SUPER CENA za izjemni 90-minutni tretma: Bownova terapija za vzpostavljanje ravnovesja + japonski lifting za naravno pomlajevanje obraza v masažnem salonu Čista pozitiva!

Neinvazivna, holistična, izjemno učinkovita zdravilna Bownova tehnika širokega spektra delovanja v kombinaciji z refleksno metodo pomlajevanja obraza, ki pomaga učvrstiti obrazne mišice!

54,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

BOWNOV TRETMA
Nikoli prestar in nikoli premlad zanj! Poskusite! Nikoli ni prepozno!
Zakaj si ne bi pomagali na neizvaziven, prijeten in sproščujoč način? Če veste, da obstaja:)
Princip delovanja Bownove tehnike je precej več, kot sproščanje mišic, fascij, olajšanje težav pri išiasu ali nespečnosti. Deluje na več ravneh, vedo povedati zadovoljni odrasli - starejši in mlajši. V imenu tistih najmlajših se mnogokrat pohvalijo hvaležne mamice. Vredno je poskusiti, kadar ima malček kolike, refluks, težave pri sesanju, nenehne prehlade ali kaj tretjega. Včasih je videti, da dojenčki jokajo "brez razloga" – in veliko olajšanje je, če se to vendar neha. Bownova terapija je neinvazivna, holistična, izjemno učinkovita zdravilna tehnika zelo širokega spektra delovanja. Deluje na fizični, mentalni in duhovni ravni. Nežna, a neverjetno učinkovita Bownova poteza je le ena, a ta se izvaja v sklopu različnih posegov, v terapijah, ki so individualno prilagojene vsakemu posamezniku glede na njegove težave (rehabilitacija po bolezni, poškodbi, bolečine v hrbtu, vratu, kolenu,išias, športne poškodbe, zmrznjena rama, sindrom karpalnega kanala, pljučne težave, astma, alergije, stres, depresija, anksioznost, neplodnost, menstrualne težave, hormonsko neravnovesje, težave ledvic, čeljusti...) Bownova terapija je energetsko-vibracijska terapija, ki pomaga vzpostaviti ravnovesje v fizičnem in energetskem sistemu.
V pomoč je lahko v vseh starostnih obdobjih:
OTROCI: kolike, krči pri dojenčkih, lajšanje indikacij pri Downovem sindromu, avtizmu, vse pogostejših alergij
V VSEH OBDOBJIH: izboljšanje imunskega sistema, odpravljanje blokad, depresije, hitrejša regeneracija po poškodbah, boljša presnova..

OBRAZNI JAPONSKI LIFTING
Japonski naravni lifting obraza je naravna, neinvazivna, po mojem mnenju edina prava pot pomladitve obraza. Naravna, refleksna metoda pomlajevanja obraza učvrsti obrazne mišice. S tem se gubice omilijo, koža znova postane sijoča in napeta. Najboljše od vsega pa je, da ni nobenih negativnih stranskih učinkov. Izvaja se z ročno masažo mišic na obrazu, z ročno stimulacijo akupunkturnih točk in živčevja. S poživitvijo krvnega obtoka in drugih telesnih tekočin se ohranja naravni kolagen,vitalnost kože se povrne z razstrupitvijo in sijoč, mladostni videz je opažen na zunaj in zaznan navznoter. Na ta način se uravnoveša tudi vaše telesno stanje in splošno počutje. Priporočajo ga v kombinaciji z bownovo terapijo, kot tudi z masažo telesa.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!