S hipnozo do harmonije! - 53 % na paket 3 hipnotičnih seans (po 60 min) + učenje avtohipnoze (60 min), s certificirano hipnoterapevtko Andrejo Paljevec! Odlična terapevtska metoda za razreševanje čustvenih in duševnih težav!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi hipnoterapijo za uresničitev želja (60 min) za 29 €! Kuponi so unovčljivi vse do 30. 6. 2020!

70,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
150,00 €
-53%
Prihranek:
80,00 €
 
 

S hipnoterapijo na polno v novo leto!

Izteka se staro leto in kmalu bomo vstopili v novo leto. Čas je primeren, da se poslovimo od ustaljenih razvad, slabih vzorcev in zakoreninjenih idej v podzavesti, ki nas zavirajo in nam ne dopuščajo, da bi povsem razvili svoje potenciale in zaživeli na polno. To lahko brez večjega truda dosežemo s hipnozo, ki omogoča dostop do podzavesti, te ogromne zakladnice  vseh naših preteklih izkušenj, misli, občutkov, vtisov, bodisi da se jih zavestno spominjamo ali pa smo na njih že zdavnaj pozabili.

Ko je človek v hipnotičnem stanju, njegov zavestni um počiva, hipnoterapevt pa se neposredno posveti podzavesti in jo reprogramira za bolj harmonično in srečno življenje. Hipnoza je spremenjeno stanje zavesti, za katero so značilni sproščenost, koncentracija in sprejemljivost za sugestijo. Je naravno stanje sprostitve in zbranosti, pri katerem pride med aktivacijo podzavesti do odklopa zavesti. Da dosežemo zbranost, uporabljamo sicer našo zavest, moč volje, njena učinkovitost znaša 10 – 25 odstotkov, raven zbranosti podzavesti pa se giblje kar med 50 in 100 odstotki in za 200 in več odstotkov izboljšuje potencial naših možganov. Znanstvene raziskave so pokazale, da je več kot 70 odstotkov bolezni psihosomatskega izvora. Misli vplivajo na delovanje vseh telesnih organov. Skrbi, denimo, lahko povzročijo nastanek čira na želodcu, jeza poveča izločanje adrenalina in pretirano delovanje nadledvičnih žlez, tesnoba in strah vplivajo na krvni tlak …

Pred vsakim dejanjem je vedno misel. Če želimo spremeniti svoja dejanja in izkušnje, moramo najprej spremeniti svoje misli. Praksa kaže, da dlje časa izvajana govorna sugestija izzove telesne spremembe. S hipnozo lahko zamenjamo misel v podzavesti, ki povzroča negativne telesne odzive. Pomemben zakon, na katerem temelji, je tudi, da je imaginacija močnejša od razuma. Možgani ne ločujejo med realnostjo in imaginarnim. Pri delu s podzavestjo velja presenetljivo pravilo, da se ne naprezamo. Bolj ko bomo namreč hoteli zavestno reševati težavo z močjo voljo, manjši bodo rezultati. Vsak neustrezen miselni vzorec se spremeni, če pošljemo nanj določeno količino besed z nasprotnim pomenom. Zdravje in uspeh je odvisen od našega mentalnega pričakovanja, saj postanemo tisto, kar razmišljamo. Osnova vsake hipnoze je monotono ponavljanje. To pomeni, da so običajno  potrebne vsaj  dve do tri terapije za preseganje ustaljenih vzorcev. Če želite  aktivno vplivati na svoje življenje v prihajajočem letu, se znebiti cigaret, alkohola in drugih škodljivih substanc, odvečnih kilogramov, kompulzivnega vedenja, slabe samopodobe, depresije, raznih strahov in fobij, anksioznosti, nespečnosti, spolnih težav, nočnih mor, histerije, treme pri nastopanju v javnosti, nezbranosti in slabe učinkovitosti pri delu, različnih psihosomatskih bolezni,  je hipnoterapija zagotovo med najbolj uspešnimi terapevtskimi metodami.

Hipnoterapevtka in certificirana učiteljica joge Andreja Paljevec je leta 2010 prejela certifikat Ameriške zveze hipnoterapevtov. Izobraževala se je v Postojni pri Božidarju Grilcu, ki je končal hipnoterapijo na OHTC v ZDA. Sicer že vrsto let deluje kot svobodna novinarka in je specializirana za področje zdravja in alternativne medicine, parapsihologije in mejnih znanosti.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!