Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Sv. Martin na Muri, Hrvaška

Krasen oddih z masažo v Glamping Resortu, Toplice Sveti Martin

Popolna kombinacija luksuzne namestitve in naravnega okolja!

SUPER CENA za 3-dnevni luksuzni wellness oddih za 2 osebi v Apartmajih Lapaž 4*, neposredno ob Toplicah Sv. Martin: 2x nočitev z zajtrkom + neomejena uporaba finske savne in "cold plunge" bazena v sklopu apartmajev Lapaž + kopalne karte za Toplice Sv. Martin!

Ne spreglejte vseh aranžmajev in terminov v Apartmajih Lapaž 4* med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Apartmaji Lapaž
Apartmaji Lapaž
Apartmaji Lapaž
Apartmaji Lapaž
119,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

V nedotaknjenem kotičku Evrope leži naselje Sveti Martin na Muri
Međimurska Zelena oaza nudi številne raznolike vsebije in avtohtone gastronomske užitke, zaradi česar je dobila naziv Evropske destinacije odličnosti.
Nekaj kilometrov od samega mesta so tudi Toplice Sveti Martin.
Na majhnem gričku, tik ob Toplicah Sveti Martin na Muri, stoji 26 apartmajev vrhunske kvalitete. Apartmaji imajo eno ali dve spallnici, veliko kopalnico, ki je od spalnice ločena s stekleno steno, kar še poveča vtis velikosti, ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico.

Površina apartmajev znaša od 37 do 55 m2 
Vsi apartmaji imajo teraso oziroma balkon in eno parkirno mesto. Dva apartmaja v pritličju sta prilagojena osebam s posebnimi potrebami. 
Apartmaji so vrhunsko opremljeni, saj ima vsak svojo hidromasažno kad s termalno vodo in vodno-zračno masažo. Prostori s keramičnimi ploščicami na tleh so talno ogrevani, kar v zimskih mesecih zagotavlja toplino in prijetno bivanje. Vsak apartma ima etažno plinsko ogrevanje, ki omogoča individualno regulacijo ogrevanja. 
Kuhinje so opremljene z vsemi potrebnimi aparati (pečico, kombinirano ploščo, napo, hladilnik z zamrzovalnikom) in jo lahko uporabljate za kuhanje kot doma, brez sklepanja kompromisov. 
Spalnice so opremljene z eko posteljami iz lesa jelke in ležišči znamke Bernarda. V dnevni sobi je večja kotna sedežna garnitura, ki se raztegne v veliko posteljo. Po potrebi lahko na njej udobno spijo dve do tri osebe. Med dvema zgradbama je tudi lastni bazen za goste apartmajev, polnjen s termalno vodo. 
Poleg možnosti samih apartmajev lahko gostje koristijo tudi storitve bližnjega Spa&Golf Resorta Sveti Martin. Vhod v bazene je oddaljen 200 m, športna dvorana s športnimi igrišči 50 m, urejena trim steza z napravami 50 m, hotel Golfer 250 m, igrišča za golf pa 300 m. 

V bližini Toplic sta tudi stari baročni mesti Varaždin in Čakovec (mesti Zrinskih in Frankpanov) s številnimi kulturno-zgodovinskimi znamenitostmi in zgradbami, ki pričajo o njuni burni preteklosti.

Priporočajo vam odličen obrok v izletišču Goričanec (http://izletiste-goricanec.com), oddaljenemu 4 km, kjer boste za a la carte kosilo ali večerjo z brezplačno degustacijo vina odšteli 45 kn/osebo ali Bistroju Jastreb (http://www.bistro-jastreb.com/), kjer boste za a la carte večerjo odšteli 45 kn/osebo.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Puntižela, Hrvaška

Najem mobilne hiške za do 5 oseb v Brioni Sunny Kampingu, Puntižela

Ne spreglejte vseh tipov mobilnih hišk v Brioni Sunny Kampingu** v Puntiželi med dodatnimi možnostmi ponudbe!