Zažarite v svoji lepoti! - 58 % na 3-urni individualni tečaj ličenja v salonu Masaže in kozmetika LJ! Naučite se samostojnega osnovnega ličenja, odkrijte katere barve ličil so primerne za vaš ten kože, kako si pravilno oblikovati obrvi ter ostale skrivnosti mojstric ličenja!

Naučite se vseh spretnosti za samostojno ličenje, da boste ustvarili popoln make-up v samo 15 min!

3-urni individualni tecaj licenja
3-urni individualni tecaj licenja
49,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
119,00 €
-58%
Prihranek:
69,10 €
 
 

Individualni tečaj ličenja je namenjen vsem, ki se želite naučiti osnov ličenja. V tem času boste pridobile osnovno znanje, ki ga potrebujete, da se sami naličite v 15 minutah. Seveda je pravilno negovana koža nujen predpogoj za dober in obstojen make-up. 

Na tečaju ličenja vam svetujejo kako izbrati primerno tekočo podlago za vašo kožo ter katere barve in odtenki senčil so primerni za vaš tip kože.Nudijo vam nasvete o ličenju oz. senčenju oči, s čimer lahko ustvarite takšen videz, kot ste si ga zamislile. Pomembno je tudi, da se naučite, kako moramo nanesti rdečilo za lica in kateri odtenki so primerni za vas. Za popoln make-up je pomembno tudi, da so vaše obrvi pravilno oblikovane in urejene. Na tečaju ličenja vam pokažejo tudi, kako si obrvi pravilno oblikujete, predstavijo vampravilno uporabo rdečil za usta, skupaj pa preverite, katere barve so primerne za vas.

Ob koncu tečaja naredimo kratek povzetek z vsemi pomembnimi poudarki, po potrebi pa tudi kaj narišemo. Tečaj boste zapustili z vsemi potrebnimi napotki za samostojno ličenje. Prednost individualnega tečaja ličenja je v tem, da se zares posvetijo le vam, vašemu obrazu, da so vse informacije, ki jih slišite namenjene za vašo barvo in obliki oči, obliki obraza, vašemu tipu kože, vašim prednostim ali pomanjkljivosti obraza.

S seboj prinesete tudi ličila, ki jih uporabljate sedaj, da preverite kaj je primerno za vas in kaj morda ne. Običajno je med temi ličili tudi kakšen izdelek, ki ste ga kupili in ga sedaj ne znate uporabljati – na tečaju za ličenje vam pokažejo kako vsak izdelek za ličenje uporabite tako, da ustvarite želen efekt.

V osnovi se naučite:
- kako izbrati ustrezno podlago in kako jo nanesti,
- ali je matiranje obraza potrebno, kam nanesti matirni puder in katerega izbrati
- katere barve pristajajo, kako jih kombiniramo, različni učinki, ki jih lahko ustvarimo z barvami,
- kako dnevni make-up z nekaj potezami nadgraditi v večernega,
- osnovno oblikovanje/kontura obraza,
- poteze za hitro osvežitev obraza,
- različne tehnike senčenja oči,
- kako oblikovati in naličiti ustnice,
- uporaba in nanos črtala za oči ali eyelinerja,
- kako in kam nanesti rdečilo za lica,
- kako osvežiti make-up,
- kako zagotoviti celodnevno obstojnost ličil.

Tečaj je primeren tako za tiste, ki se prvič srečujete z ličil in potrebujete osnove ne glede na starost in tudi za tiste, ki se že ličite in želite nadgraditi svoje znanje. Opis je samo osnova tečaja, ki se popolnoma prilagodi željam in predznanju posameznice.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!