Poletna doza adrenalina! SUPER CENA za 3-urno vstopnico AMAZINGA PACK za 1 osebo za zabaviščni center AMAZINGA v Zagrebu s vključenimi 9 atrakcijami: trampolin park (1h), laser tag, VR park, climbing zone, leap of faith, stairway to heaven, adrenalinski park, soft play, bumper cars!

Obiščite največji družinski zabaviščni center na Hrvaškem, z več kot 11.000 notranjimi kvadratnimi metri in norimi atrakcijami!

Amazinga zabaviščni park: vstopnica
Amazinga zabaviščni park: vstopnica
Amazinga zabaviščni park: vstopnica
Amazinga zabaviščni park: vstopnica
Amazinga zabaviščni park: vstopnica
Amazinga zabaviščni park: vstopnica
15,30€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Dobrodošli v Amazinga - največjem družinskem zabaviščnem centru na Hravaškem z več kot 11.000 notranjimi kvadratnimi metri in norimi atrakcijami za velike in male navdušence!

AMAZINGA PACK zajema kar 9 fantastičnih atrakcij:

1.) TRAMPOLIN Edini trampolin park na Hrvaškem!
Trampolin park je namenjen tako izkušenim skakalcem kot navdušencem, ki se želijo zabavati in narediti nekaj dobrega za svoje zdravje.
Ne glede na to, ali želite zaskočiti na koš, skočiti s trapeza, preskočiti vrtečo se gredo, se plaziti skozi ninja poligon ali izpopolniti svojo tehniko in trenirati na visoko zmogljivih trampolinih, boste vse to in še veliko več našli na enem mestu!

Sestavljen je iz 14 atrakcij in se razteza na 1.800 kvadratnih metrih ter je enako namenjen naprednim skakalcem in navdušencem, ki se šele učijo prvih akrobatskih trikov:

TRAMPOLIN FIELD: osnovni in kotni trampolini, kjer boste naredili prve skoke in se naučili osnov skakanja.
SLAM DUNK: končno lahko zabijate kot profesionalec! Slam dunk ima dva koša in ni treba biti visok dva metra, da se dvigneš nad obroč in zadaneš popoln met. Tukaj lahko enostavno izvedete premet nazaj, za glavo, windmill ali double clutch slamma jamma.
AIRBAG: popolnoma mehak in neskončen vir navdiha tudi za najbolj nore trike na trampolinu. Pomaga tudi pri premagovanju strahu pred višino. 
TRAPEZ: izvedite svoj popoln in dolgo vajen trik na višini 2,5 metra in pristanite v bazenu gob!
HIGH PERFORMANCE TRAMPOLINI: najljubše zbirališče izkušenih skakalcev, akrobatov in športnikov. HP-jevi trampolini so obdani s trampolinsko steno in občutek breztežnosti, ki ga dobite z navpičnim korakom, je na splošno eden najboljših občutkov v Amazingi!
DODGEBALL: border na trampolinu obožujejo vsi in tisti, ki ga poskusijo, se nikoli ne vrnejo h klasičnemu borderju. Namenjen vsem generacijam in idealen za praznovanje rojstnih dni, team building ali zabavo z ekipo.
MINI FOOTBALL: za nogomet na trampolinu boste potrebovali vse znanje nogometaša in še znanje skakalca. 
NINJA COURSE: med premikanjem skozi ovire, ne glede na to, ali visi ali stoji, gradite mišice. Čista moč ni dovolj in z njo boste potrebovali veliko spretnosti, gibčnosti in okretnosti.
FOAM PIT: doskočišče je pravzaprav ogromen bazen, napolnjen z mehkimi spužvami, ob katerih se počutiš kot v oblakih, vanj pa se lahko poženeš z neizogibnim dvojnim saltom z več različnih trampolin.
CLIMBING WALL: skala za plezanje ima več linij različnih težavnosti, poleg navpične pa se lahko premikate tudi vodoravno.
WIPEOUT: pod višjo vrtljivo gredo morate počepniti, čez spodnjo vrtljivo gred pa skočiti. Sliši se preprosto, a situacijo lahko zaplete nenadna sprememba smeri ali hitrosti vrtenja žarka.
INTERAKTIVNI TRAMPOLIN: da bi ugasnili žareče kroglice, morate nenehno skakati in vzdrževati ravnotežje, enako mora početi vaš nasprotnik na sosednjem trampolinu.
CAGEBALL: najbolj učinkovit način za kurjenje kalorij v samo 2 minutah. Pri cageballu igraš 1 na 1 z nasprotnikom, skozi igro pa moraš nenehno skakati, da premagaš 2,5-metrsko oviro in izstreliš žogo v koš.
BATTLE BEAM: mehka scena težkih bitk. V boju za prevlado na mehki gredi so enako pomembni moč, ravnotežje in okretnost.

2.) LASER TAG
Laserska bitka v vesoljski ladji je hit za rojstnodnevne zabave in prijateljska druženja. Zgrabi svojo lasersko puško in se podaj v največji obračun v galaksiji! Laser tag je absolutna novost na Hrvaškem, tako kot Amazinga. Igra je še najbolj podobna paintballu s to razliko, da puške namesto žog izstreljujejo infrardeče laserske žarke, igralec pa zadetek registrira kot vibriranje na jopiču s spremljajočimi zvočnimi učinki. Bitka z laserji se odvija v spektakularni areni na 450 kvadratnih metrih. Navdihuje ga vesolje, igralci pa se borijo skozi labirint poligonov in platform pod UV-lučmi. Ena 10-minutna laser tag igra porabi od 200 do 500 kcal in pozitivno vpliva na razvoj psihofizične koordinacije.

Igra se lahko igra kot ekipno tekmovanje, lahko pa tudi kot individualno tekmovanje (vsak proti vsakomur). Vrsto igre izberete po dogovoru z ostalimi igralci, vse možnosti pa vam predstavi game master.

Laser tag je odlična zabava za vse generacije, spektakularna scenografija pa igralce pusti brez sape! Edini pogoj je minimalna višina 120 centimetrov, ki zagotavlja normalen igre.

3.) VR PARK Nova dimenzija realnosti!
Beat Sabre, tobogan nad Dubajem, spopad z zombiji v londonskem metroju, futuristična vožnja z motorjem ali 6-sedežnik s 4D učinki? Izbira je vaša. Samo nadeti si morate VR očala! Če ste v Amazingi, za doživetje tobogana nad Dubajem ali boj z zombiji v londonskem metroju, si morate le nadeti VR očala in se prepustiti neverjetno poglobljeni izkušnji virtualne resničnosti, ki postane nova dimenzija naše resničnosti!

Čeprav se uporabniki ne premaknejo z določenih mest, je cona VR ena najbolj dramatičnih in glasnih, kriki navdušenja pa se redno prebijajo skozi celotno Amazing!

VR naprave lahko uporabljajo vsi od 8. leta naprej, neverjetne simulirane izkušnje pa bodo vsem, ki so jih izkusili, odprle popolnoma nov pogled.

4.) CLIMBING WALL
Ne glede na to, ali imate radi višino ali pa še niste premagali strahu pred višino, je Climbing Zone v Amazingi pravi kraj za vas. Lahko se vržete z vrha 7,5-metrske plezalne stene, vendar bo samodejno varovanje nadzorovano upočasnilo vaš padec. Zabava na 7,5 metrov visoko! Ali sanjate o višinah? Ali pa morda želite premagati strah pred višino? Najlažji in najvarnejši način za vzpon je naše plezališče! Na višini natanko 7,5 metrov vas čaka stikalo, na katerega morate pritisniti in vam potrdi, da ste res dosegli vrh, za pot navzgor pa izberete eno od štirih skal. Vsak skriva svoje izzive, največji izziv pa je premagati vse štiri!

Kako plezati?
Plezaš po svojih zmožnostih, najbolj varno pa je stopnica za stopnico. Tisti, ki so bili na vrhu, pravijo, da se je najbolje spustiti, če se vržeš dol.

Komu je namenjen?
Za vse, ki imate radi višino, pa tudi za tiste, ki želite premagati strah pred višino. Cona je enako namenjena izkušenim plezalcem, pa tudi začetnikom, ki šele sanjajo o svoji prvi plezalni avanturi.

5.) LEAP OF FAITH
Nova vznemirljiva atrakcija, ki vam bo pospešila utrip in poskrbela, da boste občutili naval adrenalina po vsem telesu. Enako namenjen ljubiteljem višine in tistim, ki strahu pred višino še niste premagali. 

Imate pogum, da preskočite svoj strah? Globoko vdihnite, saj je pred vami izziv, ki ga lahko premagate le s kombinacijo poguma in vere v lasten skok, ki vas bo izstrelil dovolj daleč, da ujamete gredo ali trapez! Leap of Faith je nova vznemirljiva atrakcija v Amazingi, ki vam bo pospešila utrip in poskrbela, da boste občutili naval adrenalina po telesu. 

Kako deluje?
Po lestvi se povzpnete na eno od dveh ploščadi in s pomočjo platforme skočite na viseči trapez ali visečo gredo. Zagotovljena vam je čelada in seveda avtovarovalni sistem. 

Komu je Leap of Faith namenjen?
Za vse, ki imate radi višino, pa tudi za tiste, ki želite premagati strah pred višino. Amazinga Leap of Faith je enako namenjena otrokom višjim od 115 cm in odraslim do 110 kilogramov.

6.) STAIRWAY TO HEAVEN Devet korakov do nebes!
Nova vznemirljiva atrakcija, ki bo preizkusila vaš pogum in ravnotežje! Idealno za ljubitelje višine, pa tudi za tiste, ki še niso premagali strahu pred višino! Ko globoko vdihnete, se po devetih stopnicah začnete vzpenjati v nebesa! Prvi je visok 20 centimetrov, zadnji pa 3,5 metra! Z napredovanjem bo pot v višave vedno bolj preizkušala vaš pogum in ravnotežje, ki mora biti popolno. Z vrha se lahko vrnete po stopnicah, lahko pa se tudi vržete, saj bo vaš padec upočasnil varnostni samovarovalni sistem. 

Kako deluje?
Do zadnje stopnje lahko napredujete s hojo ali skoki. Zagotovljena vam je čelada in seveda samovarovalni sistem, ki vas ščiti pred padcem.

Komu je namenjen?
Za vse, ki imate radi višino, pa tudi za tiste, ki želite premagati strah pred višino. Amazinga Stairway to Heaven je namenjena tako odraslim kot otrokom, višjim od 115 centimetrov.

7.) ADRENALINSKI PARK
Adrenalinski park Amazinga je poln vrvi, ovir in priložnosti, ravnotežje, samozavest in agilnost pa lahko vadite na višini 5 metrov nad tlemi! Pridite na zabavo! Pripravite se in se povzpnite na najbolj razburljivo in zabavno pustolovščino na visoki nadmorski višini doslej! Adrenalinski park Amazinga je poln vrvi, ovir in priložnosti, svojo samozavest, ravnotežje in agilnost pa lahko vadite na višini 5 metrov, s katere imate neprimerljiv razgled in novo perspektivo!

Varnost na prvem mestu V Adrenalinski park se povzpnete po tem, ko poslušate briefing naših operaterjev. Za plezanje prejmete zaščitno čelado, ki se prilega obsegu glave, ves čas pa boste pripeti z varnostnimi pasovi. Obvezne so nedrseče nogavice.

Komu je namenjen Adrenalinski park?
Adrenalinski park Amazinga je namenjen predvsem otrokom, najstnikom in mlajšim mladostnikom, vanj pa se lahko povzpnejo tudi odrasli, željni avanture.

8.) SOFTPLAY Piratska ladja z več nadstropji!
Zgrajena je v slogu piratske ladje z več nadstropji in je visoka 7,5 metra, opremljena pa je celo s topovi, ki izstreljujejo spužve. Za nepozabno gusarsko avanturo! Atrakcija, ki jo obožujejo mali raziskovalci pustolovskega duha! Okrašena v slogu piratske ladje z več nadstropji in višino 7,5 metrov, je Amazinga Soft Play polna presenečenj, možnosti, igrač in ovir, ki jih je treba premagati, možno pa se je vključiti v piratsko bitko s topovi, ki streljajo spužvaste krogle. Pot do vrha je lahko dolga in zahtevna, a nagrada je pravi gusarski zaklad – spust po spiralnem toboganu z višine 7,5 metrov!

Kako igrati v Soft Play?
Ni pravil! Vsak otrok in vsaka skupina bo našla svoj način za najboljšo zabavo na svetu! Nekateri bodo dirkali na vrh in se spuščali po toboganih, drugim bo bolj zanimiv pogled s panoramske kupole ali gusarski boj s topovi.

Komu je namenjen?
Čeprav bi jo z veseljem uporabljali tudi odrasli, je Amazinga Soft Play namenjena predvsem otrokom. Otroci do 3. leta starosti lahko uporabljajo le prvi nivo, medtem ko je plezanje in uporaba ostalih delov gusarske ladje dovoljeno vsem starejšim.

9.) BUMPER CAR

Odbojni avtomobili so več majhnih električnih avtomobilov, ki vozijo po ovalni stezi. Vsak avto ima laser, s katerim cilja na druge voznike, cilj pa je med vožnjo zbrati čim več točk. Zabava za odrasle in otroke! Bistvo vožnje Bumper avtomobilov je, da se čim pogosteje in čim močneje zaletite v druge udeležence. Ravno nepredvidljivi premiki avtomobila pred in po trku poskrbijo za veselje in zabavo med vožnjo.
Kaj se zgodi, ko trčita dva avtomobila? Ko trčijo odbijači, vozniki začutijo spremembo v svojem gibanju in se zavejo svoje vztrajnosti.
Čeprav se lahko avtomobili sami ustavijo ali spremenijo smer, vozniki nadaljujejo v smeri, v kateri so vozili pred trkom. Na trke vpliva tudi masa voznika.

Pravila uporabe:
- vožnja traja 3 minute- obvezna je uporaba varnostnega pasu
- strankam ni dovoljen vstop na stezo brez operaterja
- med vožnjo je prepovedano izstopanje iz avtomobila

Minimalna starost za uporabo je 6 let ali 115 cm, otroci mlajši od 6 let ali nižji od 115 cm se lahko vozijo skupaj s starši. Atrakcijo uporabljate na lastno odgovornost.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
Oseb: 1
Rogaška Slatina, Slovenija

Vedeževanje s tarot kartami

Se sprašujete o ljubezni, zdravju, financah? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije vedeževanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Tretma pomlajevanja obraza s tehnologijo HIFU 8D

Tudi do 10 let mlajši videz in dolgotrajni rezultati - močnejši od laserja! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi tretmaji HIFU 8D - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!