Urejena frizura! - 50 % na paket frizerskih storitev za moške: umivanje las + striženje las + oblikovanje, styling + GRATIS razvajanje s kavico ali čajem, v priznanem salonu Povej naprej!

Prepustite se spretnim rokam izkušene frizerke Lili Resnik! Ob nakupu kupona lahko koristite tudi 20 % popusta na barvanje las! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

12,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
25,00 €
-50%
Prihranek:
12,50 €
 
 
Ponudba zaključena

Salon Povej naprej je sodobno opremljen in prijeten, v njem se nahajajo masažni umivalniki, vsaka stranka pa je poleg vrhunskih storitev postrežena s kavico, čajem, sokom ter prestižnim razvajanjem.

V salonu delajo izključno z izdelki Schwarzkopf profesional (master salon 2019-2020) in Indolo, kateri segajo v sam vrh priznane kozmetike.

Ekipa se konstantno izobražuje in sledi modnim smrenicam.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!