Višje zavedanje! - 55 % na odličen sklop webinarjev in meditacij - OSEBNA IN DUHOVNA RAST S ŠAMANKO iz Kanade: korenine duhovnosti + razvoj jasnovidnosti + tolmačenje sanj + pretekla življenja in akaški zapisi z meditacijo + povezovanje z angeli + razumevanje duš + meditacijski CD!

Za vse, ki bi radi dobili odgovore o preteklih življenjih in karmi, se povezali z angeli in vodniki, razumeli akaške zapise in sanje ter izboljšali svoje življenje!

94,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
210,00 €
-55%
Prihranek:
115,50 €
 
 

Ta paket je sestavljen za vse, ki bi radi v življenju:
· dobili odgovore o preteklih življenjih in o karmi, ki jo nosimo s seboj,
· ki bi se radi povezali z angeli in vodniki,
· ki bi radi videli kaj vam pravijo akaški zapisi,
· ki bi radi razumeli sanje,
· dosegli notranji mir in izboljšali odnose s seboj in drugimi,
· ki bi radi izboljšali svoje življenje.

Korenine duhovnosti (25 min)
Kim razlaga kako pomembno je razumeti vse tri svetove šamanizma, da lahko živimo v ravnovesju.  

Razvoj jasnovidnosti - Tretje oko (2 uri in 30 min)
Jasnovidna sposobnost je naš naraven način. Kot ljudje smo bili programirani s strani generacij nevernikov, da zapremo svoje naravne sposobnosti. Čas je, da si dovolimo, da zasijemo in ponovno verjamemo v lastne instinkte. Človeški um je fascinantno orodje, vendar se domneva, da blokira in ovira več kot 90% informacij, ki jih dnevno prejme. Zdaj vemo, da s ponovno vzpostavitvijo naših sposobnosti imamo neomejen dostop do informacij, ki čakajo na nas, da jih pridobimo z odpiranjem jasnovidnega kanala. Deja vu, sanje, čustveni občutki in vedenja, telepatija … so primeri, kar smo že vsi doživeli in smo jih učili ignorirati kot del naše jasnovidne zavednosti.
Ta tečaj jasnovidnega razvoja – Tretje oko vam bo pomagal ponovno vzpostaviti tisto, kar je že vaše. Ste jasnovidno in sposobno bitje, ki lahko krmari skozi življenje in sprejema odločitve, ki vas na koncu vodijo v popoln kraj in ob pravem času.

Tolmačenje sanj - 2 ure in 15 minut
Ali opazite žive sanje, ponavljajoče se sanje ali celo jasnovidne sanje? Razumevanje sanje je tako kot bi imeli ključ. Pridružite se nam s Kim raziščite skrivnostni svet sanj in kdo se skriva za njimi. V tem predavanju boste izvedeli o vzorcih in simbolih sanj, ter tehnikah tolmačenje sanj.

Razumevanje preteklih življenj in akaških zapisov z meditacijo (3 ure in 45 min)
Vas zanimajo pretekla življenja?
Želite izvedeti več o vaših preteklih življenjih?
Ste si kdaj želeli podrobneje pogledati, katere lastnosti, ki ste jih vnesli v to življenje, vas zadržujejo in kaj storiti v zvezi s tem?
Izvedeli boste o lastnostih preteklega življenja in kaj je potrebno vedeti ko potujemo v prejšnja življenja. Spoznali boste več Akaških zapisov in kako vplivajo na vaše spomine iz preteklega življenja, pa tudi na dogodke, ki se dogajajo v tem življenju. Z meditacijo boste pogledali v preteklo življenje.
Pretekla življenja so za mnoge fascinantna. A vendar se ljudje šele dotikamo površine, kako jih razumeti oziroma na kakšen način uporabiti vedenje o preteklih življenjih, da bi nam to v sedanjosti kar najbolj pomagalo (ne pa nas še bolj oviralo oz zmedlo). Ni toliko pomembno, kdo smo bili, ampak kdo smo danes. Toda z razumevanjem naših preteklih življenj lahko morda lažje sprejmemo in razumememo določene lastnosti, ki jih danes pri sebi zavračamo. Videli in okrepili bomo lahko tiste lastnosti, ki se nam zdijo dobre. In enostavno odstranili tiste, ki nam ne služijo več. Da bomo lahko dobili vpogled v svoja pretekla življenja, bo preko Kim spregovoril nadangel Metatron.

Spoznajte svoje angele (2 uri in 32 min)
Angeli so Božji spremljevalci, agenti in Božji glasniki. V vsakem trenutku življenja smo obkroženi z Angeli varuhi in nadangeli. Naši Angeli varuhi nam služijo vse življenje. Spoznajte ta nebesna bitja. Izvedeli boste kako prepoznati njihovo prisotnost okoli nas, kako se povezati z njimi, katere simbole uporabljajo za komunikacijo z nami in kako razvozlati ta sporočila in kode.

Razumevanje duš (1 ura in 25 min)
Ali se želite povezati s svojimi preteklimi ljubljenimi? Se sprašujete, kje so in kaj počnejo zdaj? Ali želite razumeti njihova sporočila? Ali žalujete in se želite premakniti naprej? Ste se kdaj vprašali, skozi vse kaj gre duša, da bi komuniciral z nami?

Kako najti ravnotežje v tem spreminjajočem se svetu? (1 ura 15 min )  
Leto 2020 je bilo polno odločitev in izkušenj. Kaj pa zdaj? Ali potrebujemo novo smer? Ali pa se moramo vrniti na pravo pot? Sprejmimo pozitivno nazaj v naše življenje. Kim ima nekaj idej, nasvetov in navdihov, ki vam lahko pomagajo, da se osredotočite in osvetlite pot do sreče, širjenja srca in izpolnitve v tem vedno spreminjajočem se svetu.  

Meditacija
- Affirmations Meditation (20 min)
- How can I balance in this changing world? (11 min)
- Meditation on Things to be Grateful For (31 min)

Vabljeni tudi na individualne seanse:
- Individualni posvet - pogovor z dušami
- Partnerski odnosi
- Razumevanje senzitivnosti
- Šamansko zdravljenje
- Osebno duhovno svetovanje
- Energetsko čiščenje

Najino poslanstvo:
Od leta 2016 vodiva različne delavnice in predavanja po Sloveniji, na katere se ljudje odzivajo zelo srčno. Poleg tega imava individualne seanse, kjer ljudem pomagava razumeti in ozavestiti fizične, mentalne, čustvene in duhovne zlorabe, pozdraviti notranjega otroka in spremeniti stare programe, seanse za  partnerske odnose, težave z drogami in alkoholizmom, kako vzgajati in razumeti otroke, kako razumeti sebe in svojo senzibilnost, kako se umiriti v tem tempu življenja in predvsem pomagava ob izgubi naših najbližjih. 

Najino poslanstvo je navdihniti in podpreti notranji svet posameznika, da lahko le-ta deluje najbolj v skladu z nalogo njegove duše. Pomagava pri iskanju najbolj prave in edinstvene poti, tako da najdemo notranji mir, ki biva nekje globoko v nas. 

Na najine seanse so se že odzvali zdravniki, psihologi, psihiatri, podjetniki, center za socialno delo, učitelji, ravnatelji in mnogo drugih oseb. Ne glede na položaj, ki ga imamo v družbi, je veliko ljudi izgubljenih na različnih ravneh življenja.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Teniranje celotnega telesa + Tanning Jam v Iconic studiu

Zakaj ne bi na dopust odšli že porjaveli in tako samozavestnejše stopili v svoje najljubše kopalke?