Za čudovito postavo! - 70 % na SUPER paket preoblikovanja telesa z LIPOLASERJEM: 8x lipolaser terapija + 8x limfna drenaža + 2x meritve in spremljanje napredka v Centru za oblikovanje telesa WHB Institute Ljubljana!

Hitro in učinkovito do lepega telesa! Rezultati vidni takoj!

162,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
540,00 €
-70%
Prihranek:
378,00 €
 
 

Lipolaser Lipolaser je visoko profesionalna naprava za oblikovanje telesa oziroma zmanjševanje maščobnih celic. Z lipolaserjem v samo nekaj tretmajih po 30 minut dosežemo izredne rezultate. Razvit je namensko za zmanjševanje maščobnih oblog na tretiranem predelu. Lipolaser deluje direktno na maščobne celice in povzroči njihovo zmanjšanje – brez kirurških posegov, brez bolečin in brez nezaželenih stranskih učinkov.

Delovanje lipolaserja Terapija lipolaserja je 100% varna in zanesljiva, brez stranskih učinkov. Na telo namestimo in pritrdimo posebne laserske sonde z valovnimi dolžinami 635 nm do 650nm. Stranka občuti prijetno toploto in nikakršnih neprijetnih zvokov ali bolečin. Terapija se lahko izvaja na vseh tipih kože in na vseh predelih telesa. Takoj po tretmaju se lahko vrnete k vašim vsakodnevnim aktivnostim. Gre za popolnoma naraven proces sproščanja maščobnih rezerv, ko telo potrebuje energijo iz zalog. Lipolaser ne ustvarja nenaravne reakcije in ne vpliva na ostale telesne strukture, kožo, žile in živčevje. Ker laser deluje v specifičnih valovnih dolžinah 635-660nm, omogoča ciljno delovanje na hipodermis (maščobno tkivo). Ob stiku laserske svetlobe z maščobno celico, v kateri so shranjeni trigliceridi (naša energijska zaloga), nastane t.i. foto kemični efekt in maščobna celica se odpre. Trigliceridi se razgradijo v glicerol in maščobne kisline. Maščobna celica se takrat skrči, kar se na zunaj odraža kot izguba obsega. Nizkoenergijski lipolaser s svojim foto-kemičnim efektom vpliva na večjo prepustnost celične membrane adipocita in razgradnjo trigliceridov v proste maščobne kisline in glicerol. Na podlagi tega se zmanjša količina maščobe v sami maščobni celici, prav tako pa pride tudi do zmanjšanja njihove velikosti. Da se glicerol in maščobne kisline odstranijo iz medceličnih prostorov dosežemo z limfno drenažo, ki pospeši limfni obtok, čisti telo odpadnih snovi, izboljša prekrvavitev, ter preskrbo tkiv s kisikom in hranilnimi snovmi.

Ciljana izguba maščobe na tretiranem predelu
Lipolaser tako direktno deluje na maščobne celice, brez agresivnih kirurških posegov, brez bolečin in brez nezaželenih stranskih učinkov. Z lipolaser–jem vplivamo na ciljano izgubo maščobe na izbranih predelih (podbradek, nadlaht, trebuh, zadnjica,..). V primerjavi z različnimi dietami in oblikami vadbe, ko ne moremo vplivati na izgubo maščobe na želenem predelu. Aplikatorje z osmimi diodnimi laserji namestimo na izbrani predel oz. na izbrane predele.
Rezultati tretmaja z lipolaserjem
• Rezultati so vidni že takoj po prvem tretmaju; običajno dosežemo izgubo 2-4 cm okrog trebuha pri vsakem tretmaju
• Najnovejša laserska tehnologija za oblikovanje telesa in zmanjševanje maščobnih oblog – poimenovana tudi »nekirurška liposukcija«
• Vpliva na zmanjšanje količine maščobe
• Postopek obravnave je sproščujoč in udoben, brez bolečin
• Predstavlja najhitrejši, najbolj preprost, varen in učinkovit način zmanjševanja velikosti maščobnih celic

Živeti zdravo in najti skladnost telesa in duha je želja večine sodobnih žensk. Hujšanje? Zdrava prehrana? Celulit? Kavitacija?  Naravna liposukcija? Hitro hujšanje? Oblikovanje telesa? Pri nas imamo za vse ženske odlične, hitre in dolgotrajne rešitve. WHB Institute vam v prijetnem okolju s pomočjo osebnih terapevtk pomaga doseči želeno težo, izgubo obsega na določenih predelih, vidno izboljšanje celulitnega stanja in tonusa, urediti zdravo prehrano in hkrati poskrbeti za dobro počutje in lep, mladosten videz. Večina vadb poteka ob pomoči infrardeče svetlobe, ki blagodejno vpliva tako na hitrost izgubljanja odvečnega obsega kot na tonus in svežino kože. Pridite, dejanja povedo več kot besede…

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

45-minutna vakumska terapija za oblikovanje zadnjice

Za popolno zadnjico!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!