Cirkonska krona in most z možnostjo izdelave v 24 urah! SUPER CENA za vrhunsko cirkonsko krono v Ordinaciji dentalne medicine Andi-Dent v Zagrebu: specialistični pregled + cirkonska krona, ki vam jo izdelajo in namestijo na ostanek zoba ali obstoječi implantat v 24 urah!

Krone so izdelane s CAD-CAM tehnologijo in dajejo vrhunske estetske in funkcionalne rezultate!

199,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Andi-Dent zajema ordinacijo zobne medicine in zobni laboratorij. Temelji na individualnem pristopu in maksimalnem upoštevanju želja vsakega pacienta. ANDI-DENT je opremljen z najsodobnejšimi aparati, popolnoma digitaliziran in poseduje dva CAD-CAM sistema. Za več kot 80 % posegov se uporablja polna keramika ali cirkonska podloga, kovinske podloge pa se izdeluje z moderno tehniko tiskanja. Ekipa ANDI-DENT je skorajda v celoti opustila klasični način dela in se osredotoča na napredno digitalno tehnologijo, s pomočjo katere zagotavlja natančnejše in kvalitetnejše posege.  
Cirkon je visokokakovosten, čvrst prozoren material, ki je zamenjava za kovino pri izdelavi krone ali mostička. Posegi s cirkonom so veliko bolj estetski in biokompatibilen kot kovina. Izdeluje se s CAD-CAM tehnologijo in daje vrhunske estetske in funkcionalne rezultate.

Estetska
To je verjetno največja prednost cirkonske krone. Za razliko od drugih kron je cirkon prozoren, kar pomeni, da omogoča prehod svetlobe skozi normalni zob, kar daje zobu naravno transparentnost, kot jo imajo pravi zobje. V normalnih pogojih je izjemno težko ločiti zob s krono od drugih naravnih zob. Med naravnimi zobmi cirkonske krone ohranjajo lepoto vaših zob.  

Močna
Krone iz cirkona so izjemno rubustne. Cirkon je ročno izdelan iz edinstvenega in čvrstega kristala. Čvrstost krone je pomembna lastnost vsake krone. Močna cirkonska krona bo prav tako pomagala preprečevati poškodbe.  

Minimalno invazivna
Za večino stomatoloških posegov velja, da traja kar nekaj časa, preden se popolnoma ozdravijo. Pri cirkonskih kronah pa ni tako, saj namestitev krone ne zahteva popolnega odstranjevanja sklenine ali celega zoba.   Namestitev cirkonske krone je konservativni poseg in je vedno priporočljiva, saj zahteva delno odstranitev zoba. Za razliko od mostička cirkonska krona tudi ne zahteva vstavljanja posebnih podpornih elementov v usta.  

Biokompatibilna
Cirkonske krone so biokompatibilne, kar pomeni, da ne obstaja možnost alergične reakcije. Cirkon ima tudi izjemno nizko toplotno prevodnost, tako da za razliko od drugih tipov estetskih zobnih kron ne občutite hladu ali vročine na zobu.  

Naravno privlačna
Cirkonske krone se izdelujejo iz cirkonovega oksida, ki je čvrst kot kovinska krona in ima naravni videz porcelanske krone. To pomeni, da boste v enem paketu dobili dvojne prednosti. Ker so te krone transparentne in prepuščajo svetlobo, se estetsko skladajo z naravnimi zobmi, brez temne črte ob dlesni.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!