Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-57%
Oseb: 1
Nova Gorica, Slovenija

Zmanjšanje obsega telesa (7 obiskov) v salonu Spa & Beauty Tea:

Odstranite maščobo na mestih, kjer je to najtežje!

-67%
Oseb: 1
Nova Gorica, Slovenija

Anti-aging paket tretmajev v salonu Spa & Beauty Tea

Naravna regeneracija in pomlajevanje kože na obrazu! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-60%
Oseb: 1
Nova Gorica, Slovenija

Preoblikovanje telesa s presoterapijo v salonu Spa & Beauty Tea

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-84%
Oseb: 1
Nova Gorica, Slovenija

Laserska epilacija dlak v salonu Spa & Beauty Tea

Preporosto do sanjske postave!

Najnovejši postopek odprave maščob! -64% na super paket 5 tretmajev za preoblikovanje postave (5 obiskov): 4x kriolipoliza (po 60 min) + 1x Futura Pro, v salonu Spa & Beauty Tea!

Dokazano učinkovito odstrani maščobo na mestih, kjer je to najtežje (2-6 cm na tretma), pri tem pa se ne uporablja invazivnega laserja ali noža! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi!

199,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
560,00 €
-64%
Prihranek:
361,00 €
 
 

Kriolipoliza ali proces zamrznitve maščob: je postopek, s katerim dosežemo, da maščobne celice zamrznejo oziroma jih podhladimo. Ko so nekaj časa podvržene takšnemu stanju, maščobne celice odmrejo, razpadejo in se preko limfnega ter krvnega obtoka tudi izločijo iz telesa. Je trenutno najnovejši postopek v svetu, s katerim dokazano učinkovito odstranimo maščobo na mestih, kjer je to najtežje.

Adipociti ali maščobne celice so občutljive na mraz, ko jih ohladimo začnejo s procesom razpadanja. Ta proces se imenuje apoptoza ali programirana celična smrt. S tem procesom se začne razgradnja celice, ta razpade na z membrano obdane fragmente ali apoptotska telesa, ki jih odstranijo bele krvničke ali sosednje celice, zato ne pride do vnetne reakcije. 50% odstranjene maščobe izločimo skozi jetra, prebavni tak in skozi limfni sistem v petnajstih oziroma dvajsetih dneh. Zaradi tega razloga lahko opravimo en tretma na 15 dni, saj tako damo dovolj časa telesu, da izloči vso vsebino. Ostalih 50 % ostane v območju maščobne celice in se spoji z makrofagi, to so bele krvničke. Zaradi tega lahko tretma opravijo tudi bolniki diabetiki ter osebe s spodbujevalcem, saj gre za povsem naraven proces, ki ne obremeni organizma s strupenimi toksini in ostalimi nevarnimi snovmi. Takšna celična smrt je povsem običajna in potrebna za normalen potek mnogih procesov.

Cryo 21 je torej celoten sistem na osnovi cryoterapije, ki deluje pri temperaturi nekje med 0 in -10 ̊C, pri katerem je optimalno delovanje pri 8˚. Pri tej temperaturi prodremo do hipoderme - to je tista plast kože kjer se nahajajo maščobne celice. Če pa želimo, da naprava deluje neposredno na maščobne celice, bomo uporabili napravo tako, da bo dosegla temperaturo -8/-10 ̊C. Med sejo, na nadzorovan način, s termostatom naprava Cryo 21 zniža temperaturo ročaja. Pri uporabi na koži, ročaj povzroča hlajenje kože same in postopek apoptoze se začne. Učinki Cryo tretmaja so vidni že po prvi uporabi, še bolj očitni pa postanejo, če jih kombiniramo s podpornimi tretmaji. Klinične študije dokazujejo, da ostajajo rezultati tretmaja vidni vsaj do 24 mesecev. Tretma je neboleč in se lahko uporablja za vse tipe kože.

ULTRATONE FUTURA PRO je estetska inovacija, ki združuje več različnih tretmajev za oblikovanje in definicijo telesa in obraza, ter pri tem ohraniti tonus mišic in kože. Aparat že 40 let razvijajo in izpopolnjujejo v Angliji. Futura Pro z različnimi impulzi stimulira signale centralnega živčnega sistema, signali so natančni, in hitri ter zelo podobni kemičnim signalom, ki jih generira samo telo. Pri tem delujemo na tri strukture: kožo, mišico in maščobo. V tridesetih minutah porabite 203 kalorije, pri tem pa se uležete in sprostite, medtem ko Ultratone dela za vas. Še posebno učinkovita terapija za tonifikacijo kritičnih predelov, ki jih z gibanjem težko dosežemo: notranja stran stegen, zadnjica, trebuh, podlahti. Za kondicijo in boljši izgled ter počutje. Je tudi odlična alternativa gibanju v primeru poškodb, ki vam fizično aktivnost onemogočajo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Škofije, Slovenija

HIFU - nekirurški lifting tretma za 1 osebo

HIFU terapija je najnaprednejši tretma! To je nova tehnologija, ki ima velik potencial da nadomesti tradicionalni kirurški facelift.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Koper, Slovenija

60-minutna antistresna masaža celega telesa z bambusovimi palicami

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! v ceno vštete slike in videoposnetki izleta v vrednosti 20€

-55%
NOVO

Individualno online svetovanje in priprava načrta za diplomsko nalogo

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!