Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Več lokacij po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi

Optimalna rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln!

- 50 % na tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi in pripomočki (tiskan barvni priročnik, navigacijska karta, vrvica) v LJ, MB, CE, KR, NG, KP, NM, MS in DR! Tečaj traja 16 šolskih ur: predavanja teoretičnih predmetov v spletni učilnici (12 ur) + praktični del (4 ure)!

Optimalna rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln!

Morska pot, tečaj za voditelja čolna (16 ur)
Morska pot, tečaj za voditelja čolna (16 ur)
Morska pot, tečaj za voditelja čolna (16 ur)
Morska pot, tečaj za voditelja čolna (16 ur)
69,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
139,80 €
-50%
Prihranek:
69,90 €
 
 

Izpit
Izpit za voditelja čolna-morje mora imeti oseba, ki želi upravljati na morju motorni čoln ali jadrnico do 24 m. Izpit je je mednarodno priznan. Izpit sledi v tednih po zaključku tečaja za čoln. Opravljate ga lahko v Ljubljani, Kopru ali Mariboru.

Tečaj
Izvajamo tečaj, ki traja 16 šolskih ur in je potreben da se kvalitetno pripravite na izpit. Poteka po navodilih in izpitnem programu Uprave RS za pomorstvo, kjer obdelamo celotno vsebino izpita in zagotavljamo visoko stopnjo uspešnosti na izpitu.* Predavanja so optimizirana in sestavljena tako, da:
1. Najprej prejmete po pošti Priročnik za voditelja čolna na morju in navigacijsko karto.
2. Nato se udeležite vseh predavanj teoretičnih predmetov v spletni učilnici, ki potekajo v živo v skupnem trajanju 12 šolskih ur. Kateregakoli predmeta se lahko udeležite ob kateremkoli terminu, ki je objavljen v koledarju tečajev. Vsak predmet lahko v spletni učilnici obiskujete samo 1-krat.
3. Praktični del tečaja traja 4 šolske ure ob naslednjih objavljenih terminih in lokacijah, kjer prejmete še vso preostalo literaturo in pripomočke. Takrat se ureja tudi vsa korespondenca v zvezi s prijavo na izpit.
4. Udeležite se izpita, ki ga določi Uprava za pomorstvo.

Uporabljamo preizkušene metode predavanj in praktičnih vaj (naloge iz navigacije, mornarski vozli). Vsebino razlagamo tudi z uporabo praktičnih primerov. Za vsakega tečajnika si vzamemo dovolj časa in ga vodimo skozi improvizirane situacije ter skozi učinkovito reševanje nalog ter ponavljanja.

Da bo učenje lažje in bolj zanimivo imate na voljo interaktivne vsebine. Tako prejmete nov tiskan barvni priročnik (z dostopom do QR kod in videovsebin), online kvize in brezplačno zagotavljamo tudi več kot 110 videovsebin.

Nimamo najkrajšega tečaja, saj se zavedamo obsežnosti in specifičnosti snovi in želimo da vsebino razumete. Ker traja tečaj 16 šolskih ur vas že na tečaju temeljito pripravimo na uspešno opravljanje izpita in vam tako precej skrajšamo učenje od doma. 

Morska pot 
je specializirano podjetje za navtično izobraževanje in ponuja tečaje, ki so zasnovani na zanimivem praktičnem in interaktivnem procesu učenja, omogoča kvalitetno razumevanje vsebine in skoraj 97 % uspešnost na izpitu. Izvajamo celovito navtično izobraževanje. Tako izvajamo vse vrste tečajev za čolne (voditelj čolna, preizkus znanja, VHF GMDSS, mornar motorist), praktične tečaje na jadrnici (začetni, nadaljevalni, osvežitveni) ali motornem čolnu (šola varne plovbe na manjših čolnih ali večjih jahtah).

Tečaj lahko opravite v 6 večjih mestih po vsej Sloveniji. 

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
9 lokacij, Slovenija

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! v ceno vštete slike in videoposnetki izleta v vrednosti 20€

-55%
NOVO

Individualno online svetovanje in priprava načrta za diplomsko nalogo

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Več lokacij po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi

Optimalna rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln!