Radiestezija! Do - 91 % na meritev zaznavanja vplivov elektromagnetnih polj ter patogenih in kozmičnih sevanj na vašem domu ali pisarni po celotni Sloveniji! Velja za vse stanovanjske prostore ter stanovanjske objekte do 250 m2!

Konec težav s spanjem, kronično utrujenostjo in pomanjkanjem energije!

12,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
145,00 €
-91%
Prihranek:
132,50 €
 
 

Glede na to, da v povprečju skoraj polovico časa preživimo doma, od tega četrtino v postelji, so to najpomembnejša območja našega življenja. Zato je pomembno, da ta čas preživimo na zdravem, zdravju neškodljivem mestu. Kako bo izgledal dan, če boste že zjutraj vstali utrujeni, razdražljivi in slabe volje?

Zaradi energetsko neugodnih pozicij bivalnih in spalnih, delavnih ter učnih mest je lahko človek dalj časa izpostavljen določenim vrstam sevanja. Dolgoročna izpostavljenost sevalnih obremenitev pripelje do motenj harmoničnega delovanja organizma, njegovih organov in celic, ki začnejo prehitro ali slabše delovati. Največkrat takšne spremembe pripeljejo do nastanka  težav in bolezni, saj se določene točke v organizmu depolarizirajo zaradi izpostavljenosti ionizirajočenemu sevanju.

Po izkušnjah radiestezistov skoraj 75% težav nastaja zaradi vplivov raznih sevanj na telo. Ker ta sevanja vplivajo na naše telo z določenimi frekvencami, ki pa za naše telo niso ugodna, prihaja do spremembe frekvence naših celic in posledično do določenih težav in bolezni. Pri ljudeh, ki so nagnjeni k obolevanju, zemeljska, kozmična in tehnična sevanja močno pospešijo bolezni, ki se hitreje razvijejo, kot pri ljudeh, ki ne živijo in spijo na takšnih mestih.

Sevanja lahko vplivajo na telesno zdravje in zaradi izpostavljenosti sevanj se posledice z leti povečujejo. Vodni tokovi in energetska križišča kozmičnih sevanj na spalnem mestu slej kot prej pripeljejo do bolezni; organizem slabi in lahko postane dovzeten za različne bolezni.
Pojavijo se lahko težave s spanjem, kronična utrujenost, pomanjkanje energije in nervoza, pripelje pa lahko tudi do resnejših bolezni, npr. kancerogenih obolenj. Takšna mesta je mogoče opredeliti in poiskati z radiestezijskimi meritvami. Na podlagi meritev lahko premaknemo ležišča, delavna in učna mesta na ugodnejše pozicije in s tem povzročimo zmanjšanje težav, hitrejšo regeneracijo in okrevanje.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Škofije, Slovenija

HIFU - nekirurški lifting tretma za 1 osebo

HIFU terapija je najnaprednejši tretma! To je nova tehnologija, ki ima velik potencial da nadomesti tradicionalni kirurški facelift.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Koper, Slovenija

60-minutna antistresna masaža celega telesa z bambusovimi palicami

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! v ceno vštete slike in videoposnetki izleta v vrednosti 20€

-55%
NOVO

Individualno online svetovanje in priprava načrta za diplomsko nalogo

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!