Vitko in izklesano telo! -50% na odličen 60-minutni tretma za hujšanje in razstrupljevanje telesa - izjemna kombinacija savnanja v RUSKI SAVNI in preoblikovanja telesa s FOTONSKIM SHUJŠEVALNIKOM v Studiu Suzana!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!

44,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
90,00 €
-50%
Prihranek:
45,10 €
 
 

Z naglim gospodarskim in družabnim napredkom je želja žensk po lepoti vsak dan večja. Debelost je nočna mora za vsako žensko. Ali obstaja metoda hujšanja, ki vašemu telesu ne povzroča bolečin, vas ne sili k utrujajoči vadbi in vas ne prikrajša za uživanje v okusni hrani? Odgovor je pritrdilen. S kombiniranjem fizičnega zdravljena zahodne medicine in psihološke kozmetodologije kristalna kapsula za hujšanje usklajuje značilnoszti ženskega telesa s sodobnimi standardi lepote ter predstavlja idealno izbiro za ženske, ki sanjajo o popolni postavi.

Slavna ruska fitobočka ali cedrov sodček z zeliščno paro!
Uporaba cedrovega sodčka z zeliščno paro se priporoča pri:
• stresu, sindromih kronične utrujenosti, napetosti v mišicah in bolečinah v sklepih
• boleznih mišično-skeletnega sistema (osteohondroza, artroza, išijas, artritis)
• boleznih perifernega živčnega sistema
• boleznih srca in ožilja (hipertenzija, hipotenzija, ishemična distonija, aritmija, bradikardija, ateroskleroza), postinfarktnem stanju in stanju po možganski kapi (vendar šele po 6-ih mesecih po napadu)
• pri boleznih ledvic in sečil (urolitiaza, pielonefritis, cistitis)
• kroničnih bolezni rodil
• boleznih dihalnih organov (kronični traheitis, bronhitis, astma, pljučnica)
• dermatoloških problemih (dermatitis, psoriaza, akne)
• raznih vnetjih
• zmanjšani odpornosti oz. oslabljenem imunskem sistemu
• pri hormonskem neravnovesju (uravnava delovanje ščitnice in trebušne slinavke, nadledvičnih in genitalnih žlez)
• povišanem sladkorju in holesterolu v krvi
• prekomerni teži in celulitu

Princip delovanja 
Fotonska kristalna kapsula za hujšanje sprejema fotonsko kompozitno svetlobo širokega spektra. Kompozitna svetloba je kombinacija vidne svetlobe z valovno dolžino 500 – 6500 nm, ki vključuje kratko- in dolgovalovno infrardečo svetlobo. Sprosti lahko veliko moč v kratkem časovnem obdobju, s čimer segreje kožna tkiva in uniči stare celice. Ustvari se velika prodorna sila, ki lahko doseže povrhnjico, aktivira celice in izboljša krvni obtok, kar pospeši metabolizem, ozdravi poškodovane celice in sproži obnavljanje kože. 

Fotokemični učinek: Kožno tkivo absorbira foton iz kompozitne svetlobe in sproži niz fotokemičnih učinkov, ki izboljšajo aktivnost encimov, aminofenola, beljakovin, nukleinske kisline in transformirajo molekulske strukture. Rdeča svetloba, ki jo absorbirajo celice, izboljša aktivnost vodikovega peroksida v celičnem mitohondriju. Boljša metabolizem in samogeneracija pospešita zdravljenje poškodb, medtem ko večja moč levkocitov okrepi imunski sistem.Energijski učinek: kompozitna svetloba in zdrave kožne celice vibrirajo z isto frekvenco. Čeprav je torej videti, da se kompozitna svetloba širi po telesu na enak način, jo najprej absorbirajo zdrave celice, ki se aktivirajo in proizvedejo toplotno ali kinetično energijo. Energija se z resonanco razširi na sosednje celice in jih obnovi, tako da koža postane sijoča in gladka. 

Fototermični učinek: Znano je, da močno sonce povzroči potenje. Kako bi znanstveno razložili ta pojav? Telesne celice absorbirajo svetlobno valovanje, ki se pretvori v toploto in privede do potenja. Kompozitna svetloba ne vključuje ultravijoličnih žarkov, ki so škodljivi za kožo, a še vedno lahko izzove fototermični učinek. Po absorbciji fotonov se maščobne celice izločijo iz telesa. Na ta način je hujšanje oz. oblikovanje postave zaključeno. Delovanje, trajanje terapije in tehnične značilnosti.

Fotobiomodulacija je uravnavanje celičnih procesov s pomočjo natančno določenih svetlobnih režimov. V terapevtske namene se uporabljata predvsem rdeča svetloba in svetloba blizu infrardečega dela spektra. Glavni razlog za uporabo svetlobnih virov, ki oddajajo svetlobo v rdečem spektru, je dejstvo, da hemoglobin te svetlobe ne absorbira in lahko ta svetloba nemoteno prodira globoko v živo tkivo.  Dokazani so namreč tudi sistemski učinki na ravni komunikacije imunskega, živčnega in hormonskega sistema, kar omogoča celostno zdravljenje s pomočjo lastne inteligence telesa. 

Terapija je izredno primerna za odpravljanje celulita, saj svetloba sega tudi v podkožno tkivo, kjer poveča mikrocirkulacijo krvi in limfe ter tako omogoča izločanje zastale vode in strupov iz telesa. Raztaplja maščobne blazinice, napne kožo, da postane čvrsta in gladka. Obseva se področje stegen in zadnjice. Obsevanje predstavlja tudi zelo učinkovit del anticelulitnega programa. Z obsevanjem lahko zaključimo anticelulitno masažo, limfno drenažo, pripravimo kožo na boljše vsrkavanje proticelulitnih učinkovin v mazilih ali pa za terapijo uporabimo samo svetlobno LED terapijo. Svetloba bo tako poskrbela tudi za sproščanje mišic.

Delovanje
 
1. Specializirano, računalniško nadzorovano hujšanje z impulznimi vhodi in elektrodami, ki jih je mogoče pritrditi na različne dele telesa. 
2. CPU impulzni načini, ki služijo različnim namenom shujševalnih tretmajev. 
3. Sistem avtomatskega obtoka in časovne kontrole. 
4. Parametri intenzivnosti svetlobe imajo glede na specifične terapevtske zahteve različne razpone,

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-82%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Tretma za pomlajevanje obraza v centru Spa Organic

Celoten tretma se izvaja po protokolu CIDESCO (rezultat viden takoj)! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Laze v Tuhinju, Slovenija

4-urna kopalna karta za Terme Snovik

Zagotovite si popoln kopalni dan v najvišje ležečih termah v Sloveniji, obkrožene s Kamniško-Savinjskimi Alpami! Otroci do 4. leta imajo prost vstop!

-50%
Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vrhunska SPA pedikura za ženske in moške

Na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!