Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-95%
Oseb: 1
Na spletu

6-mesečni online tečaj tujega jezika po izbiri

Pridružite se 700 000 zadovoljnim uporabnikom! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije tečaja tujega jezika po izbiri, preverite med dodatnimi možnostmi!

Popolna platforma za učenje novih jezikov! - 95 % na 6-mesečni online tečaj tujega jezika po izbiri: angleščina, poslovna angleščina, nemščina, španščina, italijanščina ali francoščina (tečaji potekajo v različnih jezikih po izbiri)!

Pridružite se 700 000 zadovoljnim uporabnikom! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije tečaja tujega jezika po izbiri, preverite med dodatnimi možnostmi!

Lerni: 6-mesecni online tecaj tujega jezika
Lerni: 6-mesecni online tecaj tujega jezika
15,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
299,00 €
-95%
Prihranek:
284,00 €
 
 

Lerni je platforma za multimedijske jezikovne tečaje z več kot 700 000 uporabniki po vsem svetu. Na enem mestu na spletu se lahko učite angleško, nemško, špansko, francosko, italijansko in poslovno angleščino. Vsak jezikovni tečaj je sestavljen iz poukov, filmov, vaj, besedišča, narekov in dialogov. Prilagodite učni proces svojim individualnim potrebam in se učite, kjer in kadar koli želite.

Pridružite se 700 000 zadovoljnim uporabnikom!
Naučite se tujih jezikov z Lernijem in osvojite svet. Potujte v najbolj oddaljene kraje, raziščite najlepše kotičke Zemlje in delajte v mednarodnih podjetjih. Prilagodite tečaj svojim individualnim potrebam. Učite se, kjer koli in kadar koli se želite učitiPoslušajte, govorite, berite - potopite se v jezik in se učite hitreje! Sledite statistiki in nadzorujte svoj napredek! Obogatite svoj besedni zaklad z najbolj potrebnimi besedami! Pridobite potrdilo, ki potrjuje vašo jezikovno usposobljenost!

Vi ste prioriteta!

•individualni urnik učenja
•statistika prikazuje vaš napredek
•informacija o dosežkih
•točke in značke
•nenehna stimulacija in motivacija za razvoj

Veselje ob učenju? Ja!
Prilagodite tečaj svojim individualnim potrebam.
Učite se, kjer koli in kadar koli se želite učiti.
Poslušajte, govorite, berite - potopite se v jezik in se učite hitreje!
Sledite statistiki in nadzorujte svoj napredek.
Obogatite svoj besedni zaklad z najbolj potrebnimi besedami.
Pridobite potrdilo, ki potrjuje vašo jezikovno usposobljenost.

E-tečaj Lerni:
Odlična zabava.
Multimedijska jezikovna pustolovščina.
Vstopnica za mednarodni uspeh.
Hitro in učinkovito učenje.
Različne stopnje usposobljenosti.

Mnenja zadovoljnih uporabnikov:

Nimam časa in motivacije za vsakodnevno učenje jezikov, zato se mi zdi spletni tečaj španščine najboljša rešitev za hitro in učinkovito učenje v mojem primeru. Ni se mi treba vpisovati v nobeno jezikovno šolo, le da začnem in končam pouk, ko to zaželim. Kevin, 24 let

Zahvaljujoč platformi Lerni imam neomejen dostop do več jezikovnih tečajev. Trenutno se učim angleščino in italijanščino. Orodje Disciplinator mi omogoča, da svoje delo razporedim na določene dneve in čas, ki mi ustreza, statistika pa spremlja moj napredek. Zadovoljna sem, ko lahko opazujem svoj napredek. Poleg tega sem rada na vrhu lestvice! :) Marija, 24 let

Sem nepotrpežljiva in želim si zelo hitro videti rezultate svojega dela. Tečaj italijanščine spremlja moj napredek, tako da natančno vem, na kateri stopnji sem se učil in pri katerih nalogah še moram delati. Emily, 52 let

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Več lokacij po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi

Optimalna rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Zobni aparat za eno čeljust v ordinaciji Dami Dent v Zagrebu

Vrednost kupona je 157,50 €. Razliko 472,50 € do polne cene (630,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

-75%
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

4D Cryocoolsculpting 360 Pro v Salonu Tajna ljepote v Zagrebu

Edini apartat na Hrvaškem, kjer vsi 4 aplikatorji delujejo istočasno! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi paketi tretmajev - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!