Spremljajte svoje zdravje! - 50 % na 30-minutni preventivni screening za ščitnico, sečila, rodila in dojke (pri ženskah)/prostato (pri moških) + poročilo + individualni pogovor z diagnostikom, na Zavodu za preventivo in diagnostiko!

Pravočasno ukrepanje pred razvojem resnejših sprememb!

35,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-50%
Prihranek:
35,00 €
 
 

Preventivni screening je ključnega pomena pri odkrivanju zgodnjih sprememb že v mladih letih. Omogoča pravočasno ukrepanje pred razvojem resnejših sprememb kasneje.

Z najsodobnejšo tehnologijo Oberon Metapathia Professional© GR lahko preverimo  stanje entropije oz. odklonov od optimalnih vrednosti za posamezne organe z zanesljivostjo 85%.

30-minutni preventivni screening opravijo za naslednje sklope:
- ŠČITNICA,
- SEČILA (ledvice, ledvične žile, sečevod, sečni mehur, sečnica),
- PROSTATA (pri moških),
- DOJKE (pri ženskah),
- RODILA (maternica – maternični vrat, jajcevoda, jajčniki, nožnica) (pri ženskah).

Preventivni screening je metoda, ki je primerna za vse, ki želijo preventivno spremljati svoje zdravje. Je popolnoma neboleča in brez stranskih učinkov. Spada na področje komplementarne medicine, katere namen ni podajanje diagnoze, temveč preventivno spremljanje procesov na celičnem nivoju. Za preventivni screening ni potrebno sleči obleko ali se sezuvati.

Vsak, ki opravi preventivni screening prejme pisno poročilo o rezultatih, pregled pa obsega tudi individualni pogovor z našim certificiranim diagnostikom.

Preventivni screening lahko opravite na Vurnikovi 2 v Ljubljani (Zupančičeva jama). Prosijo vas, da ste 2 uri pred pregledom tešči ter, da pred prihodom odstranite ves nakit.

Preventivni bioresonančni screening izvajajo s pomočjo sodobne licenčne tehnologije  METAPATHIA PROFESSIONAL© GR, ki ima ustrezne certifikate Evropske unije EN ISO 13485:2003 ter je skladna z Direktivo Sveta 93/42/EGS o medicinskih pripomočkih.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Servis in polnjenje klime v vozilu

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave!