Postanite Reiki terapevt! - 50 % na 12-dnevni intenzivni online tečaj reikija pri Bio Wellness Detox Centru Bela Vilinka: 2x skype pogovor v živo z mentorjem + E-knjiga položaji rok za 152 fizičnih in mentalnih težav + certifikat reiki terapevt + 4 kristali kamena strela z reiki simboli!

Za ponovno vzpostavitev ravnovesja in lajšanje vsakodnevnih težav! Čas za aromaterapijo je čas zase!

125,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
250,00 €
-50%
Prihranek:
125,00 €
 
 

Potek tečaja
Tečaj poteka približno 12 intenzivnih dni, na online portalu v katerega se boš posebej včlanil-a. Po emailu prejmeš link do tečaja. V tečaju je pisno gradivo, audio gradivo, video gradivo ter naloge. Kadarkoli lahko vprašaš karkoli te zanima in to bo v portalu vidno tudi vsem ostalim učenkam. 
S teboj se bom v živo preko skype pomenila 2x. Prvič po opravljeni pred nalogi, da se spoznava in da te uvedem v tečaj, drugič pa ob koncu tečaja in vseh opravljenih nalogah. Če boš imel-a med tečajem morebitna vprašanja, sem vedno na voljo preko našega šolskega emaila, telefona in skype.

O TEČAJU
Zate sem pripravila online tečaj za Reiki Terapevta. S tečajem ti želim pomagati pri izpolnitvi tvojih srčnih želja. Ena izmed njih je pomagati drugim ljudem, ki se soočajo s težkimi preizkušnjami v svojem življenju, trpijo in ne vedo, kako bi si pomagali sami.  Takrat pride na vrsto tvoje znanje in sposobnost reikija, s katerim boš omilil klientove bolečine v telesu, zvišal vibracijo telesa in uma in jih popeljal do globoke sprostitve. Pomagal boš lahko klientom, partnerju, otrokom, mami, očetu, bratu. Največja prednost te metode je ta, da jo lahko uporabiš kjer koli in kadar koli, ko jo enkrat obvladaš.

V težkih situacijah se znajdemo vsi prej ali slej in tudi Ti, kajti življenje nas preizkuša na naši poti. Zakaj misliš, da nas življenje preizkuša? Zato, da nas uči, da bomo še boljši, samozavestnejši in uspešnejši v našem preživetju. Na tej poti je zelo pomembno, da si znaš pomagati sam sebi in s svojim znanjem in sposobnostjo reikija, boš to lahko tudi naredil. Sam si boš lahko izboljšal imunski sistem, povečal zavedanje in odstranil energetske blokade.

Zakaj je pomembno, da imaš znanje o orodju, ki ti lahko pomaga na nivoju telesa, uma in duše? Zato, da si lahko samostojen, odgovoren, neodvisen, samozavesten in srečen.

“Najgloblje modrosti, ki jih imam, sem si jih pridobila iz največjih trpljenj in iz trpljenj mi je, med drugimi orodji, pomagal Reiki.”

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Več lokacij po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi

Optimalna rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Zobni aparat za eno čeljust v ordinaciji Dami Dent v Zagrebu

Vrednost kupona je 157,50 €. Razliko 472,50 € do polne cene (630,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

-75%
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

4D Cryocoolsculpting 360 Pro v Salonu Tajna ljepote v Zagrebu

Edini apartat na Hrvaškem, kjer vsi 4 aplikatorji delujejo istočasno! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi paketi tretmajev - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!