- 50 % na POMLAJEVALNO nego obraza z ULTRAZVOKOM: posvet in analiza + čiščenje + encimski piling + Beauty eye maska za predel oči + nanos posebnega gela na obraz in dekolte + ultrazvočna masaža + peel off maska + tonik + hialuronski serum + krema, v Lepotnem studiu Živa v Ljubljani!

Vrhunski pomlajevalni tretma, ki pospeši mikrocirkulacijo in nastanek novega kolagena, kar kožo vidno napne in regenerira!

Pomlajevalna nega obraza z ultrazvokom
Pomlajevalna nega obraza z ultrazvokom
39,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
79,00 €
-50%
Prihranek:
39,50 €
 
 

POMLAJEVALNA NEGA OBRAZA Z ULTRAZVOKOM (70 min) za kožo po 30. letu!

Potek: Po kratkem posvetu in analizi kože, bodo vašo kožo temeljito očistili s čistilnim mlekom na bazi grozdnih pešk, izvlečkov češnje in vitamina E. Sledi encimski piling čigar večji del vsebuje encim papaje in rastlinska olja, ki so primerna tudi še za tako občutljivo kožo. Na predel okoli oči in ustnic nanesejo »Beauty eye masko« (z izvlečki alg, kumarice, alantoina in proteinov), na kožo obraza in dekolteja pa gel z učinkovinami primernimi za vaš tip kože (kisikov gel, gel s kaviarjem, kolagenom ali medom). S pomočjo ultrazvočne masaže bodo pospešili mikrocirkulacijo in nastanek novega kolagena kar bo vašo kožo vidno pomladilo. Kožo očistijo in nanesejo »peel off« masko z acerolo za hidratacijo, revitalizacijo, regeneracijo in globinsko hranjenje kože (15-20 min). Kožo očistijo, tonizirajo, nanesejo hialuronski serum, ki koži doda vlažnost ter nanesejo prestižno negovalno kolagensko-kaviarjevo kremo.

Lepotni studio Živa se nahaja le 500 m od obvoznice (izvoz Tomačevo, smer Stožice). Parkirišče je zagotovljeno, pred rampo jih pokličete, da vam odprejo. Do njih lahko pridete tudi z avtobusom št. 20.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-54%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Diamantni piling v kozmetičnem salonu Magic

Diamantni piling je najvarnejši in najbolj učinkovit način za mehansko obnovo kože!

-50%
Oseb: 1
NOVO Domžale, Slovenija

Kraljevska nega obraza z diamantnim pilingom

Popolna nega, ki poskrbi za gladko, sijočo in mladostno kožo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

90-minutna nega obraza z diamantim pilingom

Diamantni piling je namenjen vsem, ki se spopadajo s povečanimi porami, brazgotinami po aknah in pigmentnim spremembam.