Znanje je največje bogastvo! - 50 % na 1-mesečni izobraževalni tečaj za otroke od 4. do 6. leta po izbiri (4x po 60 min): 1.) JEZIKOVNI TEČAJ (angleščina ali nemščina) ali 2.) LIKOVNI TEČAJ ali 3.) ZNANSTVENE DELAVNICE ali 4.) LEGO ROBOTIKA ali 5.) LEGO ANGLEŠČINA!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Izobraževalni tečaj za otroke po izbiri (4x po 60 min)
Izobraževalni tečaj za otroke po izbiri (4x po 60 min)
22,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
45,00 €
-50%
Prihranek:
22,50 €
 
 

Znan pregovor pravi: »kolikor jezikov znaš, toliko veljaš«. In večina staršev na to ne gleda kot strošek temveč investicijo, ki se bo poznala otroku kasneje v življenju. Otroci so najbolj dojemljivi za učenje tujega jezika med 3. in 9. letom starosti. 

Zakaj je priporočljivo, da se otroci jezika učijo še izven osnovne šole?
 Ker se učijo v manjših skupinah, kjer večkrat pridejo na vrsto za govor, kar krepi njihovo samozavest pri uporabi jezika. Manjše skupine nam omogočajo, da na tečaju veliko pojemo in plešemo, ustvarjamo in se novega besedišča učimo tudi preko različnih iger. Manjše skupine omogočajo bolj individualno obravnavo, hkrati lahko starejši otroci krepijo znanje tam, kjer jim ga v šoli še primanjkuje. 

Angleščina
Naš cilj je, da otroci postanejo sposobni in zagreti učencia popolnoma nevede, saj bodo to počeli skozi igro. Tuj jezik bodo spoznavali skozi pesmice, pravljice, risanke, gibalne aktivnosti (ples, joga) ter veliko ustvarjanja, dokler se ne naučijo tudi pisati. 
Otroci se bodo učili besedišča, ki jim bo kasneje, v šolskih programih, olajšal tvorjenje celotnih povedi. Tekom tečaja bomo snov večkrat ponavljali preko različnih aktivnosti in jo tako zares utrdili. Kljub temu, da starše pogosto skrbi, če bodo otroci lahko sledili tečaju, ki celotno poteka v angleščini, vam zagotavljamo, da otroci brez večjih težav razberejo informacije s pomočjo gestikulacij, konteksta, situacijskih iger. Skozi ponavljanje navodil, otroci pasivno usvajajo jezik. Seveda pa brez skrbi - kadar ne gre drugače, se kaj zmenimo tudi v slovenščini.

Lego angleščina
Je prav poseben program, kjer se otroci učijo angleškega besedišča skozi različne naloge ob sestavljanju duplo in lego kock. Tečaj se začne z osnovami (kako se predstaviti, barve, števila, družinski člani ...), nato pa znanje vse bolj nadgrajujemo ob lego izzivih. Pri urah ne uporabljamo le navadnih kock, temveč delamo tudi s posebnimi šolskimi seti programa Lego Education (Creative Builder, Simple Machines, Story starter ...). Program sicer ne sledi učbeniku, bodo pa otroci tekom tečaja tudi že izpolnjevali razne naloge, pobarvanke, se učili pisanja števil itd. Vse delovne liste bodo shranjevali in jih ob zaključku tečaja tudi odnesli domov. 
Otroci so zelo dojemljivi za učenje jezikov in najboljši čas za to je med 3. in 5. letom starosti. Zakaj se ne bi s tujim jezikom spoznali ob igri, ob mediju, s katerim radi delajo.

Nemščina
Otroci so zelo dojemljivi za zgodnje učenje jezikov in najboljši čas za učenje le-teh je med 3. in 5. letom starosti. Otroci jezik spoznavajo na igriv način, saj na tečaju veliko plešemo, pojemo, ustvarjamo, beremo pravljice, sestavljamo kocke ... kljub temu se ob vsem veliko naučimo! Staršem omogočamo spremljanje poteka tečaja, saj poskrbimo za poročila, ki zajemajo novo snov ter uporabne povezave, kar omogoča dodatno vajo jezika kar v udobju doma. 

Z LEGO kockami lahko počnemo marsikaj
Lego kocke niso namenjene samo sestavljanju avtomobilov, hišk, itd. V Otroški akademiji poučujemo tudi po programu izobraževanja z lego kockami – Lego education, ki je namenjen otrokom med 4. in 14. letom starosti. Gre za poseben koncept poučevanja otrok s pomočjo lego kock, po katerem se učijo kritičnega razmišljanja, reševanja problemov in na zabavni način spoznavajo kako delujejo stvari okoli nas.
Ste vedeli, da lahko triletniku pokažemo, kaj pomeni pospešekStarejši otroci znajo sestaviti robota in ga s pomočjo računalnika tudi upravljati. Ne verjamete? Vpišite svojega otroka v naš program in presenečeni boste kaj vse se lahko otrok nauči s pomočjo izobraževalnega programa Lego.

Otroška akademija, izobraževalni center d.o.o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, ki se ukvarja z izobraževanjem otrok od 3. do 14. leta starosti. Ponujajo kakovostne in raznovrstne izvenšolske programe. Svoje delo zagotavljajo v skladu s standardom kakovosti ISO 9001:2008 in velik poudarek dajejo povratnim informacijam, ki jih dobijo od otrok in njihovih staršev. Otrokom želijo ustvariti sproščeno okolje, v katerem jim posredujejo informacije in znanje, ki jim bo prav prišlo v življenju, ter v katerem vladajo zaupanje, spoštovanje in skupinsko delo, kjer lahko vsi skupaj rastejo in se učijo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Domžale, Slovenija

Prestižna zlata nega obraza (90 min)

Celovita regeneracija vaše kože na obrazu s kozmetiko Afrodita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENA MASAŽA!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

35 minutna nega obraza (masaža obraza + oblikovanje obrvi) v sobi lepote LiLa

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!