Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Zagreb, Hrvaška

Odstranjevanje odvečnih maščobnih celic in preoblikovanje s tehnologijo HIFU 8D

Najbolj učinkovita metoda za odstranjevanje odvečnih maščobnih celic in dolgotrajni rezultati! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi tretmaji HIFU 8D - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-61% na 1x HIT tretma za odstranjevanje maščobnih blazinic z vrhunskim aparatom 4D CRYOCOOLSCULPTING 360 Pro s 4 aplikatorji, na 4 področjih telesa po izbiri + GRATIS limfna drenaža, v salonu Tajna ljepote v Zagrebu! Edinstvena alternativa liposukciji! Rezultati vidni takoj!

Edini apartat na Hrvaškem, kjer vsi 4 aplikatorji delujejo istočasno! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi paketi tretmajev - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Salon Tajna ljepote: 4D cryocoolsculpting 360 Pro
Salon Tajna ljepote: 4D cryocoolsculpting 360 Pro
518,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
1327,40 €
-61%
Prihranek:
808,90 €
 
 

4D Cryocoolsculpting 360 Pro je najnovejša in edina naprava četrte generacije na Hrvaškem, ki z zmrzovanjem pod 360 stopinj trajno odstrani maščobne celice tudi z brade! Aplikatorji tega aparata zamrznejo maščobno tkivo po celotni površini, za razliko od prejšnjih poceni naprav, ki tkivo zamrznejo le bočno. Tako so rezultati veliko boljši, samo zdravljenje pa krajše. Posebnost te naprave je tudi ta, da se aplikatorji lahko prilagodijo vsakemu telesu, ne glede na to, ali ima manj ali več maščobnega tkiva, saj je možno izbrati več dimenzij aplikatorja. Tudi prvič lahko naprava popolnoma odstrani podbradek, kar omogoča manjši aplikator za brado.

- Naprava ima PET APLIKATORJEV. Dva večja aplikatorja lahko obdelata večje površine: trebuh, stegna, zadnjico, noge, druga dva manjša pa roke, liste, hrbet, prsni koš (pri moških). Aplikator za podbradek se lahko uporablja za nego podbradka, predela pazduh, kolen.
- Z aplikatorjem za podbradek so izboljšave vidne že po prvem tretmaju.
- Tretmaji Cryocoolsculpting 360 Pro se izvajajo z zamrzovanjem maščobnega tkiva in so popolnoma neagresivni, neboleči, varni in učinkoviti.
- Cryocoolsculpting 360 Pro nadomešča kar 3 tretmaje v primerjavi s prejšnjimi napravami.
- Čas zdravljenja s štirimi aplikatorji v enem obisku je le 50 minut v primerjavi s 60 minutami pri prejšnjih aparatih in tretmaju le z dvema aplikatorjema, temperatura, pri kateri se obdeluje maščobno tkivo, pa je od -5 do -10 stopinj.
- 4 cone je mogoče obdelati hkrati.
- Rezultati so vidni takoj po zdravljenju.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!