Poskrbite za dober izgled in zdravo telo! - 74 % na odličen 60-minutni program preoblikovanja telesa: kavitacija + body wrapping + limfna drenaža, v Salonu lepote Dotik v Slovenj Gradcu!

Podarite si lepše in bolj zdravo telo s pomočjo nebolečih, kakovostnih metod za odpravo celulita in odvečnih maščob!

Preoblikovanje telesa
Preoblikovanje telesa
19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
75,00 €
-74%
Prihranek:
55,10 €
 
 

Kavitacija je neboleča terapija brez stranskih učinkov, ki omogoča hitro, varno in učinkovito preoblikovanje telesa. Ta metoda ima izredne rezultate pri zmanjševanju prekomernih maščobnih oblog in odpravi celulita. Rezultati so vidni že po eni terapiji. Nizko frekvenčni ultrazvočni valovi povzročijo implozijo maščobnih celic (površina kože, žile, živci in mišice ostanejo nedotaknjeni). S tem uničijo njihovo membrano, vsebina se razlije v medcelično tekočino v obliki trigliceridov in se nato s pomočjo encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Glicerol prodre v krvni obtok, katerega mi kot energijo porabimo za fizično aktivnost, proste maščobne kisline pa preidejo v jetra, kjer se razgradijo. Kavitacija je namenjena vsem, tako ženskam, kot tudi moškim, ki imajo težave z nakopičenimi maščobnimi oblogami na trebuhu, zadnjici, stegnih, bokih, nogah, mečih in zgornjem delu rok.

Body wrapping ali povijanje telesa, je že vrsto let preverjena in zelo učinkovita metoda za odpravo celulita, namenjena tudi zmanjševanju obsega telesa, ob istočasnem izboljševanju izgleda kože pri strijah in podkožnih maščobnih blazinicah. Ob uporabi učinkovitih preparatov, ki se nanašajo na kritične predele, kot so stegna, zadnjica, trebuh, se obseg telesa zmanjša tudi za več centimetrov. Učinek je viden že po prvem body wrappingu. Že po nekaj tretmajih body wrappinga se vidno zmanjša celulit, obseg, ter poveča čvrstost in elastičnost tkiva.

Limfna drenaža je postopek dober za zdravje in dobro počutje. Uporablja se tako v medicini kot v kozmetiki. V kozmetiki pa se limfna drenaža uporablja za odpravljanju celulita, pri tretmanih aknaste kože, za ohranjanje tonusa kože pri hujšanju, pri odstranjevanju strij, kot preventiven ukrep pri zatekanju nog, ipd…Tekočina v mezgovnicah se imenuje limfa. Limfa potuje po žilah, preko manj zapletenih predelov do kompliciranih predelov in se prečiščena preko bezgavk prelije v venski obtok.

Limfna drenaža je posebna tehnika, ki se izvaja po principu oponašanja krčenja žil, dela se čisto rahlo z namenom povečanja krvnega pretoka. Za vzdrževanje vzpodbujene vzpostavitve se priporoča rahel počitek, izogib težki hrani, nikotinu in kofeinu ter popitje velike količine tekočine - voda ali nesladkani zeliščni čaji. V času tretmajev se poveča delovanje mehurja saj se čistijo vse nabrane snovi.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
NOVO Umag, Hrvaška

Panoramski izlet s katamaranom Glassboat Aquavision v Umagu

Oglejte si podvodni svet, potopljeno mesto Sipar, potapljaško predstavo in še več! V tej ponudbi je na voljo tudi panoramski izlet s katamaranom Glassboat Aquavision za otroka 2-12 let za 13 €!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Doživetje na Bledu s skakanjem v trampolinskem Fun parku Zaka

Ponudba velja za otroke do 15 leta starosti!

Super cena
Oseb: 1
Laško, Slovenija

Celodnevna vstopnica za Termalni Center Thermana Park Laško

Sproščanje za par ali zabava za vso družino!

-50%
Oseb: 1
Šempter v Savinski dolini, Slovenija

Vstopnica za voden ogled jame Pekel

Odkrijte čarobno kraško jamo, staro več kot 3 milijone let, sredi Spodnje Savinjske doline!

Super cena
Oseb: 1
Dobova, Slovenija

Odrasla vstopnica za živalski park Na Jasi

V tej ponudbi lahko izberete tudi otroško vstopnico (od 3 do 7,99. leta) za živalski park Na Jasi, za 2,50 €!

Super cena
Oseb: 1
Barban, Hrvaška

Vstopnica za adrenalinski park Glavani

Vrednost kupona je 12,00 €. Razliko 47,00 € do polne cene (59,00 €) plačate direktno ponudniku. Poskusite nekaj zabavnega in novega - obiščite najboljši pustolovski park v Istri!