Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Topolšica, Slovenija

Popoln oddih v hotelu Vesna 3*, Terme Topolšica

1 otrok do 6,99 GRATIS! Vrednost kupona je 44,00 €. Razliko 176,00 € do polne cene (220,00 €) plačate direktno ponudniku.

Celodnevno sproščanje v objemu narave! SUPER CENA za celodnevno kopanje v bazenih Term Topolšica + polovična masaža v wellnessu za 1 osebo!

Vrednost kupona je 5,60 €. Razliko 22,30 € do polne cene (27,90 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe! Kuponi so unovčljivi kar do 26. 6. 2020!

Kopanje z masažo v Termah Topolšica
Kopanje z masažo v Termah Topolšica
Kopanje z masažo v Termah Topolšica
Kopanje z masažo v Termah Topolšica
Kopanje z masažo v Termah Topolšica
5,60€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
22,30 €
Super cena
 
 

Terme Topolšica ležijo v objemu narave, v kraju Topolšica, 10 km od Velenja. Terme obdaja slikovita narava srednjegorske pokrajine z blagim podnebjem, zato gostje tu predvsem po mir in popolno sprostitev.

Bazeni
Termalna doživetja lahko v Termah Topolšica užijete skozi vse leto. Notranje in zunanje vodne površine se razprostirajo na kar 1.760 m². V sončnih žarkih, bogati gostinski ponudbi in pestrem animacijskem programu pa boste uživali na skupno 10.000 m² površine s čudovitim pogledom na zeleno naravo. Odpeljali vas bomo na poučne izlete, vam pomagali raziskati bližnjo okolico ter vas razvajali kot še nikoli! Skupaj bomo ustvarili prijetne spomine, ki jih boste z veseljem hranili v vašem srcu. 

Topli vrelci, masažne prhe, whrilpooli in prave rimske kopeli ogrejejo še največje zmrzljivce in poskrbijo za kratkočasje v hladnejših dneh. Najmlajši lahko čofotajo v otroškem bazenu, za njihove prve plavalne zamahe pa poskrbimo s tečaji plavanja, katere organizirajo tudi za odrasle.

Masaže
Za vas so pripravili pester izbor masaž in negovalnih programov. Za krepitev zdravja z naravnimi metodami vam priporočajo razvajanje s klasičnimi masažami, terapevtske masaže vam pomagajo do hitre regeneracije in dobrega počutja, aroma masaže pa vas s pomočjo sproščujočih naravnih vonjev pripravijo na nove izzive. Z veseljem vam bodo svetovali o izbiri primernega tretmaja ter ga prilagodili vašim pričakovanjem. Naravne sestavine, ki jih uporabljajo, negujejo vaše telo, prijetne arome pa vam bodo pomagajo do popolne sprostitve telesa in duha. Privoščite si celostno razvajanje ali pa se posvetite izbranemu delu telesa.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!