NOVO V SLOVENIJI! -61% za 3-urni najem VIP limuzine Mercedes Sprinter DANCE/PARTY BUSA za 11 oseb + 2 steklenici penine (0,75l) na vožnjo + profesionalni voznik + klima in ogrevanje + 1200W zvočni sistem + plazma zaslon + MP3/MP4 /CD/DVD + laserji in osvetljen strop + končno čiščenje!

Naj se edinstvena zabava začne! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije najema party busa - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

VIP Mercedes Sprinter Dance/Party Bus: najem limuzine
VIP Mercedes Sprinter Dance/Party Bus: najem limuzine
VIP Mercedes Sprinter Dance/Party Bus: najem limuzine
VIP Mercedes Sprinter Dance/Party Bus: najem limuzine
VIP Mercedes Sprinter Dance/Party Bus: najem limuzine
255,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
650,00 €
-61%
Prihranek:
395,00 €
 
 

Žur na party busu!
Iščete lokacijo za praznovanje rojstnega dneva, poroke, diplome, dekliščine ali fantovščine, poslovne zabave …? Ne veste, kako bi presenetili prijatelje, družino ali sodelavce? Ne veste, kako bi organizirali rojstnodnevno zabavo, ki se je bodo spominjali še leta? Party bus je vasa najboljša rešitev! Zabave v klubih in doma so stvar preteklosti. Vaši prijatelji bodo gotovo presenečeni in navdušeni nad fantastično idejo o zabavi na party busu!
Zagotovite si zabavo, ki ji ne manjka kreativnosti in organizirajte edinstven dogodek, ki ga udeleženci zlepa ne bodo pozabili!
Na busu udobje in zasebnost zagotavljajo zatemnjena stekla in veliko prostora za sedenje in ples. Na voljo je bar, ki bo popestril zabavo, saj je na voljo pestra izbira alkoholnih in brezalkoholnih pijač! Profesionalni zvočni sistem, dimna naprava, plazma zaslon in krasen razgled bodo zagotovili vzdušje, ki si ga zaslužite.
Ponudnik vam je na voljo za ideje pri organizaciji zabave na party busu, da bo vaš pomemben dogodek ali obletnica resnično enkraten.
Party bus je mogoče uporabljati in v njem uživati, tudi ko stoji, ne le med vožnjo. Samo vaša domišljija bo omejila vase želje, kako preživeti nepozaben, sanjski večer.


Kakšen prijatelj ste? Ima vaš prijatelj kmalu rojstni dan, pa se boste sprijaznili z domačo zabavo, enako kot vsa leta doslej, ali pa ste pripravljeni narediti nekaj resnično novega?
Vaš prijatelj bo resnično spoznal globino vašega prijateljstva, ko ga boste presenetili z neverjetno zabavo na PARTY BUS LIMUZINI!
Prav ste prebrali, PARTY BUS LIMUZINA je tukaj in pripravljena, da zabavo, razburjenje, avanturo in veselje popelje v nove višave in vam zagotovi najlepše spomine!
Zabava je odvisna od vas, zato je primerna za vse starosti in priložnosti.

Vsi praznujemo rojstne dneve, zato je zdaj čas, da začnete razmišljati izven okvirov tradicionalnih oblik praznovanja in najamete PARTY BUS LIMUZINO! Če iščete načine, kako bi zagnali zabavo pred zabavo, ne iščite več rešitev in si zagotovite mega prevoz! Žur bo prepuščen vam!

Vsaka bodoča nevesta ali ženin si zasluži predporočni dogodek, ki bo resnično nekaj poebnega in ponudnik, ki prihaja iz New Yorka, ve, kako zagotoviti, da bo dogodek tako vesel, kot si zaslužite.
Predporočni načrti lahko vključujejo prilagojeno dekliščino ali fantovščino za noro zabavo z ljudmi, ki so najbliže mladoporočencema.
Ni vam treba v hrupen klub na dekliščino ali fantovščino, raje si zagotovite lokacijo za zabavo, kjer bodo vašo lastno VIP izkušnjo pripeljali kar k vam!

Predstavljajte si lasten VIP nočni klub v udobju prirejene limuzine Mercedes Sprinter z udobnimi usnjenimi sedeži z vsem, kar potrebujete za noro zabavo!
Diskretnost in zabave sta ključna za vase zadovoljstvo, zato lahko izbirate med pisano paleto storitev in dogodkov za vsakogar!

Prirejena limuzina/party bus Mercedes Benz Sprinter ponuja vse, kar bi našli v lokalnem klubu:
- LED stroboskopske luči
- disko strop
- neskončna ogledala
- hladilniki za pijačo
- penina na ledu
- udobni usnjeni sedeži
- velik, 42-palčni plazma TV/CD, DVD, MP3 za avdio-vizualne vsebine, iPod
- radio, AUX, Bluetooth za pretočni zvok, 1200 W zvočni system
- kapaciteta za 9 (+/-) potnikov v popolni zasebnosti

Čas je, da izkusite prave užitke v življenju. Čas je, da se razvajate kot VIP osebe.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENO KOSILO!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Po Sloveniji

Polet z jadralnim padalom v tandemu

Doživite adrenalin!

-54%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Biometrična e-fotografija za osebne dokumente

V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!