SUPER CENA za 60-minutno turistično vožnjo s kočijo za 4-5 oseb, po urejenih lokalnih cestah na obronkih mesta Maribor (Limbuš-Ruše, Limbuš-Maribor, Pohorje, Studenški gozd)! Z vami bosta kočijaž Marko Potočnik in konj Soni!

Čudovito doživetje!

Vožnja s kocijo s kocijažem Markom Potocnikom
Vožnja s kocijo s kocijažem Markom Potocnikom
30,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Čudovito doživetje! 

Prepustite se trenutku in užijte dan v naravi malo drugače – s kočijo. Zapeljali vas bodo po urejenih poteh in poskrbeli za nepozabno doživetje, ki vam bo ostalo v lepem spominu.

  Cca 1-urna turistična vožnja s kočijo poteka po lokalnih cestah Limbuš-Ruše, Limbuš-Maribor (Pohorje - spodnja postaja vzpenjače). Vožnja med drugim poteka tudi po gozdnih poteh v Studenškem gozdu, ki leži neposredno ob Dravski kolesarski poti. Vstopite lahko na poljubnem mestu, za katerega se prej dogovorimo. Na nepozabne trenutke pa vas popelje naš konj Soni, slovenske hladnokrvne pasme.

Prevozi s kočijo Marko Potočnik

Storitev poteka v okviru dopolnilne dejavnosti manjše lokalne kmetije iz vasice Laznica. Nudijo vožnje s kočijo za različne namene: turistične vožnje, vožnje na porokah ali birmah, vožnje ob rojstnih dnevih, vožnje s kočijo ob uradnih dogodkih in na prireditvah. Vožnje izvajajo z enovprego in terensko kočijo, ki sprejme 4 potnike. Na nepozabne trenutke pa vas popelje konj Soni, ki je slovenske hladnokrvne pasme.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 2
NOVO Maribor, Slovenija

Masažno razvajanje v dvoje v soju svečk in kozarčku penine

Privoščita si sprostitev in razvajanje, ki si ga zaslužita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Keratinsko vihanje trepalnic

Dolgotrajen učinek!