Odstranjevanje maščobnih oblog! - 63 % na odličen 30-minutni tretma za preoblikovanje telesa po izbiri: 1.) kavitacija ALI 2.) radiofrekvenca (RF) telesa ALI 3.) vakuumska terapija z anticelulitnim oljem, v salonu Miss Europa v Ljubljani!

V tej ponudbi lahko izberete tudi 60-minutni body wrapping z algami za 18,90 €!

Kavitacija, RF ali vakuum
Kavitacija, RF ali vakuum
14,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-63%
Prihranek:
25,10 €
 
 

Ultrazvočna kavitacija, nemškega proizvajalca, je najnovejši hit v tretiranju in odstranjevanju lokaliziranih maščobnih oblog. Kavitacija danes velja za enega izmed najmočnejših mehanizmov za odstranjevanje odvečnih maščobnih celic. Gre za najnovejšo metodo, katere tehnologija omogoča neinvaziven in neboleč tretma, ki je ciljno usmerjen predvsem na dele telesa, kjer imamo trdovratne maščobne obloge, ki se jih nismo uspeli znebiti z dosedanjimi metodami, dietami in telovadbo.

Ti predeli, s katerih tudi z raznoraznimi dietami ne moremo vidno odstraniti maščobnih oblog, so predvsem: trebuh, boki, stegna, nadlahti, zadnjica,...

Kavitacija odstrani trdovratne maščobne obloge na točno določenih predelih brez kirurškega posega. Tretma traja od 30 do 60 minut. Potrebnih je 5 do 10 terapij, ki se izvajajo na 3 do 5 dni. Za doseganje boljših rezultatov priporočamo redno telesno vadbo ter vnos tekočine (vsaj 2L vode na dan) v organizem.

Vakuumska terapija z naravnim anticelulitnim oljem
Vakuum, ki se ponavadi izvaja na trebuhu, zadnjici in stegnih  pospeši pretok krvi in kisika v tkivih, izboljša cirkulacijo limfe, razteza vezivno tkivo in posledično iz telesa odstrani vse odpadne snovi, odvečno tekočino in metabolite. Vakuum, ki deluje na principu visokega in nizkega podpritiska, tudi stimulira nastajanje kolagena in pospešuje metabolizem.

Stranskih učinkov, razen rdečice ob izvajanju terapije in rahle modrice pri zelo občutljivi koži, ni. Med samim izvajanjem terapije občutimo blago bolečino, ki je odvisna od stadija celulita. Višji kot je stadij, večja je bolečina, ki pa se z vsako naslednjo terapijo zmanjšuje.

Vakuumska terapija pa ni primerna za nosečnice ali ženske, obolele z rakom. Pri terapiji pa se prav tako izogibajo predelov s kapilarami ali žilicami ter predelom s kovinskimi vstavki oziroma poškodbami.

Vakuumsko terapijo je priporočljivo izvajati v kombinaciji ali z kavitacijo.

Po vakuumski terapiji:
- je koža bolj gladka, čvrsta, napeta in lepega videza,
- podkožje postaja čvrsto in ga je vedno manj,
- celulit se zmanjša, strije pa postajajo manj vidne in s časoma izginejo,
- vezivno tkivo postane bolj elastično, zmanjša se videz pomarančne kože,
- nekoliko se privzdigne zadnjica.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
NOVO Umag, Hrvaška

Panoramski izlet s katamaranom Glassboat Aquavision v Umagu

Oglejte si podvodni svet, potopljeno mesto Sipar, potapljaško predstavo in še več! V tej ponudbi je na voljo tudi panoramski izlet s katamaranom Glassboat Aquavision za otroka 2-12 let za 13 €!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Doživetje na Bledu s skakanjem v trampolinskem Fun parku Zaka

Ponudba velja za otroke do 15 leta starosti!

Super cena
Oseb: 1
Laško, Slovenija

Celodnevna vstopnica za Termalni Center Thermana Park Laško

Sproščanje za par ali zabava za vso družino!

-50%
Oseb: 1
Šempter v Savinski dolini, Slovenija

Vstopnica za voden ogled jame Pekel

Odkrijte čarobno kraško jamo, staro več kot 3 milijone let, sredi Spodnje Savinjske doline!

Super cena
Oseb: 1
Dobova, Slovenija

Odrasla vstopnica za živalski park Na Jasi

V tej ponudbi lahko izberete tudi otroško vstopnico (od 3 do 7,99. leta) za živalski park Na Jasi, za 2,50 €!

Super cena
Oseb: 1
Barban, Hrvaška

Vstopnica za adrenalinski park Glavani

Vrednost kupona je 12,00 €. Razliko 47,00 € do polne cene (59,00 €) plačate direktno ponudniku. Poskusite nekaj zabavnega in novega - obiščite najboljši pustolovski park v Istri!