČ NE POMAGA, EFT VSE PREMAGA!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Škofije, Slovenija

HIFU - nekirurški lifting tretma za 1 osebo

HIFU terapija je najnaprednejši tretma! To je nova tehnologija, ki ima velik potencial da nadomesti tradicionalni kirurški facelift.

-62%
Oseb: 1
NOVO Nova Gorica, Slovenija

Anticelulitni program (10 obiskov) v salonu Spa & Beauty Tea:

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Radovljica, Slovenija

Rafting na Gorenjskem (13 km)

Preizkusite nekaj novega in razburljivega!