Vabljeni v Lipico na nepozaben izlet s 50% popustom! Pridružite se vodenemu ogledu kobilarne Lipica in se nagradite z veliko pico (štirje letni časi) v restavraciji Maestoso!

Plačajte le 9,25 € za ogled najlepših konjev daleč naokoli in si za zaključek privoščite pico, v vrednosti 18,50 €.

9,25€
    Kupi kupon
Vrednost:
18,50 €
-50%
Prihranek:
9,25 €
 
 

Obiščite najstarejšo kobilarno, osrednjo znamenitost Lipice, kjer poteka vzreja svetovno znanih konjev  lipicancev in si zagotovite nepozaben dan!
Tradicija vzreje belih konj že več kot 400 let živi sredi edinstvene kraške pokrajine in predstavlja enega najlepših naravnih in kulturnih spomenikov Slovenije. Doživite svet belega konja na najbolj neposreden način, z vodenim ogledom bogate kulturne in naravne dediščine. Del ogleda je tudi Lipikum – muzej lipicanca, ki sporoča vse, kar ste želeli vedeti o nastanku posestva  in lipicancih.  Pripravite se na intenzivno zgodbo!Že vaš prvi korak v sam prostor muzeja bo spremljala tema, le zakaj? Ker se lipicanec rodi črn, smo tudi mi zgodbo začeli na samem začetku, z njegovim rojstvom. Sodobno oblikovan in interaktiven muzej je skozi igro privlačen tudi za otroške oči.

V muzeju doživimo, začutimo, zaslišimo, saj zvok dopolnjuje vsako izkušnjo, od oglušujočega topota črede lipicancev v diru, do zvoka tipične kraške burje. Tukaj vas čakajo odgovori na vsa vprašanja: kdo so predniki današnjega konja, so lipicanci res beli, kako konj preživi dan? S pomočjo sestavljanke lahko najmlajši ločijo kopitarje na sodo-prste in liho-prste. Kateri poklici so povezani s konji in nepogrešljivi pri delu s konji? Na steni z dotikalnim ekranom obiskovalce vabimo, da se obiskovalci lotijo težke naloge in po natanko določenih pravilih imenujejo potomca dveh lipicancev. Življenje lipicancev pa si lahko ogledate na številnih filmih. Lipikum predstavlja novo vrsto muzeja, saj še nobenega obiskovalca ne pustil ravnodušnega!

Pustite se zapeljati edinstvenim čarom Lipice, saj ste lahko brez skrbi – poskrbljeno bo za zanimiv obisk in dobro pico! Primerno za vse ljubitelje konj in spokojnosti slikovite kraške pokrajine.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Domžale, Slovenija

Prestižna zlata nega obraza (90 min)

Celovita regeneracija vaše kože na obrazu s kozmetiko Afrodita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENA MASAŽA!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

35 minutna nega obraza (masaža obraza + oblikovanje obrvi) v sobi lepote LiLa

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!