Krepitev celotnega telesa! -50% na paket vadbe PILATESA (4 obiski)! Vadba preprečuje bolečine v križu, izboljšuje občutek za ravnotežje in povečuje gibljivost!

Primerno za vse generacije!

Začetni paket pilatesa (4 obiski)
Začetni paket pilatesa (4 obiski)
22,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
45,00 €
-50%
Prihranek:
23,00 €
 
 

PILATES je vadba za krepitev celotnega telesa s poudarkom na CORE mišicah - krepi globoke trebušne in hrbtne mišice, mišice medeničnega dna – za peprečevanje urinske inkontinence, preprečuje bolečine v križu, izboljšuje občutek za ravnotežje in povečuje gibljivost.

Vadba je primerna za vsakogar in nima starostne omejitve. Vsak vadi po svojih zmožnostih in glede na specifiko svojega telesa. Nikoli ni prepozno, da začnete.

O UČITELJICI: Katarina je inštruktorica Pilatesa že 12let, vročo Bikram jogo je učila 3 leta, predlani pa je nadgradila svoje znanje še z 200 urnim Hata-Vinjasa joga učiteljskim tečajem. V vseh letih dela z ljudmi se je izobraževala tudi na področju mnogih zdravilnih ter energijskih tehnik kot so Reiki, Thetha healing, Access Consciousness Bars, Refleksoterapija, Šamanske tehnike, Ajurveda ipd. Zato so njene ure vedno nekaj posebnega. Pričevanja večine, ki obiskujejo njene ure so da se vedno po uri počutijo bolj sproščeno, umirjeno, regenerirano, odblokirano, z eno besedo fenomenalno.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!