55 % popusta na oddih za 2 osebi (3 dni, 2 nočitvi z zajtrkom) in neomejenim kopanjem v bazenu z ogrevano morsko vodo, v Hotelu Barbara v Fiesi! Plačajte 89,90 € in se naužijte nove energije na primorskem zraku, v vrednosti 200 €.

89,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
200,00 €
-55%
Prihranek:
110,10 €
 
 

Vzemite si čas zase, spakirajte in se odpravite na prijeten 3-dnevni oddih (2x nočitev) v Hotel Barbara v Fiesi! Mogoče že dolgo niste videli sonca, morda pogrešate morje ali pa si preprosto želite malo stran, nekam drugam - v miren in zelen kotiček slovenske obale, a le streljaj od glavnih turističnih mest Portoroža in Pirana, do katerih se lahko odpravite kar peš. Sprehodite se v naravi ali ob morski obali, pokukajte na plažo - mogoče ujamete še nekaj barve :) . Če pa bi skočili še v morje, pljusknite v pokrit bazen z ogrevano morsko vodo in masažnimi šobami kar v hotelu. Oddih bo več kot odličen - v prečudovito opremljeni sobi, z LCD televizorjem in internetno povezavo, s slastnim in krepilnim zajtrkom, na voljo pa vam bo tudi prijazno osebje, ki se bo potrudilo, da bo vaše bivanje čim bolj prijetno. Pustite se razvajati, ne bo vam žal…


Hotel BARBARA Fiesa ima 36 dvoposteljnih sob tipa Plus in 6 sob Superior. Vse imajo kopalnico s tušem in WC-jem, klimo, telefon z direktno linijo, internet, radio, sat LCD TV,   mini bar in balkon. Seminarskim gostom so omogočeni  kakovostni pogoji za ustvarjalno delo v sodobno opremljenih konferenčnih dvoranah različnih velikosti.   Poskrbljeno je tudi za parkirišča ob hotelu, ki so gostom brezplačno na razpolago.  LEGA: hotel se nahaja v mirnem in zelenem kotičku slovenske obale pa vseeno nedaleč od glavnih turističnih središč Portoroža in Pirana. Odlično izhodišče za sprehode v naravi ali ob morski obali. HOTELSKA PONUDBA: restavracija, aperitiv bar, terasa, pokrit bazen z ogrevano morsko vodo (30°-31°C) in masažnimi šobami, savna, sodoben, klimatiziran izobraževalni center, športno igrišče, pokrito parkirišče. PREHRANA: samopostrežni zajtrk in večerja, solatni in sladki bar PLAŽA: skalnata, betonirana in delno prodnata. SOBE:  kopalnica s tušem in WC-jem, klima, telefon z direktno linijo, internet, radio, sat LCD TV,   mini bar, balkon.

Obala vabi, v vsakem letnem času ;)

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!