Za popolno sprostitev! - 50 % na 60-minutno masažo z gelom sveže rastline aloe vera ali aromatičnimi olji + kavica ALI čaj v Lepotnem centru Aloe vera! Izbirate lahko med 6 vrstami masaž: filipinska ALI tajska ALI havajska ALI športna ALI klasična ALI za nosečnice!

Blagodejno razvajanje! Za lepo, svežo ter prenovljeno kožo telesa! V tej ponudbi je na voljo tudi 90-minutna masaža za 34,90 €!

24,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-50%
Prihranek:
25,10 €
 
 

Blagodejno razvajanje!

Izbirate lahko med filipinsko, tajsko, havajsko, športno, klasično in masažo za nosečnice z zdravilno Aloe vero ali čudovitimi aromatičnimi olji! Masaža z Aloe vero naredi kožo mehkejšo, bolj prožno, jo obnavlja, pomirja in ščiti. Pozitivno vpliva na kožne težave, opekline, odrgnine, zmanjšuje maščobne obloge, izboljša tonus kože in njeno vitalnost. Tovrstna masaža pomaga tudi pri odstranjevanju kožnih madežev in nadležnih strij. Za lepo, svežo ter prenovljeno kožo telesa!

Filipinska masaža
Filipinska masaža oz. Hilot (philippine massage) je terapevtska masaža, ki izvira iz Filipinov. Hilot se nanaša na izvajalca masaže in v filipinščini pravzaprav pomeni zdravilec. Pri filipinski masaži pritisk izvajamo samo z dlanmi in prsti. S kombinacijo hitrih in počasnih pritiskov na določenih akupresurnih točkah vašega telesa odpravimo bolečine, stres in napetosti v mišicah, kitah, sklepih, odstranimo mišične vozle, spodbudimo cirkulacijo krvi ter limfe in s tem izboljšamo pretok energije v telesu in harmonijo telesa.  Namen filipinske masaže je sprostiti um in prepoznati težave v telesu ter jih odpraviti, zato se priporoča vsem, ki imajo bolečine, napetost oz. težave v mišicah in tkivih. Tako kot filipinska Hilot masaža, tudi naše maserke prihajajo iz Filipinov, kjer so urile v tej tradicionalni starodavni obliki zdravljenja. Filipinsko masažo izvajamo z Aloe vero in kokosovim oljem. Aloe vera kožo nahrani, hidrira, izboljša tonus kože in jo zaščiti.

Tajska masaža
Tajska masaža (thai massage) je močnejša masaža pri kateri lajšamo bolečine, sproščamo napetost in izboljšujemo gibljivost sklepov. Uporabljamo različne tehnike pritiska kot so dlani, prsti, členki, komolci, kolena, noge in stopala. Vsebuje tudi raztegovalne tehnike, ki jih prilagodimo posamezniku in njegovim težavam. Namen tajske masaže je odpravljanje bolečin, mišičnih vozlov, odpravljanju energijskih blokad in vzpostaviti harmonijo v telesu. Priporočamo jo vsem, ki se soočate z bolečinami, napetostjo in mišičnimi vozli. Tajsko masažo izvajamo na tleh ali na masažni mizi, z Aloe vero in aromatičnimi olji. Aloe vera poskrbi za vitalnost in zdravje kože. 

Havajska masaža
Havajska masaža oz. Lomi Lomi (hawaiian massage) je sproščujoča plesna masaža, ki izvira iz Havajev. Starodavna havajska tradicionalna oblika zdravljenja je nežna masažna tehnika, kjer za pritisk uporabljamo podlahti, komolca, dlani in prste. Namen havajske masaže je odpravljanje energijskih blokad, stresa in napetosti ter tako vzpostaviti ravnovesja in harmonije. Maserka z tekočimi, ponavljajočimi ritmičnimi gibi v obliki valovanja poskrbi za sprostitev telesa in razbremenitev uma. Priporočamo jo vsem, ki bi se radi popolnoma sprostili. Masaža se izvaja ob havajski glasbi in tako pripeljemo posameznika v brezskrbne tropske kraje, kjer se popolnoma sprosti in ponovno vzpostavi stik s samim seboj. Havajsko masažo izvajamo z aromatičnimi olji in s svežo Aloe vero. Tako poleg sproščanja poskrbimo tudi za vašo kožo. Aloe vera s svojimi mnogimi aktivnimi učinkovinami kožo navlaži, nahrani, pomirja, zaščiti in blagodejno vpliva na vse kožne težave.  

Športna masaža
Športna masaža (masaža za športnike, sport massage) je intenzivnejša masaža namenjena rekreativnim in profesionalnim športnikom. Z aktivacijskimi ali regeneracijskimi tehnikami izboljšamo psihofizično pripravljenost. Lajšamo bolečine, odpravljamo in preprečujemo poškodbe mišic in tkiv, obnavljamo mišično tkivo, pospešujemo krvni pretok in prekrvavljenost mišic, spodbujamo presnovo mlečne kisline v mišicah, odpravljamo mišične vozle in mišične krče. Športna masaža vsebuje tudi raztegovalne tehnike, ki jih prilagodimo posamezniku in njegovim sposobnostim. Raztegovanje izboljša prožnost in gibljivost telesa kot tudi gibljivost sklepov. Namen športne masaže je izboljšati pripravljenost in preprečiti poškodbe. Izvajamo jo na mizi, z aromatičnimi olji in svežo Aloe vero, ki kožo zaščiti, blaži vnetja in na kožo deluje protibolečinsko.

Klasična masaža
Klasična masaža oz. švedska masaža (classic massage, swedish massage) je masažna tehnika, ki izvira iz Švedske in predstavlja sproščanje mišic in vezi telesa, pri kateri z določeno stimulacijo izboljšamo vaše počutje in zdravje. Za pritisk uporabljamo samo dlani in prste. Klasična masaža uravnava hormonsko ravnovesje, sprosti mišično napetost, izboljša cirkulacijo mišičevja, znižuje raven sladkorja v krvi in prav tako visok pritisk ter srčni pulz, izboljšuje prebavo, blagodejno vpliva na živčni sistem ter na psiho. Namen klasične masaže je sproščanje napetosti in sproščanje napetih mišic. Klasična masaža je nežnejša kot na primer filipinska ali tajska masaža, zato jo priporočamo vsem, ki bi se radi sprostili in tistim ki jim močnejše masaže ne ustrezajo. Izvajamo jo na mizi, z aromatičnimi olji in s svežim gelom Aloe vere, ki na kožo deluje blagodejno in med drugimi izboljša elastičnost kože

Masaža za nosečnice
Masaža za nosečnice (prenatal massage) je manj intenzivna masaža, posebej prilagojena nosečnicam.  Namen masaže za nosečnice je odprava težav, ki se v nosečnosti rade pojavljajo (utrujenost, glavobol, nespečnost, bolečine v križu, hrbtu, vratu in sklepih, zastajanje vode v telesu, mišični krči, hormonsko neravnovesje, nastanek strij ...). Vsako masažo prilagodimo nosečnici in mesecu nosečnosti. Masaža se v prvem tromesečju nosečnosti ne izvaja, kasneje pa je zelo dobrodošla in priporočljiva. Nosečnica je v položaju, ki ji povsem ustreza, leži na boku, noge pa ji podložimo z blazinami. Masaža hrbta in vratu je lahko tudi močna (odvisno od želja in težav), noge in stopala pa se masirajo nežno. Masažo izvajamo na masažni mizi z aromatičnimi olji in svežim gelom Aloe vero, ki zelo blagodejno vpliva na kožo. Aloe vera zvišuje raven kolagena v koži, ji vrača elastičnost in zato preprečuje nastanek strij in jih odpravlja.

Več o ponudniku:
So družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo. Njihova najbolj poznana storitev so profesionalne masaže, ki
izvirajo iz Azijskih držav, tako kot tudi njihove korenine. Kot kolektivi skrbijo za sprostitev, zdravje in lepoto
njihovih strank. Nudijo vam različne vrste masaž, neg telesa, obraza, laserske tretmaje, savnanje in ostale
športne, estetske in protibolečinske tretmaje.
Njihovo delovanje temelji na sami rastlini Aloe veri, ki so jo uporabljali že v starem Egiptu. So edini v
Sloveniji, ki pri storitvah uporabljajo sveže liste Aloe vere in ne različnih krem in koncentratov. Prednost je v
tem, da gel ne oksidira in ne izgubi hranilnih snovi.
Njihovo poslanstvo je uporaba gela iz svežega lista Aloe vere, ki se pripravi pred samo storitvijo ob
prisotnosti stranke, kar zagotavlja maksimalno učinkovitost in blagodejnost.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!