- 60 % na paket 5 online individualnih svetovanj (do 5 terminov po 60 min): oddaljena pomoč + odgovori na vprašanja + pomoč pri odprtju kripto denarnic in kripto platform + razumevanje vej kripto valut + razumevanje priložnosti pasivnega prihodka + osnove!

Vaši prvi koraki v kripto trge!

Digisfy Ltd: paket 5 online svetovanj, kriptovalute
Digisfy Ltd: paket 5 online svetovanj, kriptovalute
200,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
500,00 €
-60%
Prihranek:
300,00 €
 
 

Si že dlje časa želite znajti se v najpopularnejšem trendu digitalizacije, a ne veste kako začeti? Imajo ponudbo posebej za vas! Ponujajo vam idealen paket za vaše prve korake v kripto trge ali poglobljeno razumevanje teh: oddaljeno ena na ena pomoč pri odprtju računov, razumevanje vizije različnih kripto projektov in odgovore na vaša specifična vprašanja.

Paket 5-ih ur lahko razdelite v do 5 različnih terminov in iz tega odnesete znanje, ki ga boste lahko uporabili v praksi. Niso finančni svetovalci in od vas ne sprejemajo denarja za vašo morebitno investicijo. Ključe do svojih kovancev boste obdržali v svojih rokah!

Vsekripto
Vsekripto je platforma, na kateri lahko najdete brezplačne nasvete in korak po korak navodila, kako se znajti na trgu s kripto valutami.

Ker samo nasveti pri tako pomembnih področjih včasih ne zadostujejo in si pogosto želimo še individualen nasvet, so se odločili, da portalu dodajo tudi osebno svetovanje. To prihaja v različnih paketih. Priporočajo paket 5, ki ga tokrat ponujajo kar 60 % ceneje.

Njihove stranke se z njimi dogovorijo za termin, kjer svetovanje poteka s pomočjo deljenja zaslona.

K investiciji vas ne bodo spodbujali in jasno vam bo, da lahko izgubite denar. Prav tako ne bodo upravljali z vašim denarjem!

Kripto valute so nastale z namenom decentralizacije in dajejo posamezniku možnost, da lahko vrednost (ta je v današnjem času lahko digitalna) hrani sam in jo enostavno prenaša. Za uspeh se morate predvsem izogniti slabim odločitvam in drugim začetniškim napakam, povezanih z varnostjo. Med temi napakami sta naprimer dodeljevanje dostopa do kovancev drugim osebam ali podleganje impulzivnim odločitvam.

Zakaj izbrati to ponudbo:
⁃ digitaliziraj svoje finance,
⁃ razumi prihajajoče trende,
⁃ zamenjaj denarno valuto za kripto in obratno,
⁃ varno hrani svojo vrednost,
⁃ razumi pojme kot so DEX, IGO, Impermanent loss, …
⁃ razumi pravi trenutek za nakup in prodajo,
⁃ izberi najustreznejši termin (večer, čez vikend),
⁃ potrebujete le računalnik in internetno povezavo.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!