Neinvazivni pomlajevalni tretmaji, vrhunski rezultati! - 70 % na super PAKET 4v1 za POMLAJEVANJE obraza, vratu, podbradka in dekolteja:"HIFU + RF NATURAL SKIN GLIDE" metoda za glajenje gubic, zategovanje ter pomlajevanje + gratis nanos hialuronske kreme v NOVEM lepotnem salonu Plejade!

Omilite ali preprečite znake staranja kože! Vidno izboljšanje strukture kože že po prvem tretmaju, pri kar 80 % uporabnikov! Laserska oprema najvišje kakovosti - brez bolečin in stranskih učinkov!

Lepotni salon Plejade: HIFU pomlajevanje obraza
Lepotni salon Plejade: HIFU pomlajevanje obraza
299,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
900,00 €
-67%
Prihranek:
601,00 €
 
 

Kaj je HIFU + RF NATURAL SKIN GLIDE METODA?
HIFU (angl. High-Intensity Focused Ultrasound) namenjen nekirurškemu zategovanju ter pomlajevanju kože in podkožnih struktur z uporabo ultrazvočnih valov in posledično temperature. Leta 2009 je Ameriška agencija za nadzor hrane in zdravil (FDA) metodo HIFU odobrila za za neinvazivno dvigovanje obrvi, pomlajevanje vratu in predelov pod brado, kasneje pa tudi za zmanjševanje gub dekolteja. Danes se HIFU množično uporablja za številne bolj ali manj preizkušene indikacije pomlajevanja, zategovanja gubic in zmanjševanja
podkožnega maščevja. Kot klinično preizkušena in učinkovita ne-kirurška tehnika brez okrevanja, je HIFU v zadnjih letih postal zelo priljubljen. Čeprav gre v osnovi za enako tehnologijo, se aparati bistveno razlikujejo po učinkovitosti, načinu dela in varnosti. Naši aparati so visoko profesionalni zadnje generacije 2021, imajo vse potrebne certifikate in izpolnjujejo najvišje standarde. Zato za razliko od klasičnih aparatov lahko izvajamo posege tudi na najbolj občutljivih področjih, kjer je koža najtanjša, kot so: čelo, okrog oči, ter povsod kjer je koža tanjša in je pod kožo kost.

Za koga je primerna HIFU + RF NATURAL SKIN GLIDE METODA?
Metoda je primerna za vse, razen za tiste, ki imajo zelo občutljivo kožo, močne alergije ali rane na koži. Z našimi profesionalnimi aparati dosežemo rezultate pri vseh starostnih skupinah in stopnjah povešenosti kože, velikosti gubic in starosti kože. Skratka velja pravilo, da je učinek pri vseh dober, le da se časovno hitreje pozna pri starejši koži, pri večjih gubicah in bolj povešeni koži. Ra zlog ni samo naša nova generacija aparatov, temveč tudi kombinirana uporaba RF aparada za fino glejenje kože po HIFU aparatu, ter uporaba specialnih krem in serumov za stimulacijo proizvodnje lastnega kolagena in hitro obnove kože. Namenjena JE tudi ljudem, ki si iz različnih razlogov ne želijo kirurškega posega in bi bila operacija za njih preveč tvegana, se je bojijo ali je operacija cenovno nesprejemljiva.

KAKO UČINKOVITA JE "HIFU + RF NATURAL SKIN GLIDE " METODA?
Je vrhunska in po naših izkušnjah najboljša in najbolj učinkovita ne invazivna ne hirurška metoda, pri kateri skoraj ne čutite nobene bolečine, skoraj nobenih stranskih učinkov, rezultati so vidni hitro in je ni potrebno pogosto ponavljati, ker drži cca do 2 leti.

ZA KOGA "HIFU + RF NATURAL SKIN GLIDE " METODA NI PRIMERNA?
Ni primerna za osebe z vnetji ali ranami na koži ali podkožnemu tkivu, za stranke s cističnimi aknami, kovinskimi vsadki ter pri ljudeh, ki jemljejo zdravila, ki zavirajo strjevanje krvi in pri psihično nestabilnih ljudeh.

KAKO SE PRIPRAVITI NA POSEG?
Dan pred in po posegu priporočamo lahko hrano (sadje, zelenjavo, žitarice, sokove, juhe,.. izogibajte se težki hrani, mesu in maščobam). Priporočamo, da s predelov, kjer se bo opravljal poseg odstranite ličila in kozmetiko. Pred posegom ni potrebno jemati tablete za lajšanje bolečine, lahko pa jih vzamete, če se predhodno o tem pogovorite z zdravnikom. Vendar pri nas to skoraj da ni potrebno, saj imamo aparate najnovejše generacije, ki imajo vrhunski nadzor nad delom in bolečine skoraj da ne čutite ali jo sploh ne čutite. Večina naših strank pravi, da niso čutile skoraj nič.

KAKO POTEKA "HIFU + RF NATURAL SKIN GLIDE" POSEG?
Predel kože, kjer bomo izvajali poseg očistimo ter nanj nanesemo UZ gel za boljšo prevodnost ultrazvoka. Izbrano glavo prislonimo na kožo in v obliki kratkih pulzov apliciramo ultrazvočne valove, ki tkivo segrejejo v izbrani globini, višini in širini. Odvisno od velikosti področja na katerem izvajamo poseg, lahko poseg traja med 45 in 120 min. Pri nas posegi trajajo dlje, ker si vzamemo čas in se posvetimo vsaki stranki. Obdelamo vsak del kože enakomerno, ter ga nato še dodatno obdelamo z RF aparatom, ki kožo umiri in izenači vse obdelane dele. Na koncu pa namažemo vrhunsko specialno kremo ali serum za spodbuditev naravne lastne proizvodnje kolagena za hitrejše pomlajevanje.

KAKO DELUJE "HIFU + RF NATURAL SKIN GLIDE " METODA?
Deluje na osnovi dovajanja valovanja in posledično toplotne energije površinskim in globjim plastem kože in podkožnim tkivom, brez da bi poškodovali občutljive površinske plasti kože. UZ žarki, ki potujejo skozi kožo in tkivo, se koncentrirajo v željeni globini in točki, ter povzročajo toplotno koagulacijski efekt, velikosti približno 1/2 mm3, na točno določeni željeni globini, širini in višini. Tam se molekule zaradi trenja ob nihanju segrejejo na med 65 do 70 st. C. Nadzorovana termična reakcija privede do krčenja vlaken in takojšnjega zategovanja, ter kasneje do tvorbe novega kolagena v procesu obnove, kar kožo še dodatno pomladi. Zato je efekt viden takoj po posegu, popoln efekt pa je dosežen med 2 in 3 mesecem.
Izbrane UZ glave s katerimi določamo globino, točkovno širino in višino delovanja so: 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 3.0, 3,5, 4.5, 5.0, 6.0, 8.0, 10.0, 12.0 in 16.0 mm), pri posegu pa za izbiro glave na aparatu določamo in izbiramo še točkovno širino in višino, med 12 in 50 točk po širini, ter med 1 in 10 vrstiv po višini. Prav tako izbiramo glede na stanje kože tudi željeno energijo (od 0,5 J do 5J).

"HIFU + RF NATURAL SKIN GLIDE " METODA, V PRIMERJAVI Z OSTALIMI POMLAJEVALNIMI TEHNIKAMI?
V enem stavki povedano, dosežemo hitre in željene rezultate. Delno že takoj po posegu, maksimalni učinek pa med 2 in 3 mesecem in posega ni potrebno ponavljati cca 2 leti. Pri nas imate v ceno vključeno brezplačno drugo korekcijo/poseg. Potreba po drugi korekciji, ki jo izvedemo po tretjem mesecu od prvega posega je redka, se pa lahko javi pri precej stari koži z veliko gubic. Naš cilj so zadovoljne stranke !
KAKO VARNA JE "HIFU + RF NATURAL SKIN GLIDE " METODA?
Je zelo varen poseg za neinvazivno zategovanje, učvrstitev in pomlajevanje kože na obrazu in vratu, dekolteju, rokah, nogah in trebušnemu delu in zadnjici, če se izvaja z ustreznim aparatom (kar je pri nas vrhunsko), ter ga izvede za to primerno izkušen in usposobljen izvajalec. Nastavitve je potrebo prilagoditi posameznemu pacientu, tako da je poseg čim bolj učinkovit hkrati pa možnost zapletov minimalna. Tehnika je bila sprejeta za varno na podlagi pravilno zasnovanih kliničnih raziskav in stotisoče opravljenih posegov po celem svetu. Stranski učinki so z našimi aparati blagi in prehodni, skoraj neopazni (blaga rdečica kože, ki praviloma traja med 12 in 36h. Zelo redko se pojavi modrica ali zmanjšana občutljivost kože za dotik, ki izzvenita v nekaj dneh.

KAKO HITER JE REZULTAT Z "HIFU + RF NATURAL SKIN GLIDE" METODO?
Že z eno samo terapijo, po posegu vaša koža postane postopoma bolj napeta, maščobno tkivo podkožja pa se postopoma zmanjšuje, kar daje popolnoma naravni učinek pomlajene kože. Gre za tako imenovani učinek liftinga brez kirurškega posega. Takoj po posegu je zaradi krčenja struktur kože že viden prvi učinek pomlajevanja kože, predvsem kot učvrstitev ohlapne kože, zmanjšanje gubic in videz zategnjene in mlajše kože. Končni in želeni učinek viden v 2 do 3 mesecih po posegu, kar nam omogočajo vrhunski aparati zadnje generacije 2021.

KOLIKO POSEGOV JE POTREBNIH in KOLIKO ČASA TRAJA OKREVANJE?
Potrebna le 1 terapija, ki običajno traja od 45 do 120 minut. Odvisno od površine kože, ki jo obdelujemo pri posegu. Ponovitev ne prej kot po cca 2 letih.

KAKO POTEKA OKREVANJE?
Okrevanja praktično skoraj da ni in 99% oseb se takoj po posegu lahko vrne k vsakodnevnemu življenju.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Domžale, Slovenija

Prestižna zlata nega obraza (90 min)

Celovita regeneracija vaše kože na obrazu s kozmetiko Afrodita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENA MASAŽA!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

35 minutna nega obraza (masaža obraza + oblikovanje obrvi) v sobi lepote LiLa

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!