Za popolno sprostitev! - 51 % na 60-minutno masažo za 2 osebi, z gelom sveže rastline aloe vera! Izbirate lahko med različnimi vrstami masaž: klasična ALI tajska ALI filipinska ALI športna s svežo aloe vero in/ali aromatičnim oljem, v Lepotnem centru Aloe vera!

Blagodejno razvajanje! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 60-minutno masažo po izbiri, za 1 osebo, za 24€!

59,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
120,00 €
-51%
Prihranek:
61,00 €
 
 

Blagodejno razvajanje!

Z masažo z aloe vero odstranimo odmrle celice zgornjega dela kože in kožo hranilno oskrbimo. Masaža z aloe vero naredi kožo mehkejšo, bolj prožno, jo obnavlja, pomirja in ščiti. Pozitivno vpliva na kožne težave, opekline, odrgnine, zmanjšuje maščobne obloge, izboljša tonus kože in njeno vitalnost. Pomaga pri odstranjevanju strij in kožnih madežev. Kombinacija masaže z aloe vero na telo deluje protibolečinsko in blaži vnetja.

KLASIČNA MASAŽA Predstavlja sproščanje mišic in vezi telesa, pri kateri z določeno stimulacijo izboljšamo vaše počutje in zdravje. Uravnava hormonsko ravnovesje v telesu, sprosti mišično napetost, izboljša cirkulacijo mišičevja, odstrani mišične vozle, znižuje raven sladkorja v krvi in prav tako visok pritisk ter srčni pulz, izboljšuje prebavo, lajša bolečine v hrbtu, vratu in ramenih, blagodejno vpliva na živčni sistem ter na psiho.  

ŠPORTNA MASAŽA Intenzivnejša masaža namenjena profesionalnim in rekreativnim športnikom. Z aktivacijskimi ali regeneracijskimi tehnikami izboljšamo psihofizično pripravljenost. Lajšamo bolečine, odpravljamo in preprečujemo poškodbe mišic in tkiv, obnavljamo mišično tkivo, pospešujemo krvni pretok in prekrvavljenost mišic, spodbujamo presnovo mlečne kisline v mišicah, odpravljamo mišične krče, izboljšujemo gibljivost telesa in sklepov, stimuliramo živčni sistem.  

FILIPINSKA MASAŽA Je sproščujoča masaža srednje jakosti, pri kateri uporabljamo samo dlani. S kombinacijo hitrih in počasnih pritiskov na določenih točkah vašega telesa odpravimo bolečine in napetosti v mišicah, kitah, sklepih, spodbudimo cirkulacijo krvi in limfe in s tem izboljšamo pretok energije v telesu in harmonijo telesa. Masaža odpravlja stres in vzbudi veliko zadovoljstva.
 
TAJSKA MASAŽA Je močnejša masaža pri kateri lajšamo bolečine, sproščamo napetost in izboljšujemo gibljivost sklepov. Uporabljamo različne tehnike pritiska kot so komolci, kolena, členki in prsti. Vsebuje tudi raztegovalne tehnike, ki jih prilagodimo posamezniku in njegovim težavam. Tajsko masažo izvajamo na masažni mizi.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Servis in polnjenje klime v vozilu

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave!